4 Nis 2016

SON DÖNEMDE YAPTIĞIM KOZMETİK ALIŞVERİŞLERİ

Birkaç post önce yazdığım Kiko alışverişini saymazsak uzun zamandır alışveriş yazısı paylaşmadığımı fark ederek yeni haftaya son iki ay içinde aldığım ürünlerle başlamak istedim.Aslında kozmetik alışverişi yapmak için yaz aylarını bekleyip aldığım oje,ruj gibi parçalarla yetinirken son dönemde Sephora'ya sınırlı sayıda gelen paletler ve en son aldığım Zoeva Cocoa Blend Far Paleti ile kurallarımı epeyce çiğnemiş oldum.
Kozmetik Alışverişi



 Aldığım ürünlerden kısaca bahsetmem gerekirse Urban Decay Gwen Stefani Far Paletini çok merak etmiştim.Ürünü bulup yerinde görebilmek nasip olmadığı gibi sonrasında içinde bulunan bazı renkleri zaten hiç kullanmayacaktım diyerek kendimce bir avuntu gerçekleştirdim.
Bir kaç ay sonra karşıma çıkan allık paleti ise tekli allıklara göre oldukça uygun bir fiyata denk gelince hiç düşünmeden aldım.
Kozmetik Alışverişi
 Wet'n Wild 'ın Mega Last rujlarının üç rengini daha önce almış ve yazılarını paylaşmıştım.Renklerini çok sevmeme rağmen kuru yapıları nedeniyle kullanmaya devam ettiğim ürünler olamamışlardı ki yenilenen yapı ve renkleriyle yeniden karşıma çıktılar.Kapaklarının açılıp kapanırken ruja bulaşması ve ambalaj kalitesinin yetersizliği gibi özelliklerini göz ardı ederek Mocha-licious ve Sand Storm(İrem'in katkısıyla) renklerini aldım.Bu rujları diğerlerine göre daha çok seveceğimi düşünüyorum.
Daha önce paylaştığım renkler;
Wet'n Wild Ruj
 Geçtiğimiz hafta yaptığım diğer bir alışveriş ise essence'in son dönemde çok popüler olan kontur paleti,Catrice'in yeni üçlü allığı ve Golden Rose Ice Chic ojelerin 46 ve 17 numaralı renkleri oldu.
essence,catrice alışverişi
Sephora'ya sınırlı sayıda gelen Too Faced Chocolate Bar Bonbons Far Paleti ile bir instagram hesabından aldığım Zoeva Cocoa Blend far paleti ise koleksiyonumun son dönemdeki en kıymetlileri oldular.
Benim son dönemde yaptığım alışverişler ve diyetimi bozduran ürünler bunlardı.Sizin almayacağım derken aldığınız benzer ürünleriniz var mı,ya da bunlar içinde en çok merak ettikleriniz?
Merak ettiklerinizi yorum olarak yazarsanız yazılara o ürünlerden başlayabilirim.
Sevgiler,mutlu haftalar hepinize

20 yorum:

  1. hepsi ama hepsi harika güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Essence in kontur paletini ben de bi an önce almak istiyorum, sizler alıp paylaştıkça makyaja iştahım artıyor :))

    YanıtlaSil
  3. Chocolate far paletine bayildim.Gule gule kullan ☺☺☺

    YanıtlaSil
  4. güzel günlerde kullan, özellikle Zoeva ve Too Faced paletleri şahane görünüyor, detaylarını merak ettim. ben zaten hep 'artık almayacağım bir süre' derim, en tehlikelisi de bu galiba :)

    YanıtlaSil
  5. hepsini güle güle kullan canım zoeva palete bayıldım ve fırsat bulursam alacağım onu hatta fırçalarını da alacağım :-))) mocha licious ise şimdi gözüme bir güzel geldi bakayım ona akşam :-)) off böyle de birbirimizi gaza getiriyoruz ya çok fenayız :-D

    YanıtlaSil
  6. benim diyetim hep concealar (göz altı kapatıcı) için bozulur :) toz concealer hiç denemedim ama cok merak ediyorum.Paylaşımın olursa çok sevinirim canım kelebeğim.

    YanıtlaSil
  7. Too Faced chocolate bon bons paleti ben de satın aldım, o kadar direnmeme rağmen en sonunda dayanamadım. :) Mutlulukla kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi çok cici ama zoeva palet bir harika :)

    YanıtlaSil
  9. Çok tatlı şeyler almışsın, hepsini güle güle kullan! Catrice ve Essence paletlere ben de baksam da almaktan son anda vaz geçtim. Çünkü bir süre sonra kullanmıyorum ve çekmecemin bir köşesinde durduklarını görmek beni üzüyor... Zoeva paleti de umarım sen de benim kadar seversin; ben kendisine resmen aşığım! Öperim :)

    YanıtlaSil
  10. Zoeva far paleti renkleri şahane umarım marka ülkemize gelir güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  11. ay hepside süper güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  12. mükemmel bir alışveriş. çok ama çok zevklisiniz!

    YanıtlaSil
  13. Hepsi de birbirinden güzel.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  14. Ne güzel ürünler bunlar ,al al bunun sonu yok :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  15. Chocolate bar fiyatı neydi, kaça aldınız

    YanıtlaSil
  16. Hepsi ama hepsi çok güzel ama UD çok daha güzel <3

    YanıtlaSil
  17. hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  18. Bayıldım diyebilirim, hepsi mi güzel olur! Essence kontür paleti aklımda, bir türlü göremedim ama alıcam :)

    YanıtlaSil
  19. Kalpli far paletine bayıldım :) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma