5 Nis 2016

SCHOLL VELVET SMOOTH AYAK BAKIM TÖRPÜSÜ DENEYİMİ

Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü ile geçtiğimiz yıl başlayan birlikteliğimiz aileye yeni katılan Elmas Taneli Ayak Törpüsü ile devam ediyor.
Ayaklar vücudumuzun tüm yükünü taşımasının yanında tabanında bulunan sinir uçları sayesinde gönderdiği sinyallerle tüm vücudumuzu etkiliyor.Estetik kaygıların yanı sıra sağlıklı bir ayak içinde gerekli bakımın yapılıp ayaklara özen gösterilmesini düşünenlerdenim.Bu sebeple ayaklarımda özellikle yaz aylarında yoğunluğu artan sertleşmeleri gidermek için Scholl Velvet Smooth'u uzun süredir kullanıyorum.


 Dört adet kalem pille çalışan cihaz ergonomik yapısı sayesinde el ile rahatça tutuluyor.Çalışma prensibi banyo esnasında kullandığımız ponza taşlarını andırıyor.Yani sürtme yoluyla sertleşmiş derinin incecik tozlar halinde ayaktan uzaklaşmasını sağlıyor.Bu tozlar uzaklaşırken biraz çevre kirliliği yaratabiliyor.O sebeple kullanmadan önce gazete,örtü gibi bir yardımcı bulundurmakta fayda var.
Kullanım öncesinde ayaklarınızın tamamen kuru olması iyi sonuç almayı sağlıyor.En sert taşlar arasında olan elmasın etkisiyle güçlendirilmiş başlığı bir iki kez sorunlu bölge üzerinde gezdirdikten sonra ayaklarınızı yıkayıp,kremleyip pedikürünüzü tamamlamış oluyorsunuz.
Benim görüşüm ayak bakımını kolaylaştırdığı,düzenli kullanım sonrasında sorunsuz görünen ayaklara sahip olmayı sağlayan bir ürün olduğu yönünde.Tabi ki sonucun sürekli olmadığını kullanmayı bıraktığınızda ayaklarınızın tekrar eski haline geldiğini de eklemek istiyorum.Ayağımda çatlaklar olmadığı için çatlaklar üzerindeki etkisini bilemiyorum ancak sertleşmiş deriler için
  ponza taşının elektronik kimliğe bürünmüş hali bu işi sizin için kolaylıkla yapıyor diyebilirim.

Hazır yaz ayları yaklaşıyorken ayak bakımınız için Scholl Velvet Smooth Express Pedi şans verebileceğiniz bir ürün olabilir.Bunun için indirimleri kollamakta fayda var.

Siz ayak bakımınız için hangi ürünleri kullanıyorsunuz.elektronik ayak törpüsünü denediyseniz yorumlarınızı duymak isterim.

* #Birmucizedirkadinolmak






16 yorum:

  1. Bende school velvet kullananlardanım görüşlerine tamamen katılıyorum,ürünü kullanmayı bıraktığınız anda eskiye dönüş başlıyor ve aslında normal sürekli vücudumuz da kendini yeniliyor.

    YanıtlaSil
  2. ben bunu maviden daha fazla sevdim daha kısa sürede hallediyorum işimi ve daha uzun sürüyor verdiği yumuşaklık ..

    YanıtlaSil
  3. Ponza yı pek kullanmayı sevmezdim, iyi ki bu ürünle tanıştım 💕

    YanıtlaSil
  4. Yaz için aklımda bu törpü benim de :) Yalnız o ayakkabılar çok kalp ben!!!! Güle güle giy şekerim!

    YanıtlaSil
  5. Ben de ne zamandır erteliyorum bu ürünü almayı ama anneler günü indirimini değerlendirip bir tane edineceğim :)

    YanıtlaSil
  6. Almalı artık bu ürünü:))

    YanıtlaSil
  7. Yaz aylarında en nefret ettiğim şeylerin arasındadır bakımsız ayaklar :// pratik bir ürün olması sebebiyle tercih edilebilir.

    YanıtlaSil
  8. Ben de çok memnun kaldım Filiz'cim bundan. Islak&kuruları çıkmış şimdi o daha pratik sanırım. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  9. benimde hoşuma gitti şu sıralar bende ürünü alıp denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  10. benimde uzun zamandır almayı düşündüğüm ürünlerin başında geliyor sanırım bir an önce bu elmas taneliden edinmeliyim :) güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  11. çok güzel bir ürün, bu rengi de pek hoş :)

    YanıtlaSil
  12. kesinlikle güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum ben de şu sıra deneme aşamasındayım :)

    YanıtlaSil
  13. Ben o ayakkabılara bayıldım;)

    YanıtlaSil
  14. çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler, ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma