28 Nis 2016

BURSA BLOGGER ŞENLİĞİ ETKİNLİK SPONSORLARI

Geçtiğimiz haftalarda katıldığım Bursa Blogger Şenliği'ne ait detaylardan birkaç yazı öncesinde bahsetmiştim.Farklı şehirlerden gelen blogger arkadaşlarla tanışma,özlediklerimizle ise hasret giderme fırsatı bulduğumuz bu etkinlikte Skincode,Farmasi,Thalia gibi markalarla bir araya gelme fırsatı elde etmiştik.
Bunun dışında etkinlik sponsorları denememiz için son dönemde çıkardıkları ürünleri bizlerle paylaşmışlardı.Bu ürünler günün yazısının konusunu oluşturacaklar.
Fruitflowers bu güzel güne ait bir anı olarak saklayabileceğimiz bir kupa göndermiş.Kalp deseniyle severek kullanacağım bir ürün oldu.
Özlem Sabun'a ait altın renginde gül sabunlar ise masalarımızı süsleyen detaylardandı.

Skincode geçtiğimiz yıl tanıştığım ve denediğim pek çok  ürününden memnun kaldığım bir marka.Bu etkinlikte yetkilileri ile tanışma fırsatı bulduğum marka, bizlere maske,nemlendirici,göz kremi ve cilt yenileyici kapsüllerinin deneme boylarından oluşan bir paket ile Uriage markasına ait termal su spreyi hediye ettiler.
Termal su ile ilgili yorumlarım önümüzdeki günlerde blogta olurken diğer ürünleri de denedikçe paylaşıyor olacağım.
Instagram'da satışını yaptığı kozmetik organizerleri ile pek çok makyaj severin gönlünde taht kuran Vpleksihome sınırlı sayıdaki çekmeceli organizerlerini bizlerle buluşturdu.Benim şansım fırçalıktan yana olurken bazı arkadaşlarım çekmeceli organizer sahibi oldular.
Kozmetik ürünlerinizi düzenlemek için benzer ürünler arayışındaysanız hesaplarına mutlaka göz atmanızı öneririm.

 Insta dudak ismini çok duyduğum ancak denemeye hem gerek görmediğim hemde cesaret edemediğim bir üründü.Bu ürün ne derseniz vakum yöntemi ile dudaklardaki kan akışını hızlandırıp kısa süreli dudak dolgunlaştırmaya yarayan bir aparat diyebilirim.
Kendim çok merak etmesemde merak edenler için deneyip ayrıntılı yazısını yazabilirim :)
Dudak Dolgunlaştırıcı

 Thalia Natural etkinlik günü bizimle olan bir diğer firmaydı.Bizlere denememiz için şampuan ,saç kremi,sabun ve banyo lifinden oluşan bir set getirmişler.
Şu an denemekte olduğum şampuanı bitirir bitirmez sıraya alıp düşüncelerimi paylaşacağım..

 Solenne ürünleri ile ilk kez bu etkinlik sayesinde tanışma fırsatı buldum.Susuz manikür,Oje Kurutucu,Shea Butter Ayak ve Topuk Kreminden oluşan ürünleri merakla deneyeceğim.
 Etkinlik günü epeyce bilgilendirici bir sunum ile bizlerle olan Farmasi yeni çıkan maskeleriyle birlikte Eyeliner ve mint yeşili bir oje göndermiş.Markanın yenilenmiş oje serilerini daha önce denemiş ve oldukça beğenmiştim.Bahar aylarına yakışan bu rengide keyifle kullanacağım.

 Pinkdeco ürünlerinden bu şirin mutfak önlüğü sınırlı sayıda gönderilip şans eseri benim çantamdan çıkmıştı.Eğer ev tekstili ürünlerine meraklıysanız rengarenk ve birbirinden güzel ürünlerin bulunduğu instagram sayfalarına mutlaka göz atmanızı öneririm.

 Bir diğer renkli hediye Ogobongo 'nun rengarenk dünyasından gelen çoraplardı.Bir an önce denemek için sabırsızlanıyorum.
Otacı 'nın  Naturway Bitkisel serisi daha önce gözümden kaçan bir seri olmuş.Ihlamurlu Ballı Şampuan'ın seboreik dermatit ve saç dökülmesi gibi sorunlarla baş etmede etkili rol oynadığını,saç derisini yatıştırma vaadi olduğunu okuyunca çok merak ettim.Denediğim pek çok şampuanda bulamadığım saç derisini yatıştırma özelliğine bu şampuanda rastlarsam yere göğe sığdıramayacağımdan emin olabilirsiniz.

 Mr&Mrs Popcorn daha önce farklı versiyonlarınıda deneyip özellikle karamelli ve Çedar peynirlisini çok beğendiğim mısırlardan bir paket göndermiş.Farklı tatları denemekten hoşlanıyorsanız film keyfinize eşlikçi etmenizi öneririm.
 Ekoz Kozmetik  ev,işyeri,araba ya da kötü kokuların sinmiş olduğu her yerde rahatlıkla kullanılabilecek ithal Vanilyalı ortam kokusunu bizlerle paylaşmış.Giysilerde leke bırakmayan özelliği ile çamaşır sepetlerinde de güvenle kullanılabilen spreyi severek kullanacağımı düşünüyorum.
 Le Petit Marsillials'ın uygun fiyatlı ve birbirinden güzel kokulara sahip duş jellerinden bu kez süt kokulu olanı deneme fırsatı buldum.
Lavanta Balı ile birlikte çok yakında blogta olacaklar.

 Ojelik.com tırnaklarına farklı desenler uygulayıp renk katmak isteyen herkesin göz atması gereken bir site.Ben bu etkinlik sayesinde tanışarak biraz geç kalmış bulundum ancak bundan sonraki ihtiyaçlarım için bakmadan geçmeyeceğim.
Tırnak bantları ise çok yakında instagram hesabımda olacak.
 Fixliner 1 dakikada eyeliner sürmeyi vaad eden liner kalıpları göndermiş.Bu konuda oldukça başarısız biri olarak merakla deneyeceğim.

 Lise yıllarımda tek alışveriş alternatifimiz olan Parfümerilerden pudrasını defalarca aldığım Catherine Arley ve Elite yenilenen ambalaj ve formülleriyle dolu kocaman bir makyaj çantasını bizlerle paylaşmış.Pudra'nın yeni halini çok merak ediyorum.Denediklerim toplu bir yazıyla blogta olacaklar.

Watsons Türkiye ise içinde merak ettiğim dört ürün bulunan bir kutu ile bizlerle oldu.Rimmel Kate Insta Flawless,Revlon Oje,Nyc Maskara ve Rimmel Kate ruj çok yakında blogta ve instagram hesabımda olacak.
Sizinde bu ürünler içinden merak ettikleriniz varsa önümüzdeki günler bol yazılı olacak.
Markalarla bir araya gelmemize aracılık eden onyüzmilyonoje 'ye daveti ve emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler...

18 yorum:

  1. Hepsini musmutlu günler de kullan :))

    YanıtlaSil
  2. hepsini güzel gunlerdekullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan şekercim :) Vpleksi ve Pinkdeco şanslılarından olmuşsun, hele Vpleksinin bölmeli olmasına bayıldım :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Dudak vakumu mu çıkmış? Her şeyden hep en son haberim oluyor.:)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsi çok güzel ürünler :)

    YanıtlaSil
  6. Hepsini güle güle kullan canım güzel günlerde :)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan cnm çok guzeller:)

    YanıtlaSil
  8. Mavi-gri far paleti ne kadar kullanışlı öyle <3

    YanıtlaSil
  9. İyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullanın. Bu çorapları çok seviyorum,almak bir türlü kısmet olmadı.. :)

    YanıtlaSil
  11. İyi günlerde kullan Filiz'ciğim.

    YanıtlaSil
  12. hepsi çok güzel güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  13. güle güle kullan Filizcim :-)) ben de öncelikle watsons ve elite paketlerini deniyorum ve şu dudak aparatını da çok merak ettim doğrusu ...

    YanıtlaSil
  14. güzel bir gündü,
    iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullan Filiz'cim. İyi ki geldiniz Çok mutlu oldum. Güzel paylaşımlarınla izleyeceğim tüm ürünleri. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  16. Hepsi çok güzel.Sağlıkla iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma