12 Nis 2016

ARTNET PUDRA VE ÇOK AMAÇLI MAKYAJ FIRÇASI İNCELEMESİ

İyi bir makyajın sırrı biraz el yeteneğimizde birazda makyaj fırçalarında gizli.Bir dönem yapmış olduğum el ile fondöten uygulamasını şimdilerde yapmaya mecbur kaldığımda kirlenmiş ellerimin rahatsızlığı yetmezmiş gibi sonuç olarakta içime sinmeyen bir makyaj ortaya çıkıyor.
Bugün yaklaşık bir ay önce fırça koleksiyonuma katılan Artnet markalı iki fırçamı paylaşmak istiyorum.
Tarko tarafından üretilen fırçaların her ikiside ilk olarak tasarımlarıyla dikkat çekiyorlar.Pudra fırçasının sapı parlak taşlarla süslüyken çok amaçlı fırça metalik renkli mavi-yeşil tonuyla göz dolduruyor.


Benim toz ve sıkıştırılmış pudra uygularken  kullandığım pofuduk fırça tüm yüzüme neredeyse tek seferde uygulama yapmamı sağlıyor.Aşırı sıkı olmayan kararında kıl yoğunluğu sayesinde uyguladığım pudra yüzümde kalın bir tabaka oluşturmuyor.
Geniş başlık sayesinde kollar ve dekolte bölgesine  ışıltılı pudra gibi ürünleride uyguladığım bu fırça,hızlı uygulama yapılmasını sağlayan boyutu ve yıkandığında bozulmayan kıl yapısıyla tercih sebebim oluyor.

Artnet Secret Brush ise özellikle kısa seyahatler için çantaya atmalık bir ürün.Çok işlevli bu fırçanın bir tarafı fondöten fırçası, diğer tarafı aydınlatıcı-allık gibi ürünlerin uygulanabileceği bir fırçaya sahip.Adeta bir sürpriz yumurtayı andıran Secret Brush iki yana çekilerek açıldığında içinden bir far ve karıştırma fırçası çıkıyor.İçten çıkan fırçalar muhteşem yapıdalar diyemesemde basit bir makyaj uygulaması için yeterli oluyorlar.
Fondöten ve allık fırçalarının kıl yapıları birbirinden farklı.Fondöten fırçası çok yumuşak sentetik kıllara sahipken allık fırçası doğala daha yakın bir kıl yapısı var.
Secret Brush'ı koruyucu kapağı olmadığından minik bir kılıf içinde genelde yanımda taşıyorum.Evde kullandığım zamanlarda ise daha çok allık,aydınlatıcı gibi ürünleri uygulamak için kullanıyorum.
Üstteki görsel n11.com alıntıdır.

Bu tip bir fırça için tek eksiğinin koruyucu bir kapak olduğunu eklemek isterim.Kapak bulunmadığından diğer fırçalarla birlikte fırçalıkta muhafaza etmem biraz zor olabiliyor.Bu sebeple çoğu zaman makyaj çantama alarak yanımda taşıyor ya da makyaj çekmecemde yatık şekilde saklıyorum.

Artnet fırçalar pek çok kozmetik mağazasında satıştalar.Gratis ve Watsons alışverişlerinizde fırça reyonlarında rastlayıp yakından görmeniz mümkün.Fiyat olaraksa Real Techniques fırçalardan biraz daha pahalılar.Bu sebeple kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri takip etmek faydalı olabilir.

Artnet fırçalar hakkında daha fazla bilgi isteyenler daha önce paylaşmış olduğum Artnet Fondöten ve Allık Fırçası yazıma göz atabilirler.

Siz Artnet fırçaları denediniz mi? Denedikleriniz varsa sizin yorumlarınızı da duymak isterim.

22 yorum:

  1. çok amaçlı olan güzel ama dediğin gibi kılıfı da olsa harika olurmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet en büyük eksisi fırçaların açıkta olması bence ...

      Sil
  2. Daha önce denediğim Artnet allık fırçasını kullanmak mümkün olmamıştı çünkü yüzüme sürer sürmez 3-5 kıl döküyordu; kesinlikle kullanamadım ve çöpe attım sinirden :) Bu yüzden bu markaya karşı biraz önyargılıyım. Bu çok işlevli fırça çok dikkatimi çekti yalnız. İçinden çıkan far fırçalarının koyu renk olanı benim bu ara takmış olduğum far fırçası yapısına benzediği için radarlarım bir açıldı zaten :) Geçenlerde bir yerde gördüğümü hatırlıyorum, rastlarsam bir inceleyeyim. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım o fırçayı yıkayana dek severek kullanmıştım bence ama yıkayınca hep şekli bozuldu hemde tüy bırakmaya başladı.O yüzden daha önce yazdığım yazıya edit yapmıştım.
      Bu fırçalar gayet iyiler ancak eğer içten çıkan fırçalar için alacaksan yinede önermiyorum.Göz fırçalarındansa yüz için olanlar daha iyi bence...
      Sevgiler benden de ♥

      Sil
  3. çok hoşuma gitti ama açıkçası içindeki fırçayı beğenmediğim için almadım içinde fırça olmayıp çift taraflı 2 fırça olsa daha iyi olurmuş bana göre...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçteki fırçaların kalitesi tutturulabilseymiş çok iyi olurmuş.Bu sebepten sürekli diğer iki fırçayı kullanıyorum bende .

      Sil
  4. Ben genelde real techniques fırçalarını kullanıyorum ama bu fırçayı 1 kez arkadaşım da denedim ve çok memnun kaldım ama hiç indirimde denk getiremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende RT fırçaları sıklıkla kullanıyorum.Bu konuda gerçekten iyiler.
      Artnet fırçalar iyiler güzeller ancak minik bir indirimi hak ediyorlar bence...

      Sil
  5. Fırçalar çok kullanışlı görünüyorlar, özellikle secret brush hafta sonu seyahatlerinde çok kullanışlı olur. Denk gelirsem mutlaka bakacağım. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Secret Brush alıştıklarımızdan çok farklı gerçekten.İçteki fırçaları nasıl bulursun bilmiyorum ama fondöten ve allık fırçası gayet başarılı...

      Sil
  6. İçten çıkan fıröa oek kullanışlı görünmese de seyahatlerde oldukça pratik ve kurtarıcı olabilir sanki :) güle güle kullan ben ilk defa görüyorum bu ürünü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İlke'cim.İçten çıkanlar seyahatlerde kullanım için uygun olabilirler ancak normal zamanda pek tercih etmiyorum bende :)

      Sil
  7. gule gule kullan canım çok güzel ler ah ah bende bir alışsam fırça kullanmaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bir süre dene Emine'cim.Sonra tekrar ellerini kullanmayı başaramayacaksın...

      Sil
  8. Denemedim ve ilk kez gördüm aslında ve gerçekten fırçanın iyi ve kaliteli makyajda çok etkisi olduğuna eminim diğer türlü doğal görünüm vermiyor çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evetgörünüm fırçadan fırçaya bile çok değişiyor gerçekten.

      Sil
  9. Tutam seyahatler için harika!

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, bu fırçanın kesik uçlu (fondöten için olan) tarafını rt sculpting brush ile karşılaşırsanız hangisini tercih ederdiniz? Rt kadar sık kıllı bir fırça mı? Onun kadar doğal görünüm veriyor mu fondöten uygulamalarında?

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, bu fırçanın kesik uçlu (fondöten için olan) tarafını rt sculpting brush ile karşılaşırsanız hangisini tercih ederdiniz? Rt kadar sık kıllı bir fırça mı? Onun kadar doğal görünüm veriyor mu fondöten uygulamalarında?

    YanıtlaSil
  12. bende makyajlarımda bu fırçayı kullanıyorum, gerçekten çok kullanışlı

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma