30 Mar 2016

HÜZÜN SARISI 2 YAŞINDA ETKİNLİK SPONSORLARI

Mart ayının son etkinliği 13 Mart günü Radisson Blu Conference & Airport Hotel'de gerçekleşen #huzunsarisi2yasinda etkinliğiydi.90'lı yılların şarkılarıyla ve ünlü isimleriyle bir araya geldiğimiz etkinlikle ilgili yazıma birkaç post önce ulaşabilirsiniz.
Bugünkü  yazım ise bu güzel etkinliğe destek veren sponsor firmalar hakkında olacak.Şimdi kozmetik,kişisel bakım,gıda,temizlik gibi alanlarda hizmet veren firmalarımıza göz atalım.



DALAN
Sabun deyince aklınıza kaç tane marka gelir?
Aklımıza ilk gelenler bir elin parmaklarını geçmez.Temizlik ve Kimya alanında 1941'den bu yana hizmet veren Dalan Sabun,şampuan,duş jeli,traş kremi,sıvı sabun gibi kişisel bakım ürünlerinin yanısıra çocuklarım bebekken kullandığım toz sabunları üretiyor.
Etkinlik için mis kokulu ürünlerinden bizler için bir paket hazırlayan Dalan'a çok teşekkürler...

DEINA KOZMETİK
İlk kez bu etkinlik aracılığı ile tanıştığım Deina Kozmetik 1994'te kurulan Eylül Kozmetik tarafından yeni üretilmeye başlanmış bir marka.Bize göndermiş oldukları ürünler arasında en çok ilgimi çeken Kontür Paleti oldu.İlk fırsatta deneyimleyip bir inceleme yazısı yazacağım.

NEUTROGENA 
Neutrogena ilk çıktığı dönemde alıp denediğim,kokusunu pek bir sevdiğim ancak kullanım detaylarını bloga yazamadığım Misket Limonu serisini göndermiş.En kısa sürede blogta olacaklar.

 HC HAİR CARE
Ovex adlı canlandırıcı bakım maskesini çok severek kullandığım ve her fırsatta dile getirdiğim HC Hair Care şampuan ve saç kreminden oluşan ikili bir set göndermiş.Şu an denemeye yeni başladığım bir seriden sonra öncelik bu ürünlerin olacak.

 HERBİTAL
Yine bu etkinlik sayesinde tanıştığım özellikle Kirpik Bakım Yağı ile beni çok heyecanlandıran Herbital bizlere Argan yağı,saç bakım yağı,dudak balmı,oda spreyi gibi pek çok ürününü göndermiş.Dudak balmı ile saç bakım yağını kullanmaya başladım bile.Ürünler hakkında fikirlerim oluştuğunda blog yazılarım arasında olacaklar.

BEBAK
Denediğim pek çok ürünününden memnun kaldığım özellikle makyaj temizleme mendillerini çok sevdiğim Bebak iki ürünüyle bizlerle oldu.Teşekkürler...

 FULLİPSTER
Fullipster Maskara,Dipliner ve Göz Makyajı için Pembe Noktalar adlı liner kitinden oluşan ürünlerle bizlerle oldu.Teşekkürler

 essence
Rengarenk ürünlerini çok sevdiğim essence ikişer renk oje ve rujdan oluşan bir paket göndermiş.Bu rujların bir rengini zaten çok severek kullanıyordum.Sheer yapılı rujların şimdi tam zamanı diyerek diğer renkleri de kullanmaya başlıyorum. 

 KARLİNA
Evde manikür ve pedikür işlemini kolaylaştıran Karlina Keratin içeren iki ürününü göndermiş.Ben bu tip bakımlar için güzellik salonuna gitmeyip evde uygulama yapmayı seviyorum.
Karlina kitlerini de ilk fırsatta denemeyi planlıyorum.
Bu arada Karlina Watsons ile görüşmedeymiş.Umarım ürünleri kısa sürede raflarda görme şansımız olur.

 PASTEL KOZMETİK
Pastel Kozmetik oje,kirpik tarağı,ruj ve aydınlatıcı'dan oluşan bir paket göndermiş.Moon Light Aydınlatıcı daha önce blogta yerini almıştı.Oje ve rujlarda yakında blogta olacaklar.

 BELİZ KOZMETİK
Beliz Kozmetik takma kirpik kokusunda iddialı bir marka olan i.ENVY by Kiss kirpikleri göndermiş.Yüksek kaliteli insan saçından yapılan bu kirpikleri ilk özel günde kullanacağım.

 MEDİWELL
Hafif yapılı Lip Balmlarını daha önce de kullandığım Mediwell Lip Balm ve Manikür setinden oluşan bir paket göndermiş.Dudaklarımın sürekli mat ruj kullanmaktan kurumaya başladığı şu günlerde bu lipbalm kurtarıcım olacak...

COSMED
Cosmed yeni olduğunu düşündüğüm Vanilyalı maske ile bu bakıma eşlik edecek bir saç bandı göndermiş.Vanilya deyince akan sular durur.O yüzden hemen deneyeceğim.

ESTEREL
Almanya'da üretilen ve ürün içeriğinde cilde zarar verecek maddeler bulundurmayan Esterel göz kalemi ve dipliner ürününü paylaşmış.Teşekkürler...

 NOBREN 
305 çeşit açık parfüm seçeneği sunan Nobren parfümleriyle yanımızda oldu.Benim daha önce açık parfüm deneyimim olmadı.Şansıma gelen A8 numaralı parfüm Avon'un Little Red Dress adlı parfümüymüş.Bakalım bendeki etkisi nasıl olacak :)

 KADIRGA MÜZİK
Kadırga Müzik tarafından hediye edilen şapkanın güzelliğine bakar mısınız?
Kuzucuğuma bence çok yakıştı.Teşekkür ederiz.

UNELLER
Uneller bir haftada bir kilo almama yol açan lezzetli kurabiyeleri ile bizlerle oldu.Hepsi birbirinden lezzetli olan kurabiyeleri gördüğünüz yerde stoklamanız şiddetle tavsiye edilir...

 DİMES
Dimes içinde dört elma bulunan nefis bir lezzet paylaşmış.Biz denedik çok sevdik.

 BERRAK TURŞULARI
Berrak Turşuları Dopipa sos ve Çubuk usulü salatalık turşusu göndermiş.Meraktayım ....

DURU BULGUR
Duru Bulgur pilavlık ve köftelelik bulgur çeşitlerini bizlerle paylaşmış.Mutfağımda sıkça kullandığım markalardan biri olan Duru Bulgur'un nohutlu,şehriyeli,mantarlı gibi versiyonları bulunan bulgurları inanılmaz pratik.Yemek için fazla vaktimin olmadığı günlerde yardımıma koşan bu ürünleri elimin altından eksik etmiyorum.

MR.&MRS POPCORN

Patlamış mısır'ı çikolatalı,mısırlı,karamelli denemeye ne dersiniz?
Mr.&Mrs Popcorn'un iç farklı çeşitteki mısırlarını denedim.Çikolatalı olan benim zevkime çok uymasada karamelli ve peynirli'yi çok sevdim.


PIERRE CASSİ 
 Pierre Cassi bu güzel günde eşlerimizi unutmayarak onlar içinde bir sürpriz yapmış.Gömleği yıkayıp ütüleyen annenin kumaş yorumları ile gömleği kullanan eşin yorumları birleşerek yakında bir yazının konusunu oluşturacak.Teşekkür ederiz.

CREAM WORKS
Kurabiye,kek ve kahvelere muhteşem bir tat veren Coffee Cream için Cream  Works'e teşekkürler.

ONLİNE İÇECEK
Online İçecek oldukça ilginç bulduğum Şeftali aromalı Aloe Vera içeceği ve  denememiz için göndermiş.Yoğun geçecek bir iş günü öncesi rahatlatıcı içeceği denemek hiç fena fikir değil...
Gelirlerinin bir kısmını patili dostlarla paylaşan Online İçecek sayfasında birbirinden farklı organik ve serinletici içecek bulabilirsiniz.


REVOX

 Hızlı saç uzatma özelliği ile bilinen At Kuyruğu bitkisi ekstresi içeren ürünleriyle bilinen Revox Şampuan ile bizlerle oldu.Şu an maskesini denemekte olduğum bu ürün de en kısa zamanda denenip bloga yazılacak.

OMO

Temizliğin en güçlü isimlerinden Omo ile kızların kirletme hızlarına yetişeceğim sanırım.Teşekkürler 

VISSMATE
Piyasaya hızlı ancak sağlam bir giriş yapan Vıssmate hem kokusu hemde sağladığı temizlik ile kısa sürede favorim oldu. Deniz Ferahlığı içeren çamaşır suyu için teşekkürler.

SEELY ÜTÜSÜZ ÜTÜ
Seely Ütüsüz Ütü benim gibi ütü işinden hoşlanmayanların yardımına koşacak bir ürüne benziyor.Kumaşa sıktıktan sonra kumaşı gererek ve el ile düzelterek kırışıkları açmayı vaad eden ürünü oldukça merak ediyorum.

FİTNUT
Katkı maddesi içermeyen Fitnut'ın  deneme boyu ürünleriyle tanıştık ve bu fıstık ezmesi iki gün boyunca kızımın beslenme çantasının vazgeçilmezi oldu.

BALPARMAK APİTERA

Balparmak Apitera adlı yeni ürününü bizlerle paylaşmış.Bal,propolis,zencefil,tarçın,karanfil,karabiber ve limon karışımı gribal enfeksiyonlarda çok işe yarayacak.


GÜLŞAH'IN SİHİRLİ DEĞNEĞİ
Gülşah'ın Sihirli Değneği bizler için el emeği göz nuru hediyeler hazırlamış.Nazar boncuğu şeklindeki lavanta kesesine ve şimdiye kadar gördüğüm en şirin kokulu taşların olduğu keseyi çok beğendim.Yaklaşan bir özel gününüz varsa Gülşah'ın Sihirli Değneği sayfasına göz atın derim.

MARTI YAYINLARI
Martı Yayınları tarafından gönderilen İyi Kız bu yazıyı bitirir bitirmez okumak üzere beni bekliyor.Çok teşekkürler...

Ve sevgili Nihal'in çekiliş talihlisi olmayan iki kişiye almış olduğu fincanlar.İrem ile birlikte çekilişlerde talihli olmayarak bu güzel fincanların sahibi olduk.Kahvemizi yudumlarken sık sık bu güzel günü hatırlayacağız.
Sponsorlar yazıma burada son verirken etkinliği organize eden arkadaşımız http://www.huzunsarisi.com/ yazarı Nihal Yeşiltaç ORAN'a ve tüm sponsor firmalara teşekkür ediyorum.Ürünlerle ilgili deneyim yazıları çok yakında ilk denenen ürünlerle burada ve @makyajkelebegiblog adlı instagram hesabımda olacak.

Sevgiler


19 yorum:

  1. oooo Filiz'cim valla hepsini yazmışsın :))) güle güle kullanalım canım, yiyecek ve temizlik malzemeleri ben de bitti bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yasemin'cim epeyce uğraştım ama başardım.Sende mutlulukla kullan geriye kalanları...

      Sil
  2. Sanırım sizinle Bursadaki etkinlikte biraraya gelicez ve tanışacağımız için çok mutluyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa çok sevindim bunu duyduğuma.Daha bir sabırsızlıkla bekliyorum şimdi ...

      Sil
  3. hepsi çok güzel tatlım güzelgünlerde kullan:) ayrıca şapka çok yakışmış kuzuya

    YanıtlaSil
  4. dalan ailesinin zeytinli ürünlerine hayranım harikalar vissmatede keza öyle ve tabiki diğer bütün ürünlerde süpermiş güle güle kullanınn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Ben Dalan ürünlerini ilk kez deneyeceğim ama iyi olduklarına şüphem yok :)

      Sil
  5. Hepsi hayirli olsun canim. Kullandikca mutlaka fikirlerini bizlerle paylasmalisin.Senin objektif yorumlarin benim icin onemli ☺ Merakla bekliyor olacagim 😍😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.Biraz zaman alacağı kesin ancak hepsi blogta olacak tabi...

      Sil
  6. kuzucuğuna çok yakışmış şapka Filizcim :-)) bu arada bu ütüsüz ütü gerçekten iyiymiş çok beğendim büyükçe bir carrefoura gittiğimde bir tane daha alacağım bulunsun evde :-)) güle güle kullan canım hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İrem'cim.Ütüsüz ütü'yü henüz bir kez denedim.Ütüledikten sonra askıda kırışan bir eteğim için ancak pek başarılı olamadım.Farklı kumaşlarda deneyip blogta da paylaşacağım bakalım...

      Sil
  7. Ay şu kontur paletini göre göre alıcam herhalde sonunda :)) Güle güle kullan hepsini, harika ürünler. Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Başak'çım.Kontur paletini henüz deneme şansı bulamadım.Açıkçası bende çok meraktayım :)

      Sil
  8. Aloevera'ya her defasında çarpılıyorum <3 güle güle kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan.. Hepsi birbirinden güzel. Özellikle kitabı çok merak ediyorum ve kahve fincanı çok güzelmiş <3

    YanıtlaSil
  10. Güzel günlerde kullanın :) Harika bir etkinlik olmuş, takip ettiğim bir çok bloggerda okuyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Nasıl güzel bir gündü .Tüm ürünlerini güle güle kullan canım ...

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma