19 Şub 2016

SOSYAL ANNEM İLE #SEVGİNİNRENGİKİRMİZİ ETKİNLİĞİ

Geçtiğimiz hafta sonu blogger arkadaşım  Fatma Doğan'ın Bostancı Plus Hotel'de düzenlemiş olduğu #sevgininrengikirmizi etkinliğine katıldım.14 Şubat'tan hemen bir gün önce sevgi temalı bu etkinlik ile 15 blog yazarı toplanarak keyifli saatler geçirdik.Uzakta olup sık görüşemediğimiz yazarlar ile özlem giderdik.
Oldukça merkezi bir yerde bulunan dört yıldızlı Bostancı Plus Hotel konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşamayı vaad ediyor. Standart, superior, executive ve teras oda ve süit seçenekleri ve birinci sınıf hizmet sunan Plus Hotel konaklamanın yanında çeşitli toplantı ve etkinlikler içinde oldukça uygun.Etkinliğimiz boyunca lezzetli ikramları ve çeşitli hizmetleri ile yanımızda olan Plus Hotel'e sonsuz teşekkürler.


Etkinlik mekanına ulaştığımda hazırlıklar tamamlanmış büyük bir heyecanla konuklar bekleniyordu.Bende bu arada kırmızı detaylarla süslenen masaları inceleme ve etkinlik alanının fotoğraflarını çekme fırsatı buldum.

Öncelikle masalarımızdan bahsetmek istiyorum çünkü her detayı ayrı düşünülmüş el emeği ürünler bizi bekliyordu.
KEÇELİ HAYALLER  hazırladığı şirin mi şirin bir çantayı bizlerle paylaşmış.Rengine,üzerindeki kalp detayına bayıldım.
İKON SABUN  harika süslemeleriyle dikkat çeken küvet şeklinde kokulu taşıyla masalarımızda yer almış.Şimdi banyoma güzel kokular yayıyor.
CEYLİN TOKA kırmızı dantelli bir toka hazırlamış.Bu toka şimdi adaşı olan kızım Ceyin'in saçlarını süslüyor.

SİSBEA ATÖLYE  etkinlik pastasını ve sevgi temalı kurabiyeleri hazırlamış.Kurabiyeler hem şirin görünümleri hemde lezzetleriyle beğenimizi kazandılar.


Tüm davetliler tamamlandığında Sevgili Fatma'nın açılış konuşması ile etkinliğimiz başladı.Davetlilere ve sponsorlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Fatma'ya aslında biz ne kadar teşekkür etsek az.Bu tip organizasyonlar bol emek ve sabır istiyor.Kişiyi zihinsel olarak yoruyor.Ancak Fatma'nın organizasyonu öylesine güzeldi ve öylesine beğenildi ki yorgunluğu bir nebze de olsa unutmasına katkısı olduğunu düşünüyorum.
Açılış konuşmasının ardından sıra firma yetkililerinin konuşmalarına geldi.Aralarında daha önceden duyduklarımız,bu etkinlik aracılığıyla tanıştığımıza sevindiklerimiz ve önceden tanışıp çok sevdiklerimiz vardı.
FARMASİ yetkilisi enerjik konuşmasıyla popüler ürünleri hakkında bilgi verirken günümüze renk kattı.
NUTRİGEN firma yetkilisi çocuk gelişim şurupları hakkında bilgi verdi.Aslına bakarsanız bu takviye konusu çok yabancı olduğum ancak ürünleri incelediğimde çok ilgimi çeken bir konu oldu.
Balık yağı,Vitamin şurubu,Üzüm çekirdeği ekstresi ile büyümeyi takviye eden Üzüm Şurubu,Kış şurubu,Beyin gelişimini destekleyen Omega şurup ve demir takviyesi yapan Ferromixin ve çok daha fazlasıyla Nutrigen ürünleri yakın zamanda merceğimde olacaklar.

TATLIMO-FRUITFLOWERS  Genel Müdürü Mahmut Atar bizlerle birlikteydi.Artık pek çoğumuz bu markayı yakından tanıyor ve çok seviyoruz.Özel günler için yüzlerde tebessüm yaratacak lezzet sepetleri için Tatlımo sayfalarına mutlaka göz atmalısınız.
Biz Sevgililer Günü için hazırlanan kalp şeklindeki kutularla sunulan kurabiyeleri çok sevdik.Yakında doğum yapacak bir arkadaşım için sonrasında ise anneler günü için mutlaka sipariş vermeyi düşünüyorum...

ODAK PARFÜMERİ'nin Ziyba adlı parfümü yeni kokularıyla tanıştığımız diğer bir ürün oldu.1990 yılından bu yana sektörde olan Odak Parfümeri'de her kategoriden geniş bir ürün yelpazesine ulaşabilir,bunun yanında kadife keselerde satışa sunulan kendi markaları olan Ziyba çeşitlerine de ulaşabilirsiniz.
REVOX'tan güler yüzüyle çok sevdiğimiz Gamze hanım bizlere yeni ürünleri Revox Saç Kremi ile ilgili bilgi ve yakında çıkacak olan ve büyük ilgi çekeceğini düşündüğüm yeni ürünlerinin müjdesini verdi.
Firma tanıtımları sonrasında sıra fotoğraf kareleriyle günü ölümsüzleştirmeye geldi.İşte o kareler...





Bu renkli görüntüler sonrasında etkinlik yazıma son verirken sevgili arkadaşım Fatma'ya davetinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Bir sonraki yazım etkinlik sponsorları için beklemede kalın...


15 yorum:

  1. İyi ki geldin Filiz'ciğim,bende beni kırmadığınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Harikasınız. Güzel bir yazı olmuş.Sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı hepinize çok yakışmış, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Harika yazı ve fotoğraflarınız için teşekürler

    YanıtlaSil
  5. Muhteşem faydalı bir yazı tebrikler ve teşekkürler @tugcelica

    YanıtlaSil
  6. Ceylin'in tokasına kırmızı elbiselerinize ve pastaya bayıldım :-)) ayrıca Mahmut Bey'in de o gün için kırımız seçmesi çok hoş bir jest olmuş .-)))

    YanıtlaSil
  7. Etkinliğiniz çok güzel kullanıcı adım @esma_berenn

    YanıtlaSil
  8. Prensesin saçlarına toka ne kadar yakışmış, çok tatlı olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. harika bir etkinlik olmuş
    resimler de yazınız da çok hoş

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel bir gündü kırmızı kırmızı çok mutlu oldum tanistigimiza canim... sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir etkinlik olmuş ve hepiniz harika gorunuyorsunuz:)

    YanıtlaSil
  12. cnm benim yine birlikte olmak çok güzeldi,öpüyorum kocaman :)

    YanıtlaSil
  13. Bu güzel etkinlik vesilesiyle tekrar bir araya gelmek çok güzeldi canım.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  14. çok güzel ve açıklayıcı bi yazı olmuş, ellerinize sağlık devamını bekleriz :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma