16 Şub 2016

MEDİWELL ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ BANT DENEYİMİMİZ

Çocukların ateşlenmesi tüm annelerin olduğu gibi benimde korkulu rüyam.Ne yazık ki bu rüyayı sıkça tekrarlanan orta kulak iltihabı nedeniyle sık sık yaşamaktayız.Küçük kızım ne zaman gribal bir enfeksiyon geçirse kulakları etkilenir ve ateşi yükselir.Bu gibi durumlarda sık sık ılık duş aldırmanın yanında Mediwell Ateş Düşürücü Jel Bantlar'dan faydalanıyor ve çok faydasını görüyoruz.
Bu günkü yazımda daha önceden deneyimlemiş olsam da sevgili Esra'nın etkinliği ile tekrar bir araya geldiğimiz ateşle mücadeleyi kolaylaştıran bu pedlerden bahsedeceğim.
Tabi yazıyı okumadan önce ateş'in hafife alınmayacak bir belirti olduğunu her çocuğun vücut ateşinin farklı etkilere yol açabileceğini unutmamanızı,kullanılan yardımcı malzemeye rağmen çocuğunuzu sık sık kontrol etmenizi öneririm.
Mediwell Ateş Düşürücü Bant Kullananlar
Mediwell Ateş Düşürücü Jel Bantlar içeriğindeki yüksek su oranı ve mentollü içeriği ile yapıştırıldığı alanda soğutma etkisi yaparak ateşin düşmesine yardımcı oluyorlar.
Serinletici etkiye sahip Holly Yağı,yatıştırıcı ve rahatlatıcı özelliği ile bilinen Lavanta Yağı ve deri üzerinde soğuk etkisi yapan ve  ağrı kesici etki gösteren Mentol ile 8 saat boyunca serinletici etki gösteriyor.
Mediwell Ateş Düşürücü Bant Kullananlar
Bandın uygulanması çok kolay.Üzerindeki koruyucu filmi çıkarıp kuru cilde yapıştırmak yeterli oluyor.Jel yapılı bant cilde gayet iyi tutunuyor.Ateş düşürmek için kullandığımız nemli bezler gibi çocuk hareket ettikçe sağa sola düşmüyor.Özellikle gece kullanımı için büyük konfor sağlıyor.
Örneğin en son iki gece önce  38.8 ateşliyken jel bant yapıştırdık.Yanında ateş düşürücü takviyesi de yaptık.İki saat sonra ateşinin düştüğünü söyleyerek bandı kendisi çıkardı.Kontrol ettiğimizde ateşi düşmüş ve alnı serindi.Bu durumda tekrar yükseldiğinde kullanmak üzere bandı ambalajına koyup ağzını sıkıca kapattık.Çok şükür ki tekrar kullanmamızı gerektirecek bir durum yeniden oluşmadı.

Şanlı İlaç tarafından üretilen Mediwell ürünlerini eczanelerden ve online satış sitelerinden temin etmeniz mümkün.İki yaş üstü çocuklarınız hatta kendiniz için mutlaka evinizde bulundurmanızı öneririm.

Çocuklarınızın hastalanmadığı sağlıklı günler geçirmeniz dileklerimle :)



21 yorum:

  1. çok geçmiş olsun etkili olması çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Evet oldukça işimize yaradı :)

      Sil
  2. Yazınız bana ilaç gibi geldi. Eşim üç-dört gündür şiddetli bademcik iltihabı geçiriyor, ateşi sıklıkla 40 dereceyi buluyor. Eve giderken eczaneye uğrayıp satın alacağım bu ürünü, en azından ilaçlar etki ederken yardımcı olur.
    Çok teşekkürler Filiz Hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim çok sevindim faydalı olmasına.Umarım eşinize de çok iyi gelir.Geçmiş olsun :)

      Sil
  3. Kesinlikle bir anne olarak bende şiddetle evinizde bulundurmanızı öneriyorum.Geçmiş olsun prensesimize de kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. evde bulunuyor benim de ama umarım hiç ihtiyaç duymayız.. miniğine geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir ...

    YanıtlaSil
  5. öncelikle kuzuma geçmiş olsun. mediwell ateş düşürücü bantın evlerde olması çok gerekli. aralıkta elvin de şu anki salgın yüzünden hasta oldugunda hemen mediwell imdadımıza yetişti.. çocuk olan evde mutlaka olmalı diyorum...

    YanıtlaSil
  6. Bilmediğim bir ürün daha. Eskisi kadar ateş sorunu yaşamıyoruz ama yine de aklımda bulunsun....

    YanıtlaSil
  7. Geçmişler olsun kıyamam :) 2 saat uzun bi süre ateş düşmesi için eğer 39 dan yüksek ise hemen düşürlmesi daha iyi öyle durumlar için pek uygun gibi görünmüyor

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun. Minnoş bir an önce iyileşsin.

    YanıtlaSil
  9. FMF hastalığında da yüksek ateş oluyor bu ürün atak geldiğinde yüksek ateş sırasında yetişkinler için de kullanılabilir mi? Yada yetişkinler için üretilen farklı bir çeşidi var mı acaba ?

    YanıtlaSil
  10. aaa ilk kez duydum.. denemekte fayda var

    YanıtlaSil
  11. Çok geçmiş olsun :( ben yazın serinlemek için kullanmıştım :)

    YanıtlaSil
  12. İlk kez duyuyorum her evde olması gereken bir ürün mutlaka bulunduracağım. Maşallah mavişim çok tatlı geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  13. KIZIM 8 AYLIK MEDIWELL KULLANMAK UYGUNMUDUR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 yaş altı çocuklar için uygun değil diyor..

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma