18 Şub 2016

JANE IREDALE CHOCOHOLİCKS LİP PALETTE

Bugün makyajında Gloss kullanmayı sevenlerin hoşuna gidebilecek Jane Iredale Chocolicks Lip Gloss Paletini inceleyeceğiz.
Rengini bul etkinliğinde Kozmela tarafından gönderilen bu palet içerdiği renk tonları ve şık ambalaj tasarımıyla görür görmez beğenimizi kazanmıştı.İlk gördüğümde far olduğunu düşündüğüm bu paletin dört farklı renk ve aromadan oluşan bir gloss paleti olduğunu anlamam uzun sürmedi.
Jane İredale Kullananlar
Renklerinde çikolatadan esinlenilen glosslar kahve,mürdüm ve yanık pembe tonlarından oluşurken sırasıyla portakal,espresso,very berry ve şili biberi aromaları içeriyorlar.Paleti açar açmaz tatlı bir koku hissediveriyorsunuz.Bu noktada koku hassasiyeti olanların dikkatli olmalarını öneririm.
Yakından bakıldığında renklerin tamamı ışıltılı yapıda olmasına rağmen bu ışıltılar dudakta belli olmuyorlar.
Elde edilen sonuç klasik glosslardan daha yoğun renkli  ancak en az onlar kadar parlak oluyor.
Jane İredale Kullananlar
Palet içinde açılıp kapanabilen bir ruj fırçası mevcut.Ben ucunu ince bulup uygulama süresini biraz uzattığını düşünsemde çoğunlukla bu fırçayı kullandım.Ancak kalın uçlu fırçaların verdiği sonucun daha iyi olduğuna emin olabilirsiniz.
Bu glosslar dudağa sürülürken tamamen pürüzsüz değiller.İçinde hafif bir scrub etkisi gibi hissedilen bir doku var.Yapıları yapışkan olmamakla birlikte çok hafif de  sayılmaz.Ayrıca bu glossları dudağınıza sürdüğünüzde yemek istemeniz de olası.Çünkü her biri şekerli tatlara sahip.
Dudağa uygulandığında dudak rengine göre değişmekle birlikte aşağıdaki görseldekilere benzer sonuçlar elde ediyor.
Ben üçüncü görseldeki Very Berry dışındakileri uygulama konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım ancak bu rengi özellikle üst dudağıma homojen dağıtma konusunda biraz zorlandım.
Dördüncü resimdeki Chili Pepper ise biber aroması ile güçlendirilerek muhtemelen dudaklarda bir miktar dolgunluk artması hedeflenmiş.Ben gloss'u uyguladıkça bu açıdan değerlendirmediğimden sadece dudaklarda uzun süreli yanma hissi oluşturduğunu söyleyebilirim.
Bildiğiniz üzere Jane Iredale mineral bir kozmetik markası.Ürün içeriklerinde insan sağlığına zararlı maddeler bulunmuyor.Bu sebeple doğal kozmetik dendiğinde ilk akla gelen markalardan biri.Yanına ürün ambalajından karton kutusuna kadar özenle üretilmiş olma özelliği eklenince gloss severler için tercih edilebilir hale geliyor.
Dudak ürünlerine özel ilginiz varsa bir dokunun,koklayın derim.

11 yorum:

  1. harika durmuş ayrıca çok beğendim..

    YanıtlaSil
  2. tek sevdiğim ruj paleti diyebilirim sürekli yanımda ve hiç üşenmeden kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seviyorum ama gloss yerine ruj olsaydı demeden de edemiyorum :)

      Sil
  3. Renkler Tam da mevsimlik. Parlaklığı da çok güzel. Güle güle kullanın.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Glosslara bayılan biri olarak, bu palet tam benim içinmiş :)

    YanıtlaSil
  5. renkleri çok güzel çok da hoş durmuş

    YanıtlaSil
  6. Ya bence far olsaymış çok daha iyiymiş, o renklerle ne makyajlar yapılır :)) Gloss paleti kullanmak pek pratik olmuyor çünkü... güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Pek gloss kullanmayan biri olarak renkler guzel görünüyor resimde ama bencede ruj olsa sahane olurdu :) takibe alıyorum bende beklerim..

    YanıtlaSil
  8. Sevgili İremde gördüğümden beri aklımda ^. ^Ben de geçen hafta çekilişten kazanmıştım. Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Size de çok yakışmış

    YanıtlaSil
  9. renkler çok güzel ama chili pepper iyi yakıyor :)) dudaklara dolgunluk vaadi bundan olsa gerek :))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma