2 Şub 2016

BADEMLEBUDUK ELİF'İN BABY SHOWER PARTİSİ

Geçtiğimiz Çarşamba günü Elif'in aylar öncesinden planlamaya başladığı Baby Shower partisine katılmak üzere Steingenberger Maslak'ta bulunan Qubbe İstanbul'a gittik.Adının hakkını verircesine bulutların arasında hissettiren Qubbe Naz Events tarafından hazırlanmış ve klasik Baby Shower partilerinde kullanılan pembelerin mavilerin aksine birbirinden şık detaylar,zarif örtülerle süslenmişti.

Son zamanlarda sıkça karşılaştığım Baby Shower partileri bir yandan anne adayının en güzel anını sevdikleriyle paylaşmasını sağlarken diğer yandan misafirlere eğlenceli saatler yaşatıyor.Doğacak bebek içinse gelecekte sahibi olacağı hoş fotoğraflar,anılar kalıyor.

Hamileliğinin 34.haftasında Berke bebeği kucağına almak için gün sayan Elif ikinci kez anne olacak.Minik kızı Bade ise ablalığa açılan kapıdan içeri girip yepyeni heyecanlar yaşayacak.
İşte bu heyecana ortak olmak isteyen insanların oluşturduğu kalabalık bir organizasyon ile bir araya gelip gün boyu hem Elif hem Bade hemde doğacak Berke için anılar biriktirdik.
Berke bebek için yazılan şiirler ve Elif'in hamileliği ile ilgili tahminlere dayalı oyunlar oynandıktan sonra anne-kız pistte dans ettiler.Partinin en hoş anlarından biri olan bu dansı hepimiz ilgiyle seyrettik.

Pasta yerine Tatlımo tarafından hazırlanan kek ve kurabiye kulesi tercih edilmişti.Hem görsel olarak çok hoş olmuş hemde lezzetliydi.Bir de sarmalar vardı ki tüm davetliler lezzeti konusunda hemfikirdir sanırım.



Evet sohbet ettik,eğlendik,Umudun Karesi'nin objektifine bol bol pozlar verdik ve Berke bebeğin sağlıkla gelmesini dileyerek salondan ayrılmak üzere yola çıktık.
Sevgili Elif misafirlerini unutmamış Nestle,Baby Corner,Koroplast,3M,Topicrem,Prima,Lav,Bioderma,Hipp,Danone,Unibaby ve Gelin Çiçeği sponsorluklarıyla hediyeler hazırlamıştı.



Yazımı burada bitirirken hem hediyeleri hemde bu güzel gün için Elif'e teşekkür edip bebeğinin sağlıkla kollarında olmasını diliyorum.




23 yorum:

  1. Çok güzel bir partiydi, Instagram'dan keyifle izledim :) Bu arada, fotoğraflara bakarken -tamamen algıda seçicilik- Koroplast'ın bebek bezi torbası ve anne sütü saklama poşetini görünce bir sevindim :))) Özellikle anne sütü saklama poşeti çıkarmaları süper olmuş, çok pahalı ya ithal markaların fiyatları, umarım uygun ve kaliteli bir ürün yapmışlardır. Bebek bezi torbası ise elzem bir şey malum, şu an normal buzdolabı poşetine koyup atıyoruz ama aman yarebbim yani :))))) Evet, sabah sabah bu muhabbeti yaptığıma göre huzurla işime başlayabilirim. OKuyanlardan özür dilerim ama konu baby shower, yapacak bir şey yok. Öperim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım keyifli yorumunla gülümsettin beni.Açıkçası paketi ilk açtığımda benimde dikkatimi çeken süt ve bez poşeti oldu.Diğer markaların fiyatlarına bakılırsa Koroplast iyi iş çıkarmış.İyi mesailer dileyip öpüyorum;)

      Sil
  2. Filizcim iyi ki geldin, sevdiklerimin yanında olması doğum öncesi bana güç verdi.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet iyi ki geldim,iyi ki gördüm dediğim bir parti oldu benim içinde ;)

      Sil
  3. Çok hoş bir parti olmuş:)))

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar kalabalık olmuş öyle :) Bebek ne güzel bir heyecan. Sağlıkla alsın kucağına inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım.Davetli sayısını görünce epeyce şaşırdık bizde.Çok seveni varmış Elif'in :)

      Sil
  5. Çok güzel bir gundu cnm seni gördüğüm icinde cok sevindim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni gördüğüme çok sevindim tatlım ;)

      Sil
  6. Merhaba sosyal medyadan daha öncede izledim bu güzel buluşmayı.Çok güzel geçen bir zaman ve çok şirin hediyeleriniz olmuş. Yeni gelecek bebeğimize sağlık, mutluluk diliyorum.Sizin de ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ;)

      Sil
  7. harika bir gün oldu Filizcim yalnız o manzara önünde güzel bir resim çektirememişiz ona üzüldüm :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma İrem'cim.Sonradan çekilen fotoğrafları görünce üzüldüm bende ;)

      Sil
  8. Instagram'da ilgiyle takip ettiğim Baby Shower'da özellikle pasta yerine tercih edilen konsept çok şık, göz alıcı bir tercih olmuş bence =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İlke'cim bende ilk kez gördüm ve çok mantıklı buldum.Pasta gibi ziyan olmuyor hemde şık duruyor ;)

      Sil
  9. Cok guzel bir gun olmus sosyal medya dan takip ettigim kadariyla saglikla gelsin berke bebek :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım.Heyecanla bekliyoruz yeni bebişlerin gelmelerini ;)

      Sil
  10. Ne kadar da kalabalık bir parti olmuş.

    YanıtlaSil
  11. Sosyal medyadan takip ettim, çok güzel geçmişti :)
    Sağlıkla gelsin minik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlıkla gelsin.Artık her an gelebilir sanırım ;)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma