4 Oca 2016

PASTEL DAYLONG LİPCOLOR KİSSPROOF RUJLAR 09 VE 19

Rengini Bul etkinliğinde 09 numaralı kırmızı rujuyla tanıştıktan sonra 19 numarasını da geçenlerde satın alarak iki rengine sahip olduğum Pastel Day Long Lip Color rujlar markanın bu yıl en çok adı anılan ürünlerinden biri oldular.
2015 sanırım likit yapılı mat rujların yılı oldu ve bende bu akımdan oldukça etkilendim.Farklı markalara ait pek çok likit ruju denedim.
Bugün Pastel'in gün boyu kalıcılık vaad eden serisinin iki rujuna göz atalım.
Pastel Kalıcı Ruj
 Gloss ambalajındaki rujlar ilk sürüldüğünde parlak görünen ancak dakikalar içinde kuruyarak matlaşan bir yapıya sahipler.Likit oldukları için sürerken özen gerektiriyorlar.Ben özellikle 09 numaralı kırmızı rengi sürerken hatalar yapabiliyorum.Bu hatalar için ruj kurumadan hareket etmek ve bir ıslak mendil yardımıyla düzeltme yapmak mümkün.

Her iki rujda uzun süre kalıcı.Bir şeyler yiyip içtiğim zaman orta kısımdan silinmeler oluyor ancak rujun geri kalanı kesinlikle yerinden kıpırdamıyor.Gün sonunda silmek istediğinizde bile bir peçete ile silivermeniz mümkün değil.Rujunuzu ya makyaj temizleyicilerle ya da köpürterek yıkama yoluyla çıkarabilirsiniz.

 Renk olarak değerlendirmek gerekirse 09 numaralı kırmızı biraz zor sürülen,bulaştığı yeri lekeleyebilen ancak sürüldükten sonra dudakta efsane'ye dönüşebilen bir renk.Bence kırmızı sevenler benim yılbaşı makyajı favorim olan bu rengi mutlaka koleksiyonlarına eklesinler.19 numara kırmızı'ya göre daha kolay sürülen mürdüm tonlarında bir kış rengi.Bu rengi kırmızıya göre günlük kullanıma daha uygun buldum ve son günlerde sıkça kullanıyorum.
Bu seriyi kullandığım son aylarda dudaklarımda kuruluk,çatlak gibi sorunlar yok.Bu sebeple kuru dudaklarda nasıl bir etki bırakacağını bilemiyorum.Dudaklarınızda kuruluk problemi yaşayanlardansanız almadan önce bir deneme yapmanızı öneririm.

Pastel Day Long Lipcolor Rujlar Pastel Shop'ta 18,90' a satılmaktalar ve fiyatlarının karşılığını veriyorlar.Ben uzun süredir aradığım 20 numara'yı da en kısa zamanda koleksiyonuma eklemeyi isteyecek kadar memnun kaldım.

Peki ya siz bu rujlar hakkında neler düşünüyorsunuz,sizin favori renginiz hangisi?

18 yorum:

  1. 09 harika bir renk ben de çok severek kullanıyorum :-))

    YanıtlaSil
  2. iki renkte çok güzel cm son zamanlarda pastel ürünlerini çok beğeniyorum zaten bende deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı çok iddialı ama diğer renk pek bir güzelmiş...

    YanıtlaSil
  4. 19 ve 20 numarayı karıştırarak uyguluyorum mükemmel bir renk çıkıyor ortaya. Bir de ben uygulamadan önce mutlaka dudak kalemi kullanıyorum yoksa uygulaması daha zor oluyor.

    YanıtlaSil
  5. 19 numaraya bayıldım. Sonradan matlaşması harika.

    YanıtlaSil
  6. İkisi de çok güzel. Kırmızının harika bir rengi ve mürdüme de bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. 19 numara bende bu kadar güzel durmadı. Tam karar veremedim bu rujlar hakkında bir şey yemez içmezsen kalıyorda... Yazın çok güzel olmuş canım😘

    YanıtlaSil
  8. iki rengide çok seviyorum ama benim favorim :)

    YanıtlaSil
  9. Kırmızı olanı gerçekten de efsaneymiş, güle güle kullanın.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  10. 2 renk de çok güzelmiş, güle güle kullan canım (:

    YanıtlaSil
  11. harika bir ürün gerçekten 19 numarayı bende bayılarak kullanıyorum :) Bende yeni bir blog açtım bende bekliyorum blogumaaaa :)))

    YanıtlaSil
  12. Kurumadan dudaklarinizi birbirine surtmeyin. Bi kac dakika surup bekleyin.kaliciligi artiyor :)

    YanıtlaSil
  13. 19 numara benimde favorim:) çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  14. Renkler cok hoz ama ben her ruju kullanamiyorum..

    YanıtlaSil
  15. Vaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre.

    Pastel Day-long Lipcolor ile gün boyu dilediğiniz gibi bir şeyler yiyin, için. Uzun süre kalıcı özelliği olan rujunuzun iz bırakmadığını ve renklerini canlılığını hiç kaybetmediğini göreceksiniz.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma