21 Oca 2016

MAX FACTOR CREME PUFF ALLIK // ALLURİNG ROSE

Max Factor markasının Creme Puff allıklarının satışa sunulacağı haberini Rıfat Yüzüak ile Makyaj Eğitimi'nde  duymuş ve merakla beklemiştim.Satışı başlayıp seriyi gördüğümde sevdiğim bir iki renk oldu ancak 50 küsürlerde olan fiyatını biraz fazla bulduğum için biraz daha beklemeye karar verdim.
Max Factor Creme Puff Blush Kullananlar
Sonunda Gratis indirimlerinden birinde Seductive Pink ve Alluring Rose renklerini beğendim.Elimdeki bronze tonlu ürünlerin az olduğu düşüncesiyle Alluring Rose ile eve döndüm ancak  söylemeliyim ki şu anki zevklerim kesinlikle pembeler,gül kuruları ve rose gold tonlarından yana.Bu sebeple bu yazıyı aklı hala serinin pembelerinde kalmış biri olarak yazıyorum.
Max Factor Creme Puff Blush Kullananlar
Fırınlanmış Creme Puff Allık serisi yuvarlak,çantada kolayca taşınabilecek kadar küçük ve eski serilere göre nispeten dikkat çekici ambalajlara sahip. 6 farklı renkten oluşan toz yapılı allıklar iki farklı rengin dalgalı bir biçimde bir araya gelmesiyle oluşuyor.Benim kullandığım Alluring Rose bronz ve şeftali renk kombinasyonundan oluşuyor ve ciltte sıcaklık katan bronz sonuç bırakıyor.
Max Factor Creme Puff Blush Kullananlar
İnce ve yumuşak yapısı ile kolayca dağıtılan Alluring Rose içinde ince ışıltıları olan bir allık.  Real Techiques Blush Brush gibi yumuşak bir fırça ile uygulandığında abartıdan uzak görünüyor.Uygulayıp işe gidip geldiğimde aradan geçen en az beş saate rağmen hala yerinde duruyor olması allığın en sevdiğim yönü oldu.

Özellik olarak diğerlerinden ayıran şu özelliği var diyemeyeceğim ancak elinizde olmayan renkleri tamamlamak için bu seriye şans verebilirsiniz.İndirimsiz fiyatlarını bence çok haketmiyorlar ancak %50 ile deneme değerler.Ben önümüzdeki günlerde denk gelirsem aklımda kalan diğer rengi de almayı planlıyorum.

Siz Creme Puff Allık serisini deneme şansı buldunuz mu,sizin favori allık renginiz hangisi ?


29 yorum:

  1. Ya ben de "Hourglass allıklara dupe" dedikleri için koşa koşa gidip indirimde almıştım; ama, yani öyle çok acayip bir olayını görmedim. Hourglass'a da dupe falan değil zaten :) Bende Seductive Pink var; ama, keşke Nude Pink'i alsaymışım dedim. Seductive bana fazla pembe geldi... Öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hourglass allıklara tek dupe yanı görüntüleri sanırım Başak'çım.Valla ne yalan söyleyeyim Seductive Pink'in pembesine bayıldım ben :)

      Sil
  2. Hiç kullanmadım ben, ancak sana katılıyorum rose tonlar bence sana mükemmel yakışır, bronze tonlar da aslında biraz daha ağır makyajda kullanılabilir, sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Yasemin'cim.Kesinlikle haklısın.Bende Rose tonları hem seviyor hemde daha çok yakıştırıyorum kendime :)

      Sil
  3. Ben nude mauve rengini aylardır elimden düşürmüyorum. Çok sevdiğim Mac peaches allığımı kenara kaldırttı :-) Çok seviyorum, kalıcılığı gerçekten çok iyi, ben işim dolayısıyla gün içinde makyaj tazeleyemiyorum, kalıcılık benim için çok önemli. Şeftali allıklara da karşı koyamıyorum, bu sene allık almamaya niyetliyken, şu an aklımı çeldiniz. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude Mauve sanırım bana çok açık kalırdı ama beyaz tenlere çok yakışacağına eminim.Diğerlerini bilmiyorum ama kendi rengimin kalıcılığından çok memnun kaldım busebeple tavsiye edebiirim.
      Allık almak en hastalık yapan alışverişlerden biri sanırım.Kesinlikle bitmiyor ama sürekli akıl çeliyor :))

      Sil
  4. Hafif bir tonu var gibi...Keyifle kullan:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tonları seven herkese uyabilecek bir renk kesinlikle abartılı durmuyor :)

      Sil
  5. Bende Seductive Pink rengini almıştım. Hatta blogumda da var yazmıştım daha önce. Bana renk olarak koyu gelse de bir şekilde anlaştım kendisiyle. çok sevdiğim allıklardan biri.. tek olumsuzluğu fiyatı.. Bana göre de indirimde alınması gereken bir allık :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen blogunuzdaki Seductive yazısını okumaya geliyorum öyleyse.50 ve 60'lar içeren fiyatı kesinlikle fazla ama indirimli hali ile çok alınası...

      Sil
  6. Hiç kullanmadım bende, indirimine rast gelirsen mutlaka haber ver canım. Denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mart ayında Kadınlar Günü nedeniyle mutlaka indirime girecektir.O zaman bakmanızı öneririm :)

      Sil
  7. ben bunun bronze şeftali gibi bir tonunu beğenmiştim ama alamadım bir türlü bakalım belki önümüzdeki indirimlerden birinden alırım.. Başak'a katılıyorum hourglass ile ilgileri bile yok bence de:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hourglass benzetmesi dalgalı görünümlerinden yola çıkılarak yapıldı ve sonunda ilk söyleyenler kendileri bile inandılar bence.
      Benzetme kısmını geçersek yapı olarak başarılılar.İndirimde fırsat verebilirsin kesinlikle...

      Sil
  8. hem şeftali hem de bronz tonları çok seviyorum. Fiyat olarak abartılmış bir max factor ürünü bence =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İlke'cim.Max Factor fiyat politikasını hiö sevmediğim markalardan biri zaten.İndirimsiz hiç alışveriş yapmıyorum...

      Sil
  9. Hala direniyorum almamaya ama mağazada denedim, renklerine, yapılarına ve kalıcılıklarına bayıldım. Güle güle kullan canım sevgiler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Önümüzdeki aylarda şans verebilirsin bence...

      Sil
  10. Elimde yok bu allıklardan ancak bu rengini çok beğendim yakından inceleyeceğim mutlaka,teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Umarım incelediğinizde seversiniz sizde :)

      Sil
  11. Rimmel london markasının şeftali tonlu allıkları çok başarılı

    YanıtlaSil
  12. Ya bu renk de çok güzelmiş ama her gördüğümü istiyorum ben. Ne olacak benim sonum.

    YanıtlaSil
  13. pembeyle aram pek yok ama rose-gold tonlarda aklım kalıyor..MF fiyatlarını çok yüksek buluyorum, indirim dışında almamaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  14. Rengine bayıldım :) Creme Puff allıklar uzun zamandır aklımda ancak fiyatını yüksek bulduğum için almıyorum, indirimde yakaladığımda bakacağım mutlaka :)

    YanıtlaSil
  15. Hiç kullanmadım güle güle kullanın indirimde bi bakmalı :)

    YanıtlaSil
  16. Bu allıklar çok övüldü bende merak etmeye başladım doğrusu :)
    bende yeni blog açtım nasıl olduğu hakkında yorumlarını paylaşır ve beni takip edersen çok sevinirim.
    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  17. İndirimde mutlaka alınmalı rengi de çok güzelmiş ! Sevgiler (k)

    YanıtlaSil
  18. Çok beğendim güle güle kullan :) Bende beklerim: thebeautyforce.blogspot.com

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma