12 Ara 2015

Yeniden Hayat Bulan Bir Gelenek // Kertil Çam Kolonyası

Son dönemde pek çok yeni kolonya markası ile tanışma fırsatı buldum ve bundan dolayı çok mutluyum.Kolonyaları evde kullanmaya fırsat bulamasamda iş yerimde masamın vazgeçilmezleri arasındalar.Kimi zaman ferahlamak kimi zamansa hijyen sağlamak için kullandığım kolonyalar'dan son denediğim Kertil Çam'a ait incir kolonyası oldu.
Sevgili Yasemin'in eventinde tanıştığım Balıkesir'in tarihi Kolonya markası Kertil Çam, 300'den farklı çeşidi bulunan koku ailesinde Çamçiçeği,Hazan,Mandalina,Ihlamur,Yasemin,Leylak,Kiraz çiçeği gibi kokuların yanında Zeytin,Ceviz,Kekik gibi kulağa ilginç gelen kokularla kolonya anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.Alıştığımız kolonyalardan farklı olarak daha güçlü aromalara sahip,daha kalıcı ve parfüm yerine de kullanılabilen bu kolonyalar yıllar öncesinden gelen bir geleneğin modernize edilerek yeniden hayat buluşu diyebilirim.
Ben kullanmakta olduğum incir kolonyası ile iyi bir uyum yakaladım.En popüler ürünlerinden biri olan Çam Çiçeği ve Hazan Kolonyasını da yakın zamanda denemek istiyorum.


Sizin son dönemde yeni yüzüyle karşımıza çıkan kolonyalara bakış açınız nasıl,Kertil Çam ürünlerini deneme fırsatı buldunuz mu?

6 yorum:

  1. Bu değişik kokular sayesinde eskiden nefret ettiğim kolonyaları artık çok seviyorum incir çok favorim olmasa da hoşlandığım denemek istediğim daha çok koku var :))

    YanıtlaSil
  2. Ben ilk defa duydum.. Güzelse kullanırım neden olmasın :)

    YanıtlaSil
  3. Eskiden misafirlere kolonya ve şeker mutlaka ikram edilirdi :) Şimdilerde bu adet pek kalmadı ama çok değişik kokular varmış denemek isterim.

    YanıtlaSil
  4. Klasik limon kolonyası yerine farklı kolonyaları kullanmayı ben çok seviyorum. Bu markaya da bir bakacağım.

    YanıtlaSil
  5. Ben kolonyalari severim. İçimde bir nine yaşıyor bu konuda ☺
    Hele birde parfüm kadar güzel kokuyorsa tadından yenmez. Deneme fırsatım olmadı fakat en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.
    Sizi takibe aldım. Her konuda yazdığım bir yaşam blogum var.ilginizi çekerse sizi de blogumda görmekten mutluluk duyarım.
    Sevgiler
    http://suichenn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Daha evvel deneme şansım olmuştu,koku anlamında çok tatmin edici..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma