4 Ara 2015

Revlon Photoready Fondoten İncelemesi

İnstagram hesabımı takip edenlerin bildiği üzere çoğu zaman sayfamda günlük kullandığım makyaj ürünlerini,instagram tabiriyle makyaj yardımcılarımı paylaşıyorum.( @makyajkelebegiblog )Bu paylaşımlar arasında girdiği her fotoğraf karesinde sorulan,çok merak edilen ürün Revlon Photoready Fondöten oldu.
Bugün benimde çok merak ederek aldığım bir ürün olan fondöten hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum.
Revlon Photoready Fondöten Kullananlar
Benim rengim 003 numaralı Shell.Bu rengi Daha iyi oturacağını düşündüğüm renklerin numarası kalmadığı için  %50 indirimde olduğu bir dönemde ten rengime en uygun renk olarak seçtim.
Buğday tenimde boynumla yüzüm arasında renk farkı oluşturmayarak rengi yüzünden bir kenarda unutulanlar arasına girmemiş oldu.

Flaşlı fotoğraf çekimleri ile pek çoğumuzun bembeyaz parlamış yüzle gülümseyen anıları vardır.Bu fondötenin amacı ışığı yansıtarak fotoğraflardaki parlamayı azaltmak ve sağlıklı görünen bir cilt elde edilmesini sağlamak.
Yorumlarıma ilk olarak bu vaadi yerine getirip getirmediğiyle başlamam gerekirse mucizevi bir değişim söz konusu değil tabi ama bu ürünle çekilmiş fotoğraflarda belki çekim açısından belki de ürünün etkisiyle bembeyaz çıkmış bir yüzle karşılaşmadım.
Revlon Photoready Fondöten Kullananlar
Pompalı cam ambalaja sahip olan fondötenin minik pompa ağzı ile istediğim miktarda ürün alabiliyorum.Fondötenin el ile uygulandığında iyi sonuç verdiğini duysamda ben çoğu zaman Expert Face ile, vaktimin bol olduğu zamanlarda ise Beauty Blender ile uyguluyorum.En iyi sonucu da Beauty Blender ile alıyorum.
Cildi nemli tutan bir fondöten olduğundan karma cildime uygulamadan önce bazen termal su sonrası bazen de nemlendirici adımını atlayarak tek başına uyguluyorum.Cildimde kaldığı süre boyunca yüzümde kuruma hissetmiyorum.SPF 20 içerdiği bilgisini de eklemek istiyorum.

Ürün orta kapatıcılığa sahip ve küçük lekeleri ve renk eşitsizliklerini başarıyla gizliyor.Koyu renkli lekeleri birkaç kat uygulansada kapatmıyor ve leke üzerine kapatıcı uygulamak gerekiyor.
Parlak bitişli ürün cilde sağlıklı bir görünüm veriyor ancak karma cildimde T bölgemde birkaç saat içinde parlama kontrolü yapmam gerekiyor.
Ürünün özelliğini bozmamak için üzerine pudra uygulamıyor,peçete ya da yağ kontrol mendilleri ile sorunun üstesinden geliyorum.

Bu fondöteni sevdim mi sevmedim mi sorusunu kendime çok sordum.Ürünün yakım çekim görsellerinde de göreceğiniz gibi minik ışıltılar içermesini hiç sevmedim.Normal ışık altında görünmese bile yoğun ışık altında bu ışıltıların gözle görünebileceğinden emin olabilirsiniz.

Revlon Photoready Fondöten Kullananlar
Özetle kuru ciltliyseniz,hafif ışıltılı görünüm sizi rahatsız etmeyecekse bu ürünü sevebilirsiniz.Karma ciltliyseniz benim gibi ek yöntemlerle aranızı iyi tutabilirsiniz.Ancak yağlı ciltliyseniz kesinlikle uzak durmalısınız çünkü ışıltılı ve nemli formülü ile cildinizi kesinlikle çok daha yağlı gösterecektir.

Revlon Photoready Fondöten indirimsiz 50 TL civarı bir fiyata satılıyor.İndirim döneminde çok daha uygun bir fiyata aldığım için fiyatının karşılığını verir buluyorum ancak benzer vaadlerle gelen MUFE Ultra HD Fondöteni alınacaklar listeme koymadan da edemiyorum.

Siz Revlon Photoready Fondöteni denediniz mi? Farklı cilt yapıları üzerindeki etkilerini belirten yorumlarınızı okumak beni mutlu eder...

20 yorum:

  1. Filiz'cim, bu fondöteni kullanmadım; ama, yazdıklarından anladığım kadarıyla MUFE Ultra HD gerçekten aradığın ve iyi anlaşacağın bir fondöten olabilir. Yılbaşı zamanı Makyaj Trendi, Sephora güzel indirimler yapıyorlar. Aklında olsun derim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi llk indirim fırsatını MUFE için değerlendireceğim canım.Çok çok öpüyorum :)

      Sil
  2. benim de sevdiğim bir fondöten ama sabitleyici bir pudra gün boyu yanımda oluyor kullandığımda burnum ve anlımda biraz fazlaca parlama yapıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet pudrasız kullanmak zor ama pudra aydınlı etkisini de yok ettiğinden kullnmamaya çalışıyorum.Peçete ya da yağ kontrol mendilleri ile yağlanan bölgeleri kontrol ediyorum :)

      Sil
  3. fondötenin en pahalısı bile bende sivilce yapıyor maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O derece hassaslığa yapılacak bir şey yok ne yazık ki :/

      Sil
  4. Ne kadar açıklayıcı olmuş...

    YanıtlaSil
  5. %50 indirim döneminde gittim almaya ama ne yazık ki bana uyan bi renk bulamamıştım o an nasıl yıkıldım anlatamam güle güle kullanın:) bu arada herkesi bloğumdaki çekilişe beklerim :)
    http://bidolukozmetik.blogspot.com.tr/2015/12/bi-dolu-kozmetikte-ylbas-hediyesi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk indirimde bende bulamazken ikincide tam rengim olmasada yakın bir renk bulabldim.Zaten indirim dönemlerinde Watsons'ta ciddi bir tester ve ürün stoğu sorunu oluyor.Rimmel ve Revlon tester'larını bulmak çok çok zor :/

      Sil
  6. fondoten kullanamıyorum çok sivilce yapıyor bana malesef :(

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir anlatım olmuş emeğine sağlık, sanırım tercih edeceğim bir ürün değil ://

    YanıtlaSil
  8. Ben de fondoteni çok az kullanıyorum. Kuru ciltlerde parlamaması çok güzel bir özellik.

    YanıtlaSil
  9. İndirim zamanında şans verilebilir sanırım.

    YanıtlaSil
  10. Kuru ciltliyim. İndirim döneminde bi bakmalıyım o zaman. Hoş bu ara evi fondöten doldurdum, nasıl bitireceğim onu da bilmiyorum :))

    YanıtlaSil
  11. Makyajı en önemli adımı fondöten. Bu sebeple ben de çok fazla deniyorum. Cildi kuruya dönük olmasına rağmen ıslak bitişi veya pırıltılı olanları kendime pek uygun bulmuyorum, bu da garip bir durum 😕
    Revlon un bu fondöteni çok önerilmişti şimdi senin yazından sonra denemem gerektiğine iyice inandım. Teşekkür ederim paylaşım için:)

    YanıtlaSil
  12. Bu zamana kadar kullandığım en iyi fondoten diyebilirim, bunun yanında concealerı da gayet başarılı ama evet tek sorunu biraz ışıldaması hele ki bahsettiğiniz gibi yoğun ışık olan yerlerde ama olsun her güzelin bir kusuru vardır :)

    YanıtlaSil
  13. Herkes beğenmiş bir ben beğenmedim galiba bildiğiniz sim sim çok üzüldüm napıcam şimdi bunu ��

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma