25 Ara 2015

DENEME BOYUNDAN ORJİNAL BOY ALDIRTABİLECEK KOZMETİK ÜRÜNLER

Blogta çoğu zaman orjinal boy ürünlerle ilgili uzun süreli deneyimlerimi yazıyorum.Deneme boy ürünler ise genellikle bitenler yazılarıma kalıyor.Bu ara bitenler yazılarına elim bir türlü gitmediğinden #yaseminkokuluevent te tanışıp deneme fırsatı bulduğum birkaç markanın ürünlerinden toplu olarak bahsetmek istedim.
Yazıda adı geçen markaların ürünlerini çeşitli yönleriyle başarılı ve tam boyu alınabilir buldum.
Sizde yeni ürünlere şans vermeyi seviyorsanız Mia Organical,Moroccan Oil ve Senscience ürünlerine gelin göz atalım.
 Mia Organical : Marka tanışma ürünü olarak bizlere pek çok numune göndermişti.Ben denemeye el kremi ve vücut losyonu ile başladım.Mia Organical ürünleri organik tarımla elde edilen bitkisel içeriklerle hazırlanıyor ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor.''İyi Üretim Sertifikası''na sahip olan markanın ürünlerinin tek dezavantajı fiyatlarının bir miktar yüksek oluşu.Örneğin el kremine 67 vücut losyonuna ise 68 TL ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.
 Argan ve zeytin  yağı ie desteklenen E vitamini ile elleri nemlendiren el kremi uzun vadede yaşlanma belirtilerinin gecikmesini sağlıyor. Yoğun yapılı krem elde yağlı his bırakmadan nem sağlıyor.Ayrıca parfüm içermiyor.Bu yönüyle de şimdiye kadar alıştığımız kremlerden ayrılıyor.
 Vücut Losyonu'na gelince düzenli kullanımda cildi sıkılaştırmayı ve kalıcı hasarları önlemeyi vaad eden vücut losyonu yapısı ve içeriğiyle el kremine oldukça benziyor.Vücut losyonu etkinliğinin gücünü lipozom teknolojisinden almış ve bu sayede derinin en alt katmanlarına kadar inerek kimyasaldan uzak nemlendirme ve bakım sağlıyor.
Ben verdiği nemi yeterli buldum.Kokusuz olmasını biraz garipsedim ama vücuduma sürdüğüm ürün için aklımda soru işaretlerinin olmamasını çok sevdim.


SENSICIENCE

sacimsahane.com adresinde satılan profesyonel saç bakım markası Sencsience ürünleri ile üç kez uygulama yaptım.Aslında her iki üründe benim saç tipime uygun değil.Kuru saçlar için uygun olan ürünleri yapı,koku,yumuşatma gibi özelliklerini gözlemleyebilmek adına minik şişeleri bitirene dek kullandım.

 Shiseido Laboratuvarlarında üretilen markanın farklı saç sorunlarına yönelik pek çok dikkat çekici ürünü mevcut.Ürünlerin pek çoğu saçlara derinlemesine bakım yapıyor.Siteyi incelediğimde Nem Kilitleyici Durulanmayan Maske,Yenileyici Parlatıcı Serum ve Saç Pulu ve Gözenek yenileyici gibi ürünler dikkatimi çekti.
Benim denediğim şampuan ve saç kremine gelince saça kaybettiği nem ve proteinleri geri kazandırmayı amaçlayan şampuan saçları kalın bir köpük ile temizliyor.Beraberinde mutlaka bir krem gerektiriyor.Aynı markanın kremiyle birlikte kullandığımda daha yumuşak ve kolay taranabilen saçlar ilk gözlemlediğim özelliklerdi.

MOROCCAN OIL BAKIM YAĞI

İlk denememden itibaren kokusu ve saçlarıma verdiği yumuşaklık ile tam boyunu deneme isteği oluşturan Moroccan Oil Bakım Yağı çevresel etkilerin yanı sıra şampuan,boya ve permada bulunan kimyasallardan zarar gören saçı yeniden canlandırmayı amaçlıyor.Hem ıslak hem kuru saça uygulanabilen bu yağ saçta kontrol edilebilirlik,kolay tarama,elektriklenmeyi önleme gibi işlevlere sahip ki bunlar benim temel sorunlarım ve uzun süreli etkilerini oldukça merak ediyorum.
Bu arada Moroccan Oil ürünlerinin ünlülerin ve podyum yıldızlarının tercihi olduğu sırrını da buradan vereyim.
Ürünler hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Siz bu yazıda adı geçen markalarla tanıştınız mı?
Deneyip memnun kaldığınız / kalmadığınız ürünlerle ilgili düşüncelerinizi duymak beni mutlu eder.

10 yorum:

  1. Adı geçen markaların hiç birini kullanmadım ama Mia Organical el kremi ve Moroccan Bakım Yağı ilgimi çekti. Saç konusunda takıntılıyım azıcık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moroccan Oil saç bakımına ilgili olan herkesi mutlu edebilir gibi.Gelecekte uzun süreli kullanmak istiyorum bende ;)

      Sil
  2. Moroccon oil in saça çok iyi geldiğini öğrendim ama hala deneyemedim artık yeni yılda denenecek hepsi umarım :) şampuanları da oldukça merak ediyorum aslında tabi ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moroccan Oil'in ince telli ve sarı saçlar için olan versiyonu da varmış.Aklında bulunsun canım...

      Sil
  3. Saç bakım yağı ilgili çekti...

    YanıtlaSil
  4. hiç birini denemedim henüz, ama moroccan oil ilgimi çekti

    YanıtlaSil
  5. Moroccan Oil Bakım Yağını ben de merak ediyorum.. Umarım kısa sürede deneyebilirim..

    YanıtlaSil
  6. Miaorganical benim de merak ettiğim bir marka (:

    YanıtlaSil
  7. Şu bakım yağını çok merak ettim doğrusu.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma