15 Ara 2015

CATRİCE MARKASINDAN ÜRÜN DENEYİMLERİM

Catrice ülkemizde satılmaya başlar başlamaz markadan bir alışveriş yapmış ve şu yazımda alışveriş detaylarından bahsetmiştim.Sonrasında yolum düştükçe başka ürünlerde alıp deneme fırsatı buldum.Aynı markadan pek çok ürün olunca tek tek yazılarını hazırlamak yerine gruplara ayırarak toplu paylaşım yapmak istedim.
Umarım aralarında sizinde merak ettiğiniz ürünler vardır ve yazım sizin için faydalı olur.

Bu yazıda adı geçen ürünler;
Catrice Eyebrow Filler Perfecting&Shaping Gel
Catrice Prime Fine Eyeshadow Base (Far Bazı)
Catrice Liquid Metal Göz Farı
Catrice Pure Shine Colour Lip Balm
Catrice Oje 59 First Class Up-Grape
Catrice Kullananlar
 Catrice Eyebrow Filler Perfecting&Shaping Gel :Kaşları şekillendirip mükemmelleştirmeyi vaat eden renkli kaş jeli maskara fırçasını andıran fırçasıyla kaş tellerini renklendirip bir miktar kalınlaştırıyor.

Kaşlarımı boyamaya nasıl başladım ve buna nasıl alıştım bilmiyorum ama artık onları şekillendirip boşlukları doldurmadan evden çıkamıyorum.Bu işlem içinse çoğunlukla toz yapılı kaş farları bazende kaş kalemleri kullanıyorum.

Catrice'in renkli kaş jeli farklı bir ürün olarak ilgimi çekti ve denemek istedim.Şimdi kısaca üründen ve kaşlarım üzerindeki etkisinden bahsedeyim.

6.5 ml ürün içeren kaş şekillendiricinin 3 cm uzunluğunda bir fırçası var.Daha rahat uygulama için başlığın biraz daha küçük olması çok daha iyi olurdu.

Jel yapılı ürün hafif bir formüle sahip,uygulandığında kaşları bir miktar kalınlaştırıyor ve bu esnada topaklanmıyor.Kaşlar çok sertleşmeden kuruyor ve formunu gün boyu koruyor.

Gel gelelim boşlukları tam dolduramama,eğer dolduracağım diye uğraşılırsa abartılı görünme gibi dezavantajlı yanları da var.
Önerim bir kaş kalemi ile kaşların doldurulup üzerine hacim kazandırma ve sabitleme amaçlı kullanılmasıdır ki tek başına kullanımda sadece kaşlarında hiç boşluğu olmayanları memnun edebilir.Olmazsa olmaz mı tabi ki değil.Değişiklik olsun derseniz alıp deneyebilirsiniz.
Fiyatı 13 TL civarı. 
Catrice Far Bazı
Catrice Eyeshadow Base : Yıllarca Too Faced far bazını memnuniyetle kullandıktan sonra denediğim yeni ürün Catrice far bazı oldu.Ten rengindeki kremsi formülüyle göz kapağına kolayca uygulanıp dağıtılabiliyor.Göz kapağı rengini hafifçe eşitliyor.Daha önce denediğim bazı bazlar gibi üzerine far uygularken zorluk yaşanmıyor.13.50 TL'lik uygun fiyatına göre farı gün boyu göz kapağında tutması ve kullanım kolaylığı ile bu bazı çok sevdiğimi söyleyebilirim. 

Catrice Liquid Metal Göz Farı : 020 numaralı Gold'n Roses adlı göz farın rengini görür görmez çok beğenmiştim.Altın yansımalı pembeleri tek başına uygulanabilir olmaları ve gözlere canlı bir ifade verdikleri için çok seviyorum ve en çok kullandığım far renkleri arasındalar.

Catrice'in bu farı renk,yumuşaklık ve pigmentasyon olarak beni memnun etti ve önümüzdeki günlerde bir rengini daha almayı planlıyorum.Metalik efektli farlardan hoşlananlara uygulandığında hiç abartılı durmayan bu fara bakmalarını öneririm.
 Catrice Pure Shine Color Lip Balm : Neredeyse her markanın kalem şeklindeki rujlarını denemişken Catrice'in renkli Lip Balm'ını denememek olmazdı.Sınırlı renk seçeneğine sahip olan seriden en risksiz renklerden biri olan Rose&Woody rengini seçtim.
Rose&Woody içinde pembe ve kahve tonlar bulunan çok hafif bir renk.Günlük olarak çantamdan eksik etmediklerim arasında.
Catrice Kalem Rujlar
Diğer renklerini de incelediğim kadarıyla yapıları ilk çıkan Chubby Stick'lere benziyor.Yani sheer yapılı,yoğun renk vermeyen ancak dudakları nemli tutan rujlar denebilir.
Hafif vanilyamsı rahatsız etmeyen bir kokusu var.Yakından bakıldığında minik ışıltılar da görebilirsiniz ancak dudağa uygulandığında belli olmuyorlar.
Kalıcılık renginde etkisiyle fazla değil,yaklaşık iki üç saatte bir yenileyebilirsiniz.Ben evden çıkarken ve eve dönerken olmak üzere günde iki kez uyguluyorum.
Dudaklarınızda ağırlık yapmayan doğal tonlardan hoşlanıyorsanız Rose&Woody mutlaka aklınızda olsun.
 Catrice Oje 59 First Class Up-Grape : Catrice ojelerin yapılarını,fırçalarını ve 10 ml ürün içeren ambalajlarını denediğim ve şu yazımda anlattığım iki oje sayesinde sevmiştim.Fazla miktarda ojeye sahip olanlar için tek sorun daha önce kullanılmamış farklı tonlar içermeyen renk kartelası diye düşünüyorum.
 Son alışverişlerimden birinde 59 numaralı First Class Up-Grape dikkatimi çekti.Evet bu da bulamayacağımız bir renk değil ama elinizde yoksa bu markadan tamamlanabilecek harika bir renk.
Işığa göre bordo-mürdüm renklerini veren metalik oje kuruma hızı ve koyu renk ojeler için fena sayılmayacak kalıcılığı ile memnun kaldığım bir renk oldu.
Beş ürünün bir yazıya sığdırıldığı bu yazıyı hazırlamak benim için epeyce zaman alıcı oldu.Umarım okurken sizi sıkmayan faydalı bir yazı olmuştur.
Markadan kullandığım diğer ürünleri anlatan diğer yazımda yakın zamanda burada olacak.

Sizin bu ürünler arasından hangilerini denediniz,içlerinde sevdiğiniz ya da memnun kalmadığınız ürünler oldu mu?
Marka ile henüz tanışmadıysanız burada görüp beğendikleriniz hangisi?
Paylaşırsanız sevinirim...

15 yorum:

  1. Catrice benim de çok merak ettiğim markalardan. Kaş jeli ile başlanabilir :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de en kısa zamanda bu markayı gidip incelemek istiyorum :) çok güzel hepsi güle güle kullan tatlım,

    YanıtlaSil
  3. Ben de direk bu rengi seçmiştim :) Daha sadece bir defa denedim ama yorumlarına katılıyorum canım. Ojeyle ilgili tabi ki ^^

    YanıtlaSil
  4. farları ve ojelerini çok severek kullanıyorum.Birkaç glossundan da memnun kalmıştım.Far bazını merak ettim, bir ara denemeliyim:)

    YanıtlaSil
  5. bu markayı hiç kullanmadımm bilgilendirici oldu teşekkürler Filizcim :)

    YanıtlaSil
  6. lip balm ve gold n roses far çok severek kullandıklarım arasında elimdeki put a lid on far bazı bitince ya buna ya da RdL far bazına şans vereceğim bakalım hangisi denk gelirse..

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullanın. güzel ürünlere benziyor

    YanıtlaSil
  8. Ben far bazını çok merak ediyordum; sen de beğendiğine göre uygun fiyatlı baz alternatifi olarak rahatça alabilirim! Öperim!

    YanıtlaSil
  9. Bordo-Mürdüm ojeye bayıldım. Daha evvel kaşarı için hiçbir ürün kullanmıyordum. 2 haftadır kızımın far şeklindeki kaş ürününü kullanıyorum. Benim için güzel bir paylaşım oldu yazınız çünkü kaş ürünü için araştırma içerisindeyim.

    YanıtlaSil
  10. markayı ilk defa sayfanızda gördüm. farın rengi çok hoş. ojeye bayıldım. denemeyi düşünürüm açıkçası.

    YanıtlaSil
  11. hepsi çok güzel görünüyor ama özellikle ojenın rengine bayıldım güle güle kullanın.en kısa zamanda denemek istediğim markaların içinde yer alıyor :)
    madamemine.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. farin pigmentasyonu hosuma gitmemisti ama bu markayi sevdim

    YanıtlaSil
  13. Hepsi birbirinden güzel, fiyatları da çok uygunmuş. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  14. Ojenin rengine bayıldım. Ben de ilk defa geçen haftalarda standı kurcalama imkanı buldum. Kozmetik alasım yoktu sanırım ojelerinden alıp çıktım.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma