2 Ara 2015

Biricit 4 Yasında Blogger Buluşması Sponsorları

Geçtiğimiz hafta sevgili Yasemin'in organize ettiği Blogger Buluşmasında keyifli saatler geçirmiş,yeni firmalar tanışmıştık.Bu yazımda etkinliğe sponsor olan firmalardan bahsedeceğim.Pek çoğu sizinde benim gibi daha önceden tanıyıp sevdiğiniz isimlerken aralarına yeni eklenen ve ilginizi çekeceğini düşündüğüm firmalar da var.

İlk bahsetmek istediklerim ilk yazımda da bahsettiğim el emeği ürünlerini bizlere ulaştıranlar olacak.
@ciziktrikatolye 'nin birbirinden neşeli kupaları çekilişle sahiplerini buldu.Renk Yaka Parti Organizasyonu isimlerimize özel taçları ve kolonyaları hazırlamış.@fulayınsevimlidukkanı üzerinde şeker mi şeker kız çocuğu fgürleri bulunan bir ayna göndermiş.Büyük kızım bu aynayı çok sevdi ve evde sürekli elinde ayıcıkla dolaşan kardeşine benzetti.Biz de bu benzetmeye sonuna kadar katıldık tabi.
İlk yazımda da bahsettiğim gibi sevgili Yasemin instagram hesabımızdan seçtiği resimleri Sosyopix'e ileterek resimlerimizi bastımış ve bize güzel bir sürpriz yapmış.
Özlem Sabun'un kelebek figürlü kokulu taşları da etkinlikte masamızı evde de duvarımızı süsleyen detaylar arasına girdi.

TATLIMO

Tatlımo müdürü Mahmut Atar'ın mekana getirdiği kek ve kurabiye sepetinin talihlisi ben oldum.Sepet bu kadar büyük olunca yaklaşık beş günde tükettik ve kurabiyelerin lezzetinde bu süre boyunca hiç değişiklik olmadı.
Özel gün hediyesi olarak sevdiklerinize sürpriz yapmak niyetindeyseniz Tatlımo adresine mutlaka göz atmanızı öneririm.

REDİST

Kuaför ve güzellik salonlarının tercihi Redist etkinlik günü tanıştığımız markalardan biri oldu.Kadınların saç ve cilt yapılarına özel olarak geliştirilen Redist,doğadan esinlendiği içeriklerle yüksek performanslı ürünler üretiyor.
Saç spreyi,Şampuan,Argan yağı,Saç bakım terapisi,saç parfümü ve oje kurutucu ve çok daha fazlası için  sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

SALOON
%100 Türk sermayeli Saloon  bize yeni çıkarmış olduğu köpük sabunlardan göndermiş.Uzun zamandır sadece köpük sabun kullandığımdan nispeten daha uygun fiyatlı olan Saloon ürünlerini oldukça merak ettim.Lavanta ve Citrus &Mango kokulu köpük sabunlarıkeyifle deneyeceğim.

DERMADOLİN
''İyi Üretim Yeri''sertifikasına sahip olan Dermadolin ilaç üretim geçmişine de sahip olan üretim tesisinde yurt dışında üretilen markalara rahatlıkla rakip olabilen iyi içerikli ürünler üretmekte.
Saç kepeği ile mücadele şampuanı Kadolin ile yola çıkan marka sonraları Ceradolin adıyla cilt nemlendiricisi konusuna eğilmiş ve cilde kaybettiği nemi geri kazandıran,içeriğinde derinin doğal yapısında bulunan maddeler bulunduran krem ve losyonları üretmiştir.
Seranem ismi ile vücut şampuanı,el kremleri gibi ürünler üreten markanın yenilikleri yolda.
Bu etkinlikte tanıştığım Seranem El ve Yüz Kremi son günlerde denediğim ve yakında detaylarıyla bahsedeceğim bir ürün.
Eczanelerde bulabileceğiniz Dermadolin ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgilere siteden ulaşabilirsiniz.

CECİLE
Cecile'in likit rujları ile hala tanışmadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir.Son dönemde çok popüler olan 
mat likit rujların yeni bir rengini Cecile sayesinde deneyeceğim.Günlük kullanıma uygun oje ise favori renklerimden...

FRESH'N SOFT
Fresh'n Soft Disk Pamuk,Oje Temizleyici,İntim Mendil ve Makyaj Temizleme Mendillerinden oluşan bir seti denememiz için göndermiş.Mendiller ve oje temizleyici zaten ara ara kullandığım ürünlerdi.İntim mendil ise en kısa zamanda denenip paylaşılacak.

MORACCAN OIL / ONC KOZMETİK
Yine yeni tanıştığım Moraccan Oil benim farketmekte geç kaldığım,yurtdışında oldukça popüler bir ürünmüş.Bizlere Şampuan,Saç Kremi ve iki adet deneme boyu yağ gönderen Moraccan Oil ile ilgili detaylı bilgilere sitelerinden ulaşabilirsiniz.

DERMOKİL

Cilt Bakım maskelerini çok sevdiğim Dermokil dört üründen oluşan bir bakım paketi göndermiş.Yağlı ciltlere uygun maske en kısa zamanda denenip blogta yerini alacak.

FARMAKO/ALESSANDRO
92 yılından bu yana cilt bakımı,saç balımı,el ve ayak bakımı başta olmak üzere kozmetik ve dermokozmetik ürünler ithal eden Farmako bizleri el bakımında çok başarılı ürünlere sahip olan Alessandro'nun iki ürünü ile tanıştırdı.
%100 doğal cilt bakım ürünleri Dr.Scheller ürünlerini de bulabileceğiniz Farmako sayfalarına sitelerinden ulaşabilirsiniz.

ORKİDE HAREKETİ
Katologlar aracılığıyla satış yapan Orkide Hareketi %100 Türk sermayeli bir doğrudan satış firması.Suna Dumankaya gibi isimleri bünyesinde bulunduran Orkide hareketi'nin helal setifikalı ürünlerini online olarak satın alabileceğiniz gibi temsilci ya da bayi olarak kazanç elde edebilirsiniz.
Orkide Hareketi bizlere DR.Cute ve Angel markalarına ait cilt bakım ürünlerinin yanı sıra İkbal Gürpınar'a ait bir kitap ta gönderimiş.Şimdilik besleyici mineralli su ile ürünleri denemeye başladım ve çok yakında deneyimlerimi paylaşıyor olacağım.

MEDİWELL
Severek kullandığım dudak balm'larının üreticisi Mediwell dudak bakım kremi seti,manikür kiti ve ateş düşürücü bantları ile bizlerle oldu.Küçük çocuklu evlerin olmazsa olmazı olan ateş düşürücü bantlar ile baş ağrısını dindiren Migren Bantları yardımcı sağlık ürünleri olarak gerçekten çok işe yarıyorlar.Eczanelerden satın alabileceğiniz Mediwell ürünleri ile ilgili sitelerine tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

KLİKSA

Ürün yelpazesinde yok yok diyebileceğimiz Kliksa modellerini uzun süredir beğendiğim Chiccy'e ait bir kolye göndermiş.Sitelerinden diğer modellere göz atmanız mümkün...

KERTİL ÇAM KOLONYALARI

Özel aromalara sahip kokulara bu kadar ilgi duymaya başlamışken Kertil Çam Kolonyası ile tanışmak çok iyi oldu.Şehri banu , Çam çiçeği , Safran, Hazan, Akasya, Mandalina, Beyaz Zambak , Ihlamur, Hazan, Kekik, Yasemin, Leylak, Kiraz Çiçeği gibi farklı kokulara imza atan Kertil Çam'ın incir kolonyası ile ilgili görüşlerim yakında blogta olacak.


RITUEL DE BEAUTE
Hayatı kolaylaştıracak çözümler sunan Rituel de Beaute nefes almaya yardımcı burun bandı,siyah nokta temizleyici bant ve pratik diş mendillerinden oluşan ürünleriyle tanışmamızı sağladı.Pratik diş temizleme mendilleri ve burun bandını hemen denedik ve şimdiden iyi iş çıkardıklarını söyleyebilirim.

NATRACARE
Tamamen klorsüz ve %100 organik pamuktan üretilen hijyenik ped markası Natracare denememiz için numune paketi göndermiş.Teşekkürler

BEBAK
Yıllardır güvenle kullandığımız Bebak Acıbadem Sütü ve Bebak ailesine yeni eklenen el ve vücut kremi cilt bakım rutinimize eklendi.
Bebek gibi bir cilt için Bebak sloganıyla gelen markanın ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

SENSCIENCE/SAÇIM ŞAHANE

Yeni tanıştığım bir başka site olan Saçım Şahane,pek çok saç bakım markasını tüketici ile buluşturuyor.Sencsience markasına ait deneme boyu ürünler marka hakkında bir ön fikir oluşturmamı sağlayacak.Teşekkürler...

HEDİYE MUCİDİ
Birbirinden eğlenceli aksesuarları ile ne hediye alsam sorusunu tarihe karıştıran Hediye Mucidi günümüzün en sık kullanılan sosyal medya emoji yastıklarına taşımış.Sevgiliye hediye arama derdinden kurtaracak onlarca yaratıcı tasarım Hediyemucidi.com adresinde sizi bekliyor.

DİMES
Dimes yepeyeni ürünü sıkma nar suyu ile tanışmamızı sağladı.4 adet nar gücünün bir şişeye sığdırıldığı yeni içecek lezzetli olduğu kadar sağlıklı olmasıyla da dikkat çekiyor.

CHOCOLEB.COM
Son dönemde yediğiğim en lezzetli leblebilerin sahibi olan chocoleb.com lezzetli atıştırmalıkları kapımıza kadar getiren bir site.Sloganları olan ''Leb demeden kapında'' keyfini yaşamak için yılbaşı öncesi minik bir alışveriş yapmayı planlıyorum.Her iki çeşidini de çok başarılı bulduğum chocoleb ürünlerini mutlaka denemenizi öneririm.

CALVE
Sofralarımıza lezzet katan Calve dört farklı  çeşitten oluşan ürünlerini bizlerle paylaşmış.Ballı hardal ve Ranch Sos daha önce denemediğim ürünlerdi.İlk fırsatta denemek için sabırsızlanıyorum.

DURU BULGUR
Duru Bulgur birbirinden güzel Bulgur Yemekleri tarifi bulunan kitabıyla birlikte pilavlık ve köftelelik bulgur çeşitlerini paylaşmış.Mutfağımda sıkça kullandığım markalardan biri olan Duru Bulgur'un nouhutlu,şehriyeli,mantarlı gibi versiyonları bulunan bulgurları inanılmaz pratik.Yemek için fazla vaktimin olmadığı günlerde yardımıma koşan bu ürünleri elimin altından eksik etmiyorum.

NUHUN AMBARI
Yakınlarımda var olmasına en sevindiğim firmalardan biri Nuhun Ambarı oldu.Beyoğlunda mağazaları bulunan Ambar Ekolojik ve Doğal Ürünler bir evde ihtiyaç duyulabilece tüm besin maddelerini kimyasal ilaçlar,suni gübrelerden uzak sağlıklı haliyle sunarak sağlıklı yaşamanın olmazsa olmaz kuralı beslenmeye kalite getiriyor.
Makarnalar,tahıllar.turşu ve salçalar,tuzlar,organik çikolatalar,kuruyemişler,ve akla gelebilecek daha pek çok besin maddesi için istiklal caddesi Kallavi Sokak'ta bulunan mağazalarını ziyaret edebilir ya da http://www.nuhunambari.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

TUĞBA KURUYEMİŞ
Tuğba Kuruyemiş'in  Narlı Lokumu ve Türk kahvesi dinlenme zamanlarımıza lezzet kattı.Teşekkürler Tuğba Kuruyemiş!

ÖZCAN ŞEMSİYE
Şemsiye denince akla gelebilecek her türlü ürünü bulabileceğiniz Özcan Şemsiye rengarenk şemsiyeleri ile günümüze renk kattı.Biz de bu anı ölümsüzleştirmeden edemedik.Yağmur altında ıslanmadığımız günler için Özcan Şemsiye'ye teşekkürler.


Sponsor yazıma burada son verirken yanımızda olan tüm firmalara ve sevgili Yasemin'e teşekkür ederim.İlk denediğim Ceradolin-P ve Rituel de Beaute ürünleri ile ilgili detaylı yazımda çok yakında burada olacağım.

Beklemede kalın...

21 yorum:

  1. Filiz'cim, hepsini güle güle kullan! Fotoğrafların yine içimi açtı sabah sabah, bayılıyorum sana ve çekimlerine!!! Bu arada, hediyelerin hepsi birbirinden güzel; ama, o Duru Bulgur'un mantarlı olanını bir yap lütfen! Biz ailecek bayılmıştık ve bir türlü bulamıyorum Migroslar'da. Görünce yerimden hopladım resmen :))) Afiyet olsun şimdiden!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'çım.Senin gibi başarılı bir yorumcu'da bu sözleri duymak çok güzel! Bende senin yorumlarına çok değer veriyorum.
      Duru bulgur'a gelince o minik paketlerin hepsi birer lezzet küpü bence.Mantarlıve nohutlu olanı bende ayrı tutuyorum :)

      Sil
    2. Güle güle kullan canım, fotoğrafların o kada özenli çekilmiş ki, tıpkı Başak gibi benim de içim açıldı :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim bitanem.Senin fotoğrafların yanında sönük bile kalabilir bence.Çok çok öpüyorum :))

      Sil
  2. Hediyeleriniz çok güzelmiş keyifle kullanın:)))

    YanıtlaSil
  3. ben de bazı ürünleri denemeye başladım özellikle orkide hareketi'nin mineralli suyunu çok sevdim senin de yorumlarını bekliyorum artık :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende hepsini güle güle kullan canım.Yorumlar yavaş yavaş gelir artık :))

      Sil
    2. Sende hepsini güle güle kullan canım.Yorumlar yavaş yavaş gelir artık :))

      Sil
  4. Hepsi çok güzel :) Kliksa tarafından gönderilen kolyene ayrıca bayıldım

    YanıtlaSil
  5. Redist merak ettiğim bir marka oldu, çok farklı yorumlar okuyorum...Moraccan oil yakın markajımda :) Chocoleb'lerin hastasıyım, nasıl diyetime dahil olacak bilmiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Redist ürünlerini henüz denemeye başlamadım ama Chocoleb ürünleri gerçekten bir harika canım:)

      Sil
  6. hediyelerinizi güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel görünüyor her şey... Hediyeler de harika.. Güle güle kullanın.. Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten keyifli ve güzel bir gündü.Çok teşekkür ederim;)

      Sil
  8. Hepsini güle güle kullanın. Fotoğraflarınıza bayıldım. Hepsinin detayları çok güzel. Hangi makineyi kullanıyorsunuz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Beğenmenize çok sevindim.Canon 600 D ile çekiyorum fotoğraflarımı ;)

      Sil
  9. Burun bandı kesinlikle başarılı güle güle kullan hepsini de :)

    YanıtlaSil
  10. Redist merak ettiğim markalardan (:

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma