11 Kas 2015

Best Of Youngblood Makyaj Kiti

Pek çoğumuz bazı günler makyaj yaptığımızda yüzümüzde ağırlık hissetmiş ve yüzümüzü bir an önce yıkamak istemişizdir.Kullandığımız günün ertesinde sivilcelere merhaba dediğimiz ya da istediğimiz performansı alamadığımız ürünler olmuştur.Bugün makyaj kitinden bahsedeceğim Yongblood,hafif yapısı ve mineral içerikleri konforlu bir makyaj imkanı sağlarken cilt tipi ne olursa olsun reaksiyona yol açmadan doğal bir güzellik sağlıyor.

Mineral makyaj deyince akla gelen ilk isimlerden olan Youngblood'un en popüler ürünlerini içeren Best Of Youngblood Makyaj Kiti günlük makyajda rahatça kullanılabilecek olan dört ürün içeriyor.
Markadan yapılacak tek ürün alışverişlerine göre hesaplı sayılacak bir fiyata sahip olan kit içindeki ürünlere şimdi birlikte göz atalım.
Mineral Makyaj
 Preslenmiş Mineral Far/ Glamour Shine : Saf minerallerden oluşan Youngblood farlar ile tanışmak için bu palet oldukça uygundu.Markanın geçen yıllarda Sonbahar Koleksiyonu ile çıkardığı Glamour Eyes adlı bu palet iki kahve tonu ile denim ve buz mavisi renklerinden oluşuyor.Renkler buğulu göz makyajı yapmaya çok uygun,farlar ise oldukça pigmentli ve yumuşacık.
Uygulama esnasında göz altına minik minik dökülme yapabiliyorlar ama temiz bir fırçayla hemen üstesinden gelinebiliyor.
Renklerine birbirine karıştırmanın hiç zor olmadığı bu palet ile buz mavisini sadece göz pınarlarında kullanarak göz makyajıma istediğim efekti verebiliyorum.Bunu yaparkende farların cildime zarar vermediğini bildiğimden paleti daha severek kullanıyorum.
Siyah sade bir ambalaj tasarımı olan palet kapağında büyük bir aynaya ve kolay açılıp kapanmasını sağlayan bir mıknatısa sahip.
Youngblood Intense Color Göz Kalemi / Suede: Kahverengi göz kalemi siyah rengi sert bulanlar için alternatif olacaktır.Konsantre renkler ve gözleri irrite etmeyen içerikle üretilen göz kaleminin ne sert ne yumuşak diyebileceğim yapısını ve göz içinden gün boyu akmamasını sevdim.
Youngblood Crushed Allık/ Plumberry : Her kozmetik sever gibi allıklara sonsuz bir ilgim var.Bu yüzden set içeriğinde beni en çok heyecanlandıran ürünlerden biri bu toz mineral allık oldu.
Renk veren pigmentler ile yanaklara ışıltılı bir aydınlık veren toz allığı uygulamak oldukça kolay.
Mineral Allık
Kapağa dökerek ya da şeffaf kapak üzerine hafifçe vurarak dışarı çıkardığım allığı fırça ile yanaklarıma uyguladım.İlk kullanımlarda şimdiye kadar kullanmaya alıştığım pres allıklardan biraz farklı bulsamda birkaç uygulama sonrası elim alıştı ve allığı döküp saçmadan,ziyan etmeden kullanmaya başladım.
İçeriğindeki ışığı yansıtıcı mineraller sayresinde cilde doğal parlaklık veren mineral allık sonbahara çok yakışan Plumberry rengiyle favorim oldu.
 Mighty Shiny Lip Gel /Flaunt : İster tek başına ister ruj üstüne uygulanabilen dudak jeli parlak dudak makyajından hoşlananlar için oldukça ideal.
Pembe renkli Flaunt içinde ince altın ışıltılar bulunduruyor ve dudaklara uzun süreli nem ve parlaklık veriyor.İçeriğindeki tatlı badem yağı,jajoba çekirdeği yağı gibi içeriklerle dudaklara bakım yapması da beğendiğim diğer bir yanı oldu.

Özetle kullanmış olduğum  Youngblood Best Of Makyaj Kiti içinde barındırdığı ürünlerle hem memnun kaldığım hemde mineral özellikli ürünler sınıfında hesaplı bulduğum bir kit oldu.Sizde cildinize özen gösteriyor ve mineral ürünleri denemek istiyorsanız turuncukasa.com adresinden uygun fiyata temin edebilirsiniz.

Mineral içerikli kozmetikler hakkında siz neler düşünüyorsunuz,deneyip memnun kaldığınız mineral markalar hangileri ?

14 yorum:

  1. pek güzeller güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  2. mineralli ürünler harika oluyor ben de YB pudrayı çok severek kullanıyorum son zamanlarda fondöteni bıraktım bir süre için sadece pudra ve kapatıcı yeterli geliyor

    YanıtlaSil
  3. Allık rengi çok hoşmuş, güle güle kullanın.

    sevgiler,

    tolunay

    YanıtlaSil
  4. mineral makyaj ürünlerini seviyorum ama ID Bare Minerals dışında bir marka denemedim henüz..Bir fırsatta ilgileneceğim :)

    YanıtlaSil
  5. Fardaki gri tonlar çok güzel:))))

    YanıtlaSil
  6. Allığın rengini çok sevdim yaa :) Birde ürünlerin renkleri ne kadar güzel öyle :)))

    YanıtlaSil
  7. Far ve allık tam benlik. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Renkler çok güzel ve doğal ,sen nasıl güzel makyajlar çıkarırsın bunlarla :))

    YanıtlaSil
  9. Tüm takipçilerin gibi ben de allık rengini çok sevdim. Allıklar benim kozmetikte ojeden ve rimelden sonra vazgeçilmez 3.ürünüm. Alırım denerim kenara koyarım beklerler orada. Şu sıralar Kryolan Matt Light Red favorim ama Youngblood allık şurada şu anlatım şu görsellerle inanılmaz ilgimi çekti:)

    YanıtlaSil
  10. Çok ilgimi çekti ürünler,özellikle farı denemeyi istiyorum.. Mineral içerikli ürünler hep cazip gelmiştir..

    YanıtlaSil
  11. Çok güzeller ilk kitteki renkler tam benlik klasik vazgeçilmez renklerim:)))

    YanıtlaSil
  12. renkler çok güzel. Çok kullanışlı...

    YanıtlaSil
  13. Kit çok güzelmiş bi süre uzak durmam gerek ama :D Tonu tenine çok yakışmış güle güle kullan <3

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma