6 Kas 2015

Bepanthol Cilt Bakim Kremleri

Bir gün sıcak bir gün soğuk olan dengesiz havaların etkisiyle cildimiz dengesini  kaybetmeye başlamışken pek çoğumuzun henüz kullanmamış olsa da adını bir kez mutlaka duyduğu Bepanthol ürünlerinden bahsetmek istiyorum.
Benim önceleri Bepanthen olarak tanıdığım ürün sonradan Bepanthol olarak karşıma çıktı ve kısa sürede ailemizin kremi olmayı başardı.
 Bepanthol Cilt Bakım Kremi'nin 100 ml'lik büyük boyu tüm aile fertlerinin ihtiyaçlarını karşılarken,30 g'lık krem kokusuz formülü sayesinde eşim tarafından kolayca kabul gördü ve kuruyan ellerine çare oldu.

Bepanthol Cilt Bakım Kremi Provitamin B5 içeriği ile su içinde yağ emülsiyonundan oluşan bir krem.Hafif formülü ile daha sürülürken su bazlı olduğunu hissettiriyor.
Parfüm,renklendirici veya antiseptik içermeyen yapısı sayesinde çabucak emilip,cilt tarafından tolore ediliyor.
İlk başlarda hem el hemde yüz için kullanma fikrine biraz mesafeli dururken karma özellikli cildimde denediğimde tıpkı ellerindeki gibi çabuk emilip yağlı his bırakmayınca tüm önyargımı kırmış oldu.
Kızaran,çatlayan,gerginleşen bir cilde sahipseniz Bepanthol Krem cildinizin bu sorununa iyi gelecektir.

Bepanthol Onarıcı Bakım Merhemi yapı olarak daha yoğun ve cildin dirsek ve topuklar gibi daha çok neme ihtiyaç duyan bölgelerinde kullanılıyor.Diğer Krem'den farkı yağ bazlı olması ve sürüldüğü bölgeye bol nem vermesi.İhtiyaç duyulan bölgeye masaj yapılarak yedirilmesi gerekiyor.
Bu merhemi kendim için sadece dirseklerimde kullanırken çocukların tahriş sorunu yaşadıkları bölgelere özellikle de düştükleri zaman yaralanan yerlerine sürüyorum ve iyileşme sürecini hızlandırdıklarını düşünüyorum.

Gelelim Dudak Bakım Kremine....
Dudakları çok problemli olmayan biri olarak sadece kış aylarında uzun süre dışarıda kaldığım zaman kuruluk sorunu yaşıyorum.Bu sebeple dudakları gayet güzel nemlendiren dudak kremi bana şimdilik biraz fazla ancak yoğunluk kuruma yaşadığım anda yeniden kullanmayı planlıyorum.
Yapı içinde olarak şeffaf krem formda olan ürün ambalajının yuvarlak başlığı sayesinde kolayca uygulanıyor ve dudakta var olduğu hissedilen ancak yapışkan olmayan bir his veriyor.İçerdiği Provitamin B5 ile dudakları nemlendirirken aynı zamanda çevresel etkilere karşı koruyor.

Yaklaşan kış aylarında sizde cildiniz için parfüm ve paraben içermeyen koruyucu ürünler kullanmayı düşünüyorsanız eczanelerde satılan Bepanthol ürünlerine göz atabilirsiniz.

Siz Bepanthol ürünlerini deneme şansı buldunuz mu,kullanıpta sevdiğiniz ürünler hangileri ?



22 yorum:

  1. Bepanthol el kremini kullanmıştım sık kullanıp çabuk bitirmiştim. Dudak ve onarıcı kremini kullanmadım ihtiyaç duyarsam kullanabilirim el kreminden memnun kaldım çünkü.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş, Bepanthol krem ve merhemi kullanıyordum. Dudak bakım kreminin reklamını daha dün görmüştüm bu yazı çok işime yaradı teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. dudak kremini denemeyi düşünüyorum zaten kuru dudaklarım kışın iyice kuruyor ve acıyor iyi gelir diye umuyorum..

    YanıtlaSil
  4. Dudak bakım kreminden haberim yoktu. Ama ben de bephantholsüz bir hayat düşünemiyorum.

    YanıtlaSil
  5. ben de severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Basınçlı ortamda kuruma problemi çok yaşadığımdan,dudak bakım kremini deneyebilirim. Teşekkürler detaylı bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  7. Cok fazla paralar harcamaya gerek yok bepanthol gercekten cild nemlendirmede harikalar yaratiyor ;)

    YanıtlaSil
  8. Dudak bakım kremini şu ara çok merak ediyorum. Diğer ürünleri zaten evimizden eksik olmaz.

    YanıtlaSil
  9. Bu ürünler almanyada satiliyormu eczaneye gidince bir soracagim, hic gözüme carpmadi simdiye kadar. Ama normal Bepanthen yara kremini ben geceleri dudak bakimi olarak kullanmayi cok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Biz de hep klasik tek olanı bulunur uzun zamandır ama şimdi böyle pek çok işleve ayrılmış. Torunum için de pişiklerde kullanıyor Tuğba kızım süper işe yarıyor ben zaman zaman yüzümde kullanıyorum çok memnunum sırf bunu kullananlar var ciltteki etkileri çok güzel

    YanıtlaSil
  11. Ay benim eşim de bayılıyor bu kreme ellerine çok iyi geldi doğrusu :))

    YanıtlaSil
  12. Dudak bakım kremide var demek bilmiyordum

    YanıtlaSil
  13. Oldukça bilgilendirici bir yazı olmuş. Bu yazıdan sonra ben de denemeye karar verdim.

    YanıtlaSil
  14. el kremi ve pişik kremimiz var çok memnunuz dudak bakımı da temin edelim ki sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Evimizden yıllardır eksik etmediğimiz, Bepanthen iken tanışıp Bepanthol olarak devam ettiğimiz, özellikle merhem çeşidini çok sevdiğimiz marka. Dudak ürününü kullanmadım. Topuk kuruluğunda merheminden çok memnunum.

    YanıtlaSil
  16. dudak kremini denemedim. Ama bir ara her şey için kullanıyordum

    YanıtlaSil
  17. Valla böyle set olarak almalı :)

    YanıtlaSil
  18. Ben hemşire olduğum için sürekli elimin altında. Az önce bile kullandım ve saat gece 1:30 :P

    YanıtlaSil
  19. Bizim evden hic eksik olmaz 😊

    YanıtlaSil
  20. Kremlerden haberdardım ama dudak için olanı bilmiyordum. Taz kış sürekli dudak koruyucu kullanan ben için iyi bir çözüm gibi görünüyor. Sağol Filizciğim:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma