8 Eki 2015

Şirinler İstanbul’da Şirinliyor!


22-25 Ekim tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek dünyaca ünlü Şirinler Live On Stage Müzikali biletleri Biletix’te. 
Evrim Akın’ın Şirine’yi, Aydın Kurtoğlu’nun Somurtkan Şirin’i seslendirdiği Şirinler Live on Stage dekorasyonu ve muhteşem müzikleriyle İstanbullulara özel bir deneyim yaşatacak.

“Eğer iyi bir çocuk olursanız siz de Şirinler'i görebilirsiniz”

Şirinler’in yaratıcısı Peyo’nun kızı, IMPS’inBaşkanı ve CEO’su Véronique Cullifordyaptığı açıklamada; "Şirinler Live on Stage'inİstanbul'da sahnelenecek olması müthiş bir haber. Dubai'deki Premiere gerçekten inanılmazdı, oyuncuların yeteneklerinden ve tümüyle Show'un kalitesinden çok etkinlendim. İzleyiciler hikâyenin büyüsüne kendilerini kaptırıp gidecekler, bu da tam babamın küçük Şirinleri’ni görmek istediği yer." dedi.
Show ile ilgili bilgi veren Vitamin Marketing Yönetici Ortağı Merve Berker, Şirinler Live On Stage Müzikali’nin dünya turu kapsamında Singapur’dan sonraki durağının Türkiye olacağını belirterek müzikalin muhteşem sahne şovları ve eğlenceli müzikleriyle İstanbullu çocuklara ve çocukluğunda iyi çocuk olup Şirinler’i görebilen herkese unutulmaz anlar yaşatacağını söyledi.
Berker; “Her Şirin karakterinin içinde kendinizden bir parça bulabileceğiniz 7’den 70’e herkese hitap eden; Şirinler Live OStage’de; Şirin Baba, Şirine, Somurtkan Şirin, Güçlü Şirin, Süslü Şirin ve Gözlüklü Şirin karakterleriyle siz de çocuklarınızla çocuk olacaksınız” dedi.

7’den 70’e neşe dolu bir gün!

Her yaştan izleyicisine neşe dolu bir gün vaat eden Şirinler Live On Stage; heyecan dolu maceraları dünya turu kapsamında Türkiye'ygelecek 28 kişiden oluşan profesyonel bir ekip ile sahneye konuluyor. Şovun en önemli özelliği ise seyircisine interaktif bir deneyim sağlayacak sahne düzeni.
Şirinler’in heyecan, macera ve eğlence dolu dünyası 22-25 Ekim tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alacak. Performans biletleri Biletix’te satışa sunuluyor. 
Şirinler Live On Stage ile ilgili detaylı bilgi için Facebook ve Instagram sayfalarını takip edebilirsiniz.
Şirinler Live On Stage reklam filmi için tıklayınız.

 *Basın Bültenidir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma