26 Eki 2015

Pastel Kozmetik'ten Yeni Ürünler


Pastel Kozmetik ürün yelpazesine geçen aylarda birbirinden işlevsel ürünler eklemişti.Nude serisi far paleti,kontür paleti,kaş kiti ve sıvı aydınlatıcı bu ürünler arasındaydı.
Bu yazımda bu ürünler hakkında kısa bilgilere yer vermek istiyorum.
PASTEL PRO FASHION & DAYLONG LIPCOLOR
Pastel Pro Fashion Mat Ruj,ince ve yoğun pigmentli yapısı ile kadifemsi,pürüzsüz dudaklara sahip olmayı kolaylaştırıyor.8 renk seçeneğine sahip olan rujlar 15.50 fiyata sahipler.

Ruj tazelemeye vakti olmayanlar için Daylong Lipcolor Kissproof rujlar imdada yetişiyor.11 Renk seçeneği olan rujlar 18.90 fiyata sahip.

MOONLIGHT AYDINLATICI
Yüzün yüksek bölgelerine uygulandığında aydınlık ve taze bir cilde sahip olmayı sağlayan Pastel Moonlight Highlighter 11,50 gibi uygun bir fiyata sahip ve uzun süre kullanılabilecek bir ürün.
Fırçası sayesinde kolayca uygulanan aydınlatıcının fiyatının karşılığını verdiğini şimdiden söyleyebilirim.

NUDE FAR PALETİ 
 Doğal tonlardaki 8 farklı fardan oluşan far paleti doğal güzelliği gözlere getiriyor.Yaz kış kullanılabilecek renklere sahip olan paletin içinde çift taraflı fırça bulunuyor.Aynalı kapak ise çantada taşıma ve istendiği zaman makyaj tazeleme fırsatı veriyor.Palet fiyatı 26.90

KAŞ FARI

Kaşlarınızın belirgin olmamasından ya da yer yer oluşan dökülmelerden şikayetçiyseniz Kaş Farı sizin için kurtarıcı olabilir.Ben kaş kalemi kullanımını zor bulup uzun zamandır kaş farları kullanıyorum.Pastel'in Vax ile şekillendirip ardından renklendirme adımıyla uygulanan üç renk seçeneğine sahip kaş farının etkilerini de oldukça meraktayım.
Kaş farı fiyatı 14.90

PASTEL OJELER
Pastel ojeler dayanıklılıkları ve sürekli yenilenen renk alternatifleriyle uzun süredir kullandıklarım arasındalar.Nude serisinden Beige rengi ile 99 numaralı bordo renk severek kullanacaklarım arasındalar.Fiyatları ise 3,10 TL

COLOR CONTEUR CORRECT SET
Şekillendirici kontür pudrası,aydınlatıcı ve allıktan oluşan Color Conteur Correct Set yüzü şekillendirip gölgeleyerek boyut kazandırmaya yardımcı oluyor.Yerli, markalar arasında bir ilk olma özelliği taşıyan palet ile yüzünüzün istediğiniz bölgelerini ön plana çıkarabilir,gizlemek istediğiniz bölgelerini ise koyu rengi kullanarak geri plana atabilirsiniz.Kontür seti 29.90'dan satışta.

Burada bahsettiğim ürünler önümüzdeki günlerde denendikçe blogta olacaklar.Sizinde merak edip satın almak istediğiniz ürünler varsa Pastel Shop bu konuda size yardımcı olacaktır.

Yeni seri ürünlerinden siz hangilerini denediniz? Fikir sahibi olduklarınızla ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

*Rengini Bul Etkinlik Sponsorudur





11 yorum:

  1. Merhabalar..Farların rengi bana göre değil ama rujun rengine bayıldım resmen :) Paylaşım için teşekkürler

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Rujun rengi çok hoşmuş, keyifle kullan hepsini...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel heleki far paleti çok beğendim. Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
  4. hepsine bayıldım tabi daha önce alıp kullandığım nude palet hala favorim ama bu ara aydınlatıcı da elimden düşmüyor hemen her makyajda onu kullanıyorum...

    YanıtlaSil
  5. ben daha çok far paletideki renklere bayıldım doğrusu.

    YanıtlaSil
  6. O lipglosa bayılıyorum benim favorimdir:)

    Öncelikle allık aydınlatıcı ve bronzer paletini yorumlarsan sevinirim, merak ettim:)

    YanıtlaSil
  7. Highlighterı kullandım,ben de memnun kaldım açıkçası. Nude ojeler zaten işim sebebiyle vazgeçilmezlerim.. Ürün bilgilendirmeleri için teşekkür ediyoruz..

    YanıtlaSil
  8. Pastel'in kontür paleti çıkarmasına sevindim, Türk markalarının yenilikler yapması hoşuma gidiyor. Bu yenilik hareketini desteklemek için ihtiyacım olmamasına rağmen bir tane edineceğim :)

    YanıtlaSil
  9. Nude oje renkleri çok güzel, diğer ürünlerinde tonları hoş duruyor.

    YanıtlaSil
  10. Henüz hiç bir ürününü denemedim. Ama farları tonunu sevdim.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma