1 Eki 2015

CATRICE AYDINLATICI ALLIK // SUNROSE AVENUE

Bir Alman markası olan Catrice'in ülkemize geleceğini duyduğumda marka hakkında biraz araştırma yapmış ve ürün görsellerine göz atmıştım.Allıklar konusundaki bitmeyen merağımın da etkisiyle gözüm ilk olarak Defining Blush 080 Sunrose Avenue rengine takıldı.
Ürünlerle karşılaşıp alışveriş yapma şansı bulunca ilk olarak bu allığı sepetime ekledim.Gülkurusu tonundaki allık mağaza ışıklarında gözüme biraz açık renkli görünüp ya yüzümde belli olmazsa kaygısı yaşatsada eve geldiğimde renginin tam da istediğim gibi olduğunu farkettim.

Catrice,memleketlisi essence ile benzer özellikler taşıyan bir marka.Her iki marka Eczacıbaşı Girişim tarafınadan ithal ediliyor.essence daha gençleri hedefleyen ürünlere sahipken Catrice'in bir tık daha ağır bir havası var.Ambalaj görünümü olarak az çok benzeselerde Catrice'in pleksisi daha kalın ve sağlam görünüyor.
Bu seri allıklar üzerinden  değerlendirmek gerekirse ambalajını kullanışlı, ve çantada taşımaya uygun buldum.
Sunrose Avenue incecik yapılı bir allık ve aydınlatıcılı diyebileceğim çok hoş bir yansıması var.İçinde sim,ışıltı bulundurmadan böyle güzel yansıması benim çok hoşuma gitti.

 Pigmentasyonu ve kalıcılığı gayet yerinde.Tek seferde yoğun renk alınmasa da Blush Brush ile üzerinden iki kez geçip uyguladığımda abartılı olmayan hoş bir gölge elde etmiş oluyorum.Üstelik eve döndüğümde hala kaybolmamış olması 13 TL'lik fiyatını fazlasıyla hakettiğini düşünmeme yol açıyor.
Instagram'da bir takipçim Talc içerip içermediğini sormuştu ancak bu konuda bir bilgiye ulaşamadım.İçerik olarak E vitamini içerdiğini ve Oil Free bir ürün olduğunu ekleyebilirim.

Seride yanılmıyorsam 6 renk mevcuttu.Hazır sonbahar gelmişken mevsime uygun bir allığım olsun diyorsanız Sunrose Avenue adlı bu allığa göz atmanızı öneririm.

Siz Catrice ürünleri tanıştınız mı,kullanıp ta çok sevdiğiniz bir ürünü varsa yorum kısmına yazarsanız çok sevinirim.
Sevgiler...

23 yorum:

  1. Catrice ürünlerini nereden alabiliriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmann kişisel bakım marketlerinde bulabilirsiniz.

      Sil
  2. bende daha turuncumsu bir rengi var bunun Yasemincim Almanya'dan almıştı bana pigmentleri az ama görünüş şahane bence :-)) güle güle kullan bu tam senin rengin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İrem'cim.Bu rengin pigmentasyonunu fena bulmadım ben.Bir Balm Instain gibi değil ama kalıcılığı falan gayet iyi bence :))

      Sil
  3. çok hoş bir şeye benziyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Ah şahaneymiş bu, aydınlatıcı yerine de kullanılabilinir gayet (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzde aydınlatıcı yerine geçecek kadar parlamıyor ama ekstra aydınlatıcı kullanmaya da gerek bırakmıyor.

      Sil
  5. şahane bir rengi varmış cidden bayıldım hala malesef hiçbir yerde catrice ürünlerine ama gördüğümde ilk bunu alıcam eminim yüzde şahane bir duruşu vardır güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım çabucak karşınıza çıkar sizinde.Ben ilk gördüğümde sevmiştim bu rengi.Karşıma çıkar çıkma da edindim :))

      Sil
  6. Rengi ve yansıması çok güzel, teninize de çok yakışmış. Ayrıca işlevsel bir ürün gibi görünüyor: rengi açık ve yansımaları bulunduğu için tek kat hali aydınlatıcı olarak uygulamaya da müsait. Görselleriniz her zamanki gibi çok şık. Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Tek başına aydınlatıcı olarak beni mutlu etmez sanırım ama allık olarak gayet iyi buldum ve sıkça kullanıyorum :))

      Sil
  7. Yok ben daha Catrice ile tanisamadim, bu alligin rengi cok guzelmis ama,bir geldigimde Rossman da bakacagim ilk urunlerden......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım çabucak tanışırsın sende canım.Ben tahmin etmediğim kadar çok ürün aldım ilk alışverişimde.Bunda fiyatlarının uygun olmasınında etkisi büyük tabi :))

      Sil
  8. Çok güzelmiş gerçekten rengi, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. Ba-yıl-dım! Güle güle kullan canım, en yakın zamanda alacağım bir ürün oldu çok beğendim ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım.Umarım aldığında seninde favorin olmayı başarır :))

      Sil
    2. Teşekkürler tatlım.Umarım aldığında seninde favorin olmayı başarır :))

      Sil
  10. ayyy o renge bayıldım. senden fotoğraf çekme dersi almak istiyorum bu konuda harıkasın

    YanıtlaSil
  11. Canım rengi çok güzelmiş. Hala gidip bir Catrice standı inceleyemedim. Artık İstanbul'a döndüğüme göre en kısa zamanda gitmeliyim :)

    YanıtlaSil
  12. kullanmamıştım bu ürünü hiç ama mutlaka deneyeceğim. Rengi bi harika. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  13. Rengine bayıldıım :) İlk fırsatta alacağım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma