12 Eki 2015

Bukoli ile Teslimat Sorunu Yasanan Kargolara Son !

Bugün size en az benim kadar seveceğinizi düşündüğüm yenilikçi bir fikir olan Bukoli'den bahsetmek istiyorum.
Ev ve iş yerime gelen sayısız kargolar için haftada en az iki kez telefonla yönlendirme yaptırmak zorunda kalıyorum.Yarı zamanlı çalıştığımdan ben yokken gelip beni bulamayanlar,işteyken ev adresime gidenler,''Komşum evdeyse ona bırakır mısınız?'' ile devam eden cümleler derken keyifle yapılan alışverişler minik stres kaynaklarına dönüşebiliyor.

Borusan Grubu kuruluşu olan Bukoli yepyeni teslimat modeli ile internet alışverişlerinde yaşadığımız  teslimat sorunlara çözüm getiriyor.Bukoli ile evde kargo beklemek tarihe karışıyor.

Nasıl mı?

Anlaşmalı sitelerden alışverişimizi yapıp teslimat seçenekleri bölümüne geldiğimizde Bukoli seçeneğini işaretleyip açılan haritada kendimize en yakın olan Bukoli teslim noktasını seçiyoruz.Kargomuz mahallemizdeki bakkala,kırtasiye'ye,çiçekçi'ye ya da anlaşmalı başka bir esnafa gelmek üzere yola çıkıyor.Varış noktasına ulaştığında bize e-posta ve sms ile bilgilendirme yapılıyor.Bize düşen ise geçerken teslim alma kodumuz ve kimliğimizle kargomuzu alıvermek oluyor.

Bukoli hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki kısa film oldukça yol gösterici.
Bukoli, şu anda 1V1Y.com, babil.com, hızlıal.com, kitapyurdu.com, e-bebek.com, sachane.com, bikutumutluluk.com, evidea.com ve lilakutu.com e-ticaret siteleri ile işbirliği içerisinde İstanbul’da 33 ilçede, +480 teslim noktasında faaliyet gösteriyor.


İnternet alışverişini seven,kargolara sıkça işi düşen biri olarak ben bu yeni teslimat fikrini çok sevdim.En kısa zamanda deneyimleyerek nereden aldın sorularına yukarıdaki reklam filmindeki gibi bana en yakın nokta olan ''kırtasiye'den'' cevabını vermek için sabırsızlanıyorum.

Sizin kargo teslimatları ile aranız nasıl,Bukoli fikrini nasıl buldunuz?






8 yorum:

  1. yaa çok iyiymiş bu evmanya.com ile de anlaşsalar bir an önce de kargo teslimat sorunundan kurtulsam :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakında pek çok site ile anlaşabileceklerini düşünüyorum İrem'cim :)

      Sil
  2. Çok güzel bir şeymiş bu. Gerçekten bir de şu teslim noktalarını genişlettiler mi olay tamamdır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yeni bir oluşum.Zamanla burnumuzun dibine kadar gelebilecektir bence :)

      Sil
  3. Yeni bir sistemle tanıştırdınız beni. Çalışanlar içinde iyi bir sistem bence. Kargoların gelip evde yoktunuz demesi gibi bir problem kalmıyor artık.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma