5 Eyl 2015

Morgan Taylor Oje; Better in Leather

Sizin okumaktan benim de yazmaktan en çok keyif aldığım yazıların başında renkli kozmetiklerden sonra sanırım oje yazıları geliyor.Madem bu kadar seviliyor bende yeni tanıştığım Morgan Taylor markasına ait bir ojeyi sizinle paylaşmak istedim.

Morgan Taylor, Pronail gibi bakım salonlarında kullanılan profesyonel bir oje markası.Klasik renk sevenlerden bir rengin her tonunu denemeyi sevenlere kadar herkesin beklentisini karşılayacak geniş koleksiyona sahip olan markanın en önemli özelliği formaldehit,toluren ve DPD gibi zararlı kimyasallar içermemesi.

Özel italyan cam şişe tasarımı onu diğerlerinden ayırıyor ve keyifli bir kullanım sağlıyor.Tek katta kapatıcılık ve kalıcılık markanın vaadleri arasında ancak glitter içeren ojelerle normal serilerin kullanımı farklı olduğundan ben sadece kendi ojem Better in Leather üzerinden yorum yapacağım.
Siyah cila içinde gümüş renkli ışıltılar barındıran oje pek çok glitter ojenin aksine akışkan bir yapıya sahip.Bu sayede ojeyi sürmem ve simleri eşit bir şekilde dağıtmam mümkün oldu.
Bu oje için iki kat uygulamaya ihtiyaç duydum.Sürdüğüm her iki katın çabucak kuruması ve etrafa kötü koku yaymaması sevdiğim özelliği olurken kusurlu gördüğüm yanı ise ikinci katı sürerken alt katın simlerinin örtülüyor olması oldu.
Oje'yi tırnağımda üç gün kadar tuttum.Bu sürede uçtan çok az soyulma yapsada bu renk bir oje için sorun niteliğinde değildi.

Işıklı ortamda ojenin tırnağımdaki duruşu ise bu şekildeydi.


Morgan Taylor ojeler ülkemizde pahalı denebilecek bir fiyattalar.(38 TL)Daha iyi içerik,zengin renk alternatifi ve 15 ml olan büyük sayılabilecek şişesinin hatrına fiyatını hakedebilir.
Nette araştırdığımda gördüğüm oje renklerini çok beğendim.Bu renkler ülkemizde de satışta mı diyerek en yakın Pronail'e uğramayı planlıyorum.

Siz Morgan Taylor ojeler ile tanıştınız mı,Better in Leather adlı bu oje size neler hissettiriyor?

*#4mevsimkadini etkinlik sponsorudur.

12 yorum:

  1. Çok güzel olmuş siyahın üzerinde simli oje nefis duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Bunun gold ışıltılısı da harika olur :)

      Sil
  2. çok yakışmış tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. Renk çok hoş durmuş ama :)
    Umarım beğendiğin renklerde ülkemizde satıştadır çünkü onlarda çok cici

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sena'cım.İnternetten öğrenemedim olup olmadığını.En kısa zamanda bir gidip bakacağım bu ojelere ;)

      Sil
  4. Şık bir oje.. Fiyat olarak da epey fazlaymış....

    YanıtlaSil
  5. Ay çok harika bir renkmiş. Size de çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  6. Ilk ve tek morgan taylor ojemi under the stars i makyajsaatinden denemek icin almistim severek kullaniyorum maalesef artık satilmiyor keske bir kac renk daha alsaymisim

    YanıtlaSil
  7. Renkler çok güzel, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  8. sim aslında sevmem ama hoşuma gitti bu

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma