17 Ağu 2015

Karısık Alısveris :Gratis,Watsons,Rossmann,Makyaj Saati,BBW

Bu yazımda son zamanlarda yaptığım kozmetik/kişisel bakım ürünlerine yer vermek istiyorum.Bir kısmını alır almaz instagram'da paylaştığım bu ürünler, yaz sıcağının etkisiyle renkli kozmetikten uzak,genellikle kişisel bakım ve oje ağırlıklı oldu.
Tatil dönüşü uğradığım Bath&Body Works'te sıvı sabunların 9.00 TL'ye inmiş olduğunu görünce birkaç tane daha alarak stoklamak istedim.Bath &Body Works sıvı sabunlar köpük yapıları,güzel kokuları ve elden çabucak arınmalarıyla evde sürekli bulundurduğum ürünler arasındalar.
Gratis Benri pamuklara eskisi kadar indirim yapmamaya başlayınca bende daha önce deneyip fena bulmadığım Lilibe pamuklara döndüm.Rossmann'da satılan bu pamukların fiyatları daha ekonomik olduğu gibi hem disk hemde oval şekilli büyük pamukları mevcut.

Rossmann'da satılan İmaj marka mor renkli saç spreyi'ni bir ara denemiştim.Akşam olup eve gittiğimde hala saçımda durduğunu görünce bir alışverişimizde İrem'le birlikte alıverdik.

Palmolive Body Butter Duş Jelleri her alışverişimde kokladığım ancak elimdekiler biraz azalsın diyerek beklettiğim ürünlerdi.Son alışverişlerimden birinde indirimli görünce Nane Keyfi ve Kahve Hazzı'nı alıverdim.Şimdilik ikisinin de muhteşem koktuğunu söyleyebilirim.
Geçtiğimiz haftalarda bir lansman çıkışı Şebnem ile birlikte yaptığımız Gratis turunda Flor de Mayo mini saç fırçasını kullandığını ve çok memnun olduğunu söyleyince kızlar için denemeyi düşünerek aldım ancak kendim içinde hiç fena olmadığını gördüm.
Yine Gratis'e özel Fraternekus kolonya firma tarafından yapılan gönderide paketten çıkmayınca merak ederek aldım ve çantamda taşımayı çok sevdim.
Son zamanlarda başka hiçbir aseton'a ihtiyaç bırakmayan Benri Koyu Renk Ojeler için olan aseton da yedeklenen ürünlerimden biriydi.
essence XXXL Longlasting glosslar Gratis'te %50 indirimdeydi.Soft Nude rengi benimle eve geldi.
Rival de Loop'un duochrome ojesi ve essence'ye ait değişik özellikte ojeler ve effectnails tırnak simi alışverişin en renkli kısmını oluşturdular.

Revlon oje kurutucu İrem'le yaptığımız alışveriş sırasında aldığım ürünlerden biriydi.Revlon'un tırnak bakım ürünlerinde bir alana bir bedava olunca ikimizde birer ürün seçerek avantajlı bir alışveriş yapmış olduk.

Tatil öncesi yaptığım bir alışveriş ise Makyaj Saati'nden oldu.Models Own ojeler 5.00 TL gibi uygun bir fiyata düşünce içlerinden birkaç oje seçiverdim.
Makyaj Saati indirimi hala devam ediyor olsa gerek.Buradan sayfalarını ziyaret edip indirimli ürünlere göz atabilirsiniz.

Benim son zamanlarda yaptığım alışverişler bunlardı.Şu ara aklımda şunu da alsam dediğim bir ürünüm yok.Havalar biraz soğumaya başladığında bitmek üzere olan parfümüm La vie est Belle yenilenecek, selektif markalardan bir de fondöten seçilecek.

Sizin alışverişleriniz şu aralar ne durumda,yaz mevsimi sizin alışverişlerinizi nasıl etkiledi meraktayım.
Bu ürünlerden deneyip sevdiğiniz/sevmediğiniz ürünler var mı? Paylaşırsanız sevinirim.
Sevgiler hepinize...

28 yorum:

  1. canım güle güle kullan hepsini :-)) imaje saç boyasını 1-2 defa deneyebildim biraz soluyor ama kalıyor dediğin gibi.. sonbahar gelince fondöten alışverişini yine birlikte yapalım :-)) ayrıca benim bir de istinye park'a gelmem lazım B&BW sabunlar için :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben eve gelince deneyemedim daha spreyi.Fondöten alışverişini birlikte yapalım ama BBW sabunlar neredeyse bitmişti.Vanilla Bean Noel ile bir çeşit daha vardı sanki ve sayıları oldukça azdı.Yeni serilerden sabunlar alınabilir belki.Çok öpüyorum.

      Sil
  2. Hepsini güle güle kullanın. Ama ojeler ve renkli saç spreyine dibim düştü resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ojeler en çok dikkat çeken ürünler hepimiz için :)

      Sil
  3. güle güle kullan :)

    ah benim models own ojelerim de benimle kalabilseydi keşke :( zaten 4 tane almıştım. bayramda sürmek için yanıma aldım. kırılıvermiş ikisi birden. O kadar ojenin içinde neden onlar hiçbir fikrim yok :( ilk kez kullandığım makyaj çantamı mahvetmeleri de cabası. bundan sonra deli gibi dikkat ediyorum çantada oje taşırken :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok üzüldüm canım.Bende tatilde bir makyaj çantası dolusu oje taşıdım ancak başlarına bir kaza gelmedi çok şükür.Nasip değilmiş diyelim seninkiler için.Seninle kalanları güle güle kullan ;)

      Sil
  4. hepsi birbirinden güzelmiş güle güle kullanınn

    bende bloğuma beklerim

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Birazdan mutlulukla bakıyorum blogunuza :)

      Sil
  5. Hepside çok güzeller,iyi günlerde kullanman dileğiyle.

    YanıtlaSil
  6. saç spreyini çok merak ettim, hiç denk gelmedim ya da dikkat etmedim demek ki. Bir dahaki rossmann ziyaretimde mutlaka deneyeceğim.

    Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende geçtiğimiz günlerde tesadüfen görüp aldım.Almadan önce yaptığım deneme fena değildi.Umarım iyi anlaşırız bundan böyle :)

      Sil
  7. Güle güle kullan şekerim makyaj saatini daha önce duymamıştım mutlaka göz atmam lazım.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka göz at derim.Bazı ürünlerin stoğu bitmiş olsada yenileniyor ve sık sık yeni indirimler yapılıyor.

      Sil
  8. Palmolive'in en çok nane ve kahve aromalı duş jellerini sevdim ben de :) Models Own oje seçimlerinize bayıldım.Hepsini keyifle kullanın.La vie est belle çok güzel parfümdür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Palmolive duş jellerinden bunların dışında son çıkan Lavanta'lı jel de alınabilir gibi.
      Models Own ojeler güzel olduğu gibi fiyatları da çok hesaplı oldu.Mutlaka bakın derim.
      La vie est Belle'ye gelince iki kış çok severek kullandım.Bundan sonra da sürekli bulundururum herhalde :)

      Sil
  9. Çok güzel alışveriş. Istiyorum herşey aynı anda bitsin. Böyle alışveriş yapayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı şeyi çok istiyorum ama ne yazık ki bitmek bilmiyorlar :)

      Sil
  10. Saç spreyini merak ettim :))
    Güzel günlerde kullan şekerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakında blogta paylaşırım.Teşekkürler canımcım :)

      Sil
  11. R de L Young oje sanırım bende olan oje ve ben maalesef ojeyi hiç beğenmedim. 2 kat sürünce çok zor kuruyor ve hemen uçlardan açılmaya başlıyor. Umarım sen beğenirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kullanımda bende ne yazık ki çok sevmedim.İki kat gözüme yetersizz gelince üç kat uyguladım.Sonuç baloncuklanmış bir oje oldu.Tekrar deneyip yorumlarımı paylaşacağım :)

      Sil
  12. Ürünler bir harika.. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  13. sağlıkla kullanın malzemeler yenilenmiş sanırım.:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma