30 Tem 2015

Elancly Profesyonel İncelme Programı Deneyimim

Yaz ayları gelip de deniz mevsimi açılınca pek çoğumuz için alarm zilleri çalmaya başlıyor.
Geçen kış aylarına göre yediğimize içtiğimize daha bir dikkat eder,belki biraz spor yapar ve vücudumuzu şekle sokmaya çalışır hale geliyoruz.
Bende tatile hazır hale gelmek için yaz başında akşam yürüyüşlerine başladım ve bu yürüyüşleri Elancyl Selülit Serisi ile destekledim.
Bendeki selülit sorununun sürekli olmadığını, kilo almaya bağlı ve egzersiz yapmadığım dönemde artan cinsten olduğunu da belirtmek isterim.
Selülitle mücadale bir ekip işi.Daha önceleri sadece spor yaparak ya da masaj ile selülit sorunundan kurtulduğum dönemler olmuştu ancak süreç daha uzun sürmüştü.

Bu kez akşam yürüyüşlerime Elancly bakım serisini ekledim ve daha kısa sürede etkili sonuçlar aldım.

Birer gün arayla duşta Aktif masaj jeli ile bacaklarıma masaj yaptım.Sivri uçlu başlık yardımıyla üst kısmındaki delikten bir miktar jeli masaj başlığına doldurdum.Jelin kaygan ve hafifçe köpüren formülü sayesinde hem kan dolaşımımı hızlandırdım hemde jelin çok sevdiğim fresh kokusunun tadını çıkardım.
Duş sonrası Elancly Cellu Slim Bakım Kremi'ni sorunlu gördüğüm bölgelere dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguladım.Hoş kokulu,akışkan krem çabuk emilen formülüyle cildime yumuşaklık ve uzun süreli nem kazandırdı.
Formülündeki Cecropia,Kafein,Elma ağacı ekstresi ve Sichuan biberi ekstresi sayesinde selüliti önleyen bakım kremi sayesinde yaklaşık 10 gün sonunda cildim daha iyi görünmeye başladı.Kullanım süremin sonunda ise selülit görüntüsünün %80'inden kurtulmuştum.

Kullandığım son ürün ise Elancly Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu oldu.Uzun süreli nem veren hoş kokulu krem bölgesel ya da yaygın sıkılık kaybı durumlarında vücudun sıkılaşıp toparlanmasına yardımcı olma vaadiyle geliyor.30 ml deneme boyunu kullandığım kremi karın bölgemde kullandım ve önümüzdeki günlerde alışveriş listeme ekledim.
Son söz olarak Elancly Profesyonel İncelme Programı Ürünleri düzenli kullanıldıklarında,özellikle sporla desteklendiklerinde doğruca istenen sonuca götürüyorlar.

Sizde inatçı selülitlerden şikayetçiyseniz paraben içermeyen Elancly ürünlerine eczanelerden ulaşabilirsiniz.
Ürünler hakkında daha fazla bilgi için http://elancylturkiye.com/ sayfalarına göz atabilirsiniz.

16 yorum:

  1. Bana hep bu tür ürünlerin çok faydası olmazmış gibi geliyor. Yeme prensiplerini değiştirmeden biraz zor görünüyor...Belki dediğin gibi düzenli sporla faydalı olabilir ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiye kadar kilo artışı yaşadığım dönemlerde bu sorunla karşılaştım.Ne yazık ki hiçbirinde beslenmeme dikkat edemedim.Spor ve içerik olarak direk yağ dokusunu hedef alan ürünler,bunun yanında etkili masaj tamamen yok olmalarına yetiyor :)

      Sil
  2. güle güle kullan çok hoş bir ürünmüş =)

    YanıtlaSil
  3. Offensive Cellulite jelini kullanıyorum. 14 günün bitmesine az kaldı. %80 lik sonuç çok iyi bir sonuç bende o kadar etkili olmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım iki hafta %80 sonuç için çok kısa bir süre.Ben yürüyüşü masaj başlığı ve diğer iki selülit kremi ile birlikte destekledim ve neredeyse iki aylık bir süreçten bahsediyorum :))

      Sil
  4. Şu masaj basliklari tam benlik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yıllardır ara ara kullanırım.Gerçekten iyi iş çıkarıyorlar :)

      Sil
  5. Düzenli kullanımda etkisini gördüm gerçekten hele o duşta masaj jeli sürekli alınacaklar içinde artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle düzenli kullanım çok önemli canım.Duşta masaj jeli benimde favorim oldu ve banyonun demirbaşı olmaya aday :)

      Sil
  6. Masaj aleti de çok güzelmiş.. Güzel bir seri...

    YanıtlaSil
  7. Harikaymış, selülitlerle başımız dertte ayrıca % 80 çok iyi bir sonuç gerçekten ;) Elimde Elancyl' nin selülit kremi var, hala deneme şansım olmadı, hemen başlıyorum o zaman :))

    YanıtlaSil
  8. bende duş ürününü çok sevdim açıkçası. severek kullanıyorum. tamamen btsin bende yazacağım

    YanıtlaSil
  9. Pilates yaptığım için faydalı olabileceğini düşünüyorum, paylaşım için teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  10. Duşta masaj aleti çok iyiymiş, o benim de aklımda. Bu markanın bende bir selülit kremi var geçen sene aldım ama 1-2 sefer ancak kullandım. Tekrar başlayayım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma