3 Nis 2015

LANSMAN / B’IOTA EFSANEYE YOLCULUK

Geçtiğimiz hafta sonu Tarçın Event's organizasyonuyla gerçekleşen B'IOTA Lansmanına katıldım.
''Efsaneye Yolculuk'' adını taşıyan tanıtım Lansmanın'da blog yazarları,çeşitli alanlarda kariyer yapmış kadınlar ve B'IOTA yetkilileri biraraya geldi. B’IOTA EFSANEYE YOLCULUK
B'IOTA ismi ilk duyulduğunda yabancı gelsede çatısı altında olan markaları duyduğunuzda ne kadar yakından tanıdığınızı farkediyorsunuz.
 B’IOTA EFSANEYE YOLCULUK
Lansmanın yapıldığı Elite World Otel'e biraz erkence gittiğimde henüz katılımcıların büyük çoğunluğu gelmemişti.Sevgili Fatma'nın nazik karşılaması sonrasında yaka kartımı ve kapıda beni bekleyen çiçeğimi alarak salona geçtim ve diğer katılımcıları beklerken biraz fotoğraf çekme şansı buldum.
 B’IOTA EFSANEYE YOLCULUK

 B’IOTA EFSANEYE YOLCULUK

 B’IOTA EFSANEYE YOLCULUK
Şimdi B'IOTA ile Efsaneye yolculuğumuza dikkat kesilmenizi öneriyorum.Zira içinde gerçekten faydalı olabileceğini düşündüğüm bilgiler ve bahsedeceğim birbirinden güzel markalar var.
2002 yılında kurulan B’IOTA Laboratuarları sağlık ve güzellik sorunlarına etkin ve uzun vadeli bitkisel çözümler üretiyor. Bünyesinde Bioxcin, Bioder, Bioblas, Biomen, Restorex ve Nutraxin gibi markaları barındıran B'iota sürekli yeni ürünler geliştirerek dünya markaları yaratma hedefine hızla ilerliyor. 
Ben Lansman öncesinde B'IOTA markalarından pek çoğunu duymuş hatta kullanmıştım.Lansman'da tanıştığım markalar ise Bebeklere özel ürünler sınan Biobaby,Gıda Takviyesi grubu Nutraxin-Nutribaby ve Hijyen ailesinden Biolady oldu.


ŞAMPUANLAR
B'iota ailesinde farklı saç tipleri ve ihtiyaçlarına özel kendi içinde çeşitlenen Bioblas,Bioxin ve Restorex markaları bulunuyor.Hem ben hemde eşim daha önce Bioblas ve Bioxin şampuanlardan çokça kullanmıştık.
Diğer markalara göre daha taze bir marka olan Restorex'in saç uzamasına katkıda bulunduğu söylenen şampuanını ise yakında deneyeceğim :))


BIODER CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ
Bioder Cilt Bakım Ailesinde;

 BIO-CLEAN-Temizleme Serisi
AQUA SOFT-Nemlendirme Serisi
AGE REVERSE-Yaşlanma Karşıtı Bakım Serisi
MELA TONE-Leke Serisi
ATOCARE-Atopik Cilt Serisi
ACNE-CLEAN-Akne Serisi
SUNCARE-Güneş Bakımı Serisi
gibi farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik ürünler bulunuyor.


TÜY AZALTICI ÜRÜN GRUBU
Tüy Azaltıcı Yüz Serumu
Tüy Azaltıcı Vücut Serumu
Tüy azaltıcı Jel Krem (Yüz)
Tüy azaltıcı Jel Krem (Vücut) bulunuyor.



BIOBABY
 Biobaby,bebek cildinin temizliği ve bakımı için doğal,cilde faydalı ve cilt ile uyumlu formüllere sahip olan geniş bir aileden oluşuyor.
Bu ailede;
Biobaby Temizlik ve Hijyen Serisi
Biobaby Günlük Bakım Serisi
Biobaby Yenidoğan Serisi
Biobaby Özel Bakım Serisi
Biobaby Güneş Bakım Serisi gibi bebeklerin farklı gelişim dönemi ve ihtiyaçlarına yönelik ürünler bulunuyor.

NUTRAXİN

NUTRAXIN Gıda Takviyesi Serisi, B’IOTA Ar-Ge Laboratuvarları’nın yoğun çalışmaları sonucu geliştirimiş. Ürünlerde kullanım alanına uygun olarak en ideal bitkiler en ideal dozlarda bir araya getirilmiş. Yüzde 100 doğal ve bitkisel içerikli NUTRAXIN ürünlerinde, bitki tozu yerine standardize edilmiş ekstraktlar (bitki özleri) kullanılmış. Bu nedenle ürünlerin etki mekanizması daha hızlı ve güçlü. Ürünlerin içerisinde gluten, nişasta, laktoz, tuz, yapay tat ve koruyucu yer almıyor.


Nutraxin Ürünleri, sadece eczanelerde satılıyor.
BIOLADY
Sadece eczanelerde satılan hijyenik ped Biolady oldukça dikkatimi çeken bir ürün oldu.

Klor kullanmadan ağartılan tek hijyenik ped olma özelliğine sahip Biolady normal ve Prebiyotikli p-olarak iki çeşide sahip.
Prebiyotikli Biolady Saf Prebiyotik kültürü Lactobacillus acidophilus içeriyor.Vaginal enfeksiyonlara karşı önlem ve tedaviye destek amaçlı kullanılabilen Biolady hijyenik korunma sağlıyor.
Lansman sırasında Biricik Dünyam yazarı Biricik Nuray Hanım bizlere Zümrüdi Anka Kuşunun başarıya giden efsanevi hikayesini anlattı.Keyifle dinlediğimiz hikaye sonunda masalarımıa bırakılan küçük kutuları açmamız istendi.
Kutuların içinden Zümrüdü Anka'yı ve bu özel günü hiç unutmamamızı sağlayacak şirin mi şirin aynalar çıktı.
Son olarak Mutluluk Okulundan Kahkaha Yogası Eğitmeni  Deniz Kenber ile kahkaha yogası yaparak mutluluğa giden yola bir adım yaklaşmış olduk.
Günün diğer zamanlarında bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedik.
İrem,Fatma ve Hümeyra ile birlikte...



B'otanın bizler için hazırladığı muhteşem sürpriz ise Kuzey Lefkoşa Hatıra Ormanı'na adımıza dikilmiş bir fidandı.Hem çok sevindim hemde çok duygulandım.



Denediğim ürünler Nisan ayı itibarıyla blogta olacak.Sizin B'iota markalarından kullanıp memnun kaldıklarınız var mı?

10 yorum:

  1. Çok güzel, bilgilendirici bir etkinlik olmuş. Ben de içinde ki bir çok markayı tanıyorum. Özellikle Bioxin ilk çıktığında çok ses getiren bir ürün olmuştu.Siz de güzel vakit geçirmişsiniz ,ne mutlu, sevgiler...))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni ürünler keşfettiğim,tanıdıklarım hakkında da detaylı bilgilendiğim etkinlikleri çok seviyorum.Gerçekten keyifli bir etkinlikti.Sevgiler benden de :)

      Sil
  2. Bu markanın birkaç ürününü ailece kullanıyoruz.
    Çok memnunuz. Güzel bir gün geçirmişiniz. Fatma hanım süper.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende daha önce kullandığım ürünleri hiç fena bulamamıştım.
      Fatma Hanım'a gelince bence marka olma yolunda hızla ilerliyor :)

      Sil
  3. Daha önce bioblası denemiştim güzel ürünler denemek isterim bazılarını sizin de emeğinize sağlık güzel anlatmışsınız..Şu dünyada herkesin bir dikili ağacı olsa dünya daha yaşanası hale gelir güzel düşünülmüş...

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir etkinlik olmuş.. Diğer hediyelerin yanında adınıza ekilmiş bir ağaç olması çok güzel gerçekten...

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel ve eğlenceli olmuş.Etkinlikleri hep sevmişimdir.Filizciğimi bu sayede senide görmüş oldum.İst gelince seni arayacağım Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ben de istiyorum bu tarz etkinliklere katılmayı ahhh ahhhhh Mersin'deyim maalesef :(

    YanıtlaSil
  7. Ay harika bir etkinlik olmuş, ürünlerde harika. Güle güle kullanın çok güzelde bir yazı olmuş ^-^

    YanıtlaSil
  8. iremle cok tatlı cıkmıssınız canım:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma