4 Mar 2015

#14subat14sevgikadini Etkinlik Sponsorları-Kozmetik

Sevgili Nihal ve Pınar'ın başarılı organizasyon ve sponsorlarından bahsettiğim yazı dizisinin üçüncü ve son bölümünde benim için anlatması pek bir keyifli olan kozmetik sponsorlarına yer vermek istiyorum.Etkinlik günü bizlerle olan bazı sponsorlar ilk yazımda yer aldılar bu sebeple bu yazımda kaldığım yerden devam etmek istiyorum.

FARMASİ
Farmasi yetkilisi Filiz Hanım etkinlik günü şirin bir kutu içinde ürünlerini bize sundu.Bu kutu içinde Endless Love EDT,Dr C.Tuna Tea Tree Balm,Çift taraflı ruj ve daha önce deneyip çok beğendiğim,yazısını da şurada yazdığım Winter Protection El Kremi bulunuyordu.
Bu güzel ürünler denendikçe blogta yer alacak.Teşekkürler Farmasi!

BELİZ KOZMETİK
Beliz Kozmetik son dönemde ürünlerini oldukça sık duyduğum bir marka. imPRESS yapıştır-çık tırnaklar ve İ-Envy kirpikler pek çok kişinin gözdesi.Bende kullanmak için sabırsızlıkla özel bir gün bekliyorum .Broadway,Rubby Kisses ve daha pek çok markanın distribütörü olan Beliz Kozmetik sayfalarına  göz atmadan geçmeyin ki nerelerde satıldığını öğrenin :)

FARMAKO-ALESSANDRO
Farmako ,Tırnak bakım ürünleriyle adından sıkça söz ettiren Alessandro'nun  iki ojesini ve tırnak törpüsünü göndermiş.Ayrıca numune ürünler eklemeyi de unutmamış.Tırnak ürünlerini çok seven biri olarak hepsini keyifle kullanacağım.Alessandro ojeler Douglas'ta ve Vanilya Club'ta sıkça karşıma çıkıyorlar.Özellikle Vanilya Club fiyatları çok çok uygun.Teşekkürler Farmako!

BEBAK
Bebak yepyeni iki ürününü paylaşarak Gül suyu ve Gül kokulu krem göndermiş.Gül kokulu ürünlerden hoşlananlar bu seriyi çok sevecekler.Teşekkürler Bebak...

NEVA KOZMETİK
Neva Color Saç Bakım Ürünlerinden oluşan bir paket göndermiş.Hepsi mutlulukla denenecekler.Teşekkürler...

HUNCALİFE
Katalog ile satış yapan kozmetik markası Huncalife'tan içinde ruj,rimel,göz kalemi gibi renkli kozmetiklerle birlikte incir kolonyası,sabun,el ve yüz kremi ile paraben-parafin-alkol üçlüsünü içermeyen temizleme losyonu geldi.Daha önce hiç kullanmadığım ürünlerle tanışmak keyifli olacak.
teşekkürler Huncalife!

VANİLYA CLUB
Bir kaç gün önce detaylıca bahsetmiş olduğum Vanilya Club'a gönderdiği tanışma kutusu için teşekkürler :)

FARMONA
Yine yeni tanıştığım markalardan olan Farmona oldukça ilgimi çeken el kremi ve dudak balmını göndermiş.
-20 derece soğukta bile koruma sağlayan İskandinav formüllü ürünler için doğal kozmetik markası Farmona'ya teşekkürler.

HC HAİR CARE
6 farklı etkisi ve patentli formülü ile saç sağlığının korunmasına ve saç sorunlarının çözülmesine yönelik bir bakım ürünü olan HC Hair Care Bitkisel Saç Bakım Kompleksi için teşekkürler HC Hair Care!
Olumlu yorumlarına sıkça denk geldiğim ürünün  benim saçlarım üzerindeki etkisini çok merak ediyorum.

PRONAİL
Tırnak bakımı ile ilgili profesyonel bakım hizmetleri sunan ProNail ,9 dakikada etkili sonuç sağlayan Keratinli Manikür Setini göndermiş.Fena halde kırılan tırnağım uzar uzamaz deneyip paylaşacağım :)

ZIAJA

Yüz, vücut ve saç bakımı için ilaç ve yüksek kaliteli doğal kozmetik ürünleri üreten Polonyalı bir firma olan Ziaja Türkiye'de.Keçi sütünden üretilmiş ürünlerinden bir seti denememiz için getiren Ziaja'ya teşekkürler.Hafif formüllü el kreminin kokusunu çok sevdim :)




HARMOLANCE
Geçtiğimiz hafta blogta detaylıca anlattığım Harmolance,severek kullandığım Ayak ve Topuk Kremi ile birlikte Vitamin desteği göndermiş.Teşekkürler Harmolance!

OTACI
Daha önce Isırgan özlü şampuanını severek kullandığım Otacı,yeni ürünü Keratinli şampuanı paylaşmış.Teşekkürler Otacı!

BARGELLO
Bargello parfüme  gönderdiği Vogue parfüm için teşekkürler!

ENPA KOZMETİK-PALMER'S
%100 Saf kakao yağı içeren ürünleriyle ilgimi çeken Palmers ürünleri için Enpa Kozmetik'e teşekkürler.Şampuan,Sıvı Sabun,El kremi ile Çatlak Kremi sırasıyla denenecek ürünler oldular.

FINGERCROSSED
Birbirinden güzel origami çanta ve aksesuarlar tasarlayan Fingercrossed'e üzerinde parfüm detayı olan bu güzel çanta için teşekkürler.Elime geçer geçmez makyyaj çantası olarak severek kullanmaya başladım.Ürünlere göz atmak isterseniz buradan internet sayfalarına gidebilirsiniz.

ROSSMANN
Severek alışveriş yaptığım Rossmann bizi bir kutu dolusu ürünüyle tanıştırdı. Wellness &Beauty duş köpüğünü zaten severek kullanıyordum.Diğer ürünlerle tanışmak da oldukça keyifli olacak.

UNİ CARE
Uni'nin bizler için hazırladığı kutunun özenine hepimiz hayran kaldık.İçinde makyaj temizleme mendillerinden göz makyajı temizleme pedlerine,pamuktan intim jele yok yoktu.Uni ürünleriyle ilgili inveleme yazıları kategorilenerek gelecek :)

HARANGVÖLGYI

Harangvölgyi hepimize Lifting uygulaması için birer davetiye hazırlamış.Vakit bulur da gidersem çok güzel olacak.Teşekkürler Harangvölgyi!

Ürünler ile ilgili detaylı inceleme yazıları zaman zaman blogta yer alacak.Merak ettiğiniz ürünlerle ilgili izlemede kalın.

Tüm sponsorlara ve bizi değişik markalarla buluşturan Nihan ve Pınar'a teşekkürler!

16 yorum:

  1. Palmers ürünlerinin yorumlarıı merakla bekliyorum=)

    YanıtlaSil
  2. Rossmann paketine bayıldım iyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  3. Güzel ve cici ürünlerle dolu bir sayfa . Hepsini istiyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  4. hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
  5. Hangi birisine yorum yapsam şaşırdım canım, hepsini güle güle kullan :) Palmer's kardeşimin İngiltere'den getirdiği sonra da buradan almaya devam ettiğim bir markaydı. Söylediğine göre İngiltere'de çok satılan bir markaymış, özellikle çatlaklar için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Palmer's neden daha önce dikkatimi çekmedi bimiyorum.Bunları duymak çok güzel oldu canım.Merakla deneyeceğim bende :)

      Sil
  6. hepsini güle güle kullan tabi ki ojelere ve ününü duyduğum farmasi el kremine takıldım derhal :-)) bir de harangvölgyi'ye gitmeni tavsiye edeceğim ben gitmiştim gerçekten bakımdan çok memnun kaldım blogda yazısı da var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Aslında pek düşünmüyordum ama gidip bir deneyeyim o halde.Kadıköy'deymiş yerleri.
      Ilk fırsatta yazını okumalıyım o halde :)

      Sil
  7. Urunleri deneyimledikten sonraki yorumlarinizi merakla beklemekteyiz.. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda inşallah.Sevgiler benden de :)

      Sil
  8. makyaj çantasına bayıldımmm iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma