11 Şub 2015

Yaşlanmayı Durdurun :Skincode Hücresel Cilt Yenileyici Kapsüller

-Skincode Hücresel Cilt Yenileyici Kapsüller-
Skincode Hücresel Cilt Yenileyici Kapsüller
30'ların ortalarına doğru yol almaya başlamışken Cilt Yenileyici/Yaşlanma karşıtı ürünlere daha çok ilgi duyar oldum.Henüz derin kırışıklıklarım yok ancak bugün kullandığım ürünlerin cildimin on yıl sonraki halini belirlemede etkin rol oynayacağının da bilincindeyim.
Bu amaçla son dönemde denediğim ürünlerden biri Skincode markasının Hücresel Cilt Yenileyici Kapsülleri oldu.
Skincode Hücresel Cilt Yenileyici Kapsüller
Vücudumuzdaki her hücrenin günde 10,000 serbest radikalin saldırısına maruz kaldığını biliyor muydunuz?

Kuvvetli antioksidan etkisiyle yaşlanmaya karşı savaş açan kapsüller cildimizi her gün farketmeden maruz kaldığımız serbest radikallerin cilt üzerindeki etkisinden koruyor.
%100 bitkisel özlerden elde edilen kapsül, temel proteinler, prolin ve alanince zengin aminoasitler içeriyor.
Hyaluronik Asit, Ginseng ekstresi, Üzüm Çekirdeği içeren Polifenol kompleks, Sfingolipit complex, Everlasting ekstresi(Kılcal damarları güçlendiren ve cilt üzerine iyileştirici etkisi olan bir bitki içeriği), Centella asetica (Gotu Cola-Cilt üzerinde antibiyotik etkisi yapan,hızlı iyileşme sağlayan bir bitki içeriği


Her gün bir kapsül açılarak yüz ve boyun bölgesine uygulanıyor.Kullanmaya başladığım ilk günlerde boyun bölgeme uygulamak aklıma gelmemiş ve kapsül içindeki ürün fazla gelmişti.Belirtmek istediğim şudur ki tek kapsül yüz ve boyun bölgesi bakımınızı tamamlamaya rahatça yetiyor.
Skincode Hücresel Cilt Yenileyici Kapsüller
Ürün yüze uygulanırken makyaj bazlarının ciltte verdiği kadifemsi ve pürüzsüz hissi yaşatıyor.Karma cilt tipimin başka ürüne ihtiyaç duymadan nemlenmesini sağlıyor.Sizin kuru ya da normal bir cildiniz varsa üstüne nemlendirici uygulayabilirsiniz.

Skincode markasının bu ürünü kullandığım iki hafta süresince cildimin hızlıca toparlanıp aydınlık ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağladı. Yüzümde dönemsel olarak çıkan bazı sivilce lekelerinin de ürünü kullandığım sürece daha hızlı yok olduklarını fark ettim.Cildimin ihtiyacını karşılayan, iyi bir ürün kullandığım kanısına vardım ki uzun vade de anti-age fayda sağlamak için tam boyunu alarak kürler halinde uygulayabilirim.

Cilt ihtiyaçlarınıza özel,doğal hammaddelerle üretilmiş ürünler arayışındaysanız Skincode size bu konuda yardımcı olabilir.Hücresel Cilt Yenileyici Kapsüller ve diğer ürünler hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Daha önce yazdığım Skincode Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli Yazısı ise burada okunmayı bekliyor....

Yazıma burda son verirken sizin yaşlanma karşıtı bakım sırlarınızı ve Skincode ürünleri hakkındaki düşüncelerinizi de duymak isterim.

Sevgiler




10 yorum:

  1. Ne kadar zamandır bu ürünü kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim denediğim iki haftalık bir deneme kürüydü.Tam boyu 45 günlük bir bakım kürü ancak anti-age dışındaki gözle görünür sonuçları blogta yazdığım gibi ...

      Sil
  2. ben bu ürünü ve skincode lifting mask'ı çok merak ediyorum fakat yaş sınırlaması var mı açıkçası bunu merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anti-Age ürünlerin 30 ve üzeri yaşlara hitap ettiğini düşünüyorum :)

      Sil
  3. ben bunu ya da buna benzer bir şey denemiştim haklısın cilde kadife gibi bir etki yapıyor.. bunu da araştırayım bakayım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araştır bakalım canım.Hem içeriği güzel,hem de etkisi.Seveceğini düşünüyorum :)

      Sil
  4. Skincode ürünlerini çok merak ettiğim bir marka uzun zamandır aklımda benim de. Bu kapsüller de çok ilginçmiş, not alıyorum hemen. Bu arada fotoğraflar her zaman ki gibi çok güzel canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben denediğim ürünlerin pek çoğundan memnun kaldım.İçerik olarak iyi olduklarından dolayı da kullanırken içim olduça rahattı :)

      Sil
  5. bir iki yılım var sonra benimde bu ürünlerden kullanmam lazı... :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 30'lardan sonra bakım ihtiyacı artıyor ne yazık ki!

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma