25 Şub 2015

Nars Dual-Intensity Eyeshadow Palet

Günün yazısı Nars Dual-Intensity Eyeshadow Palet üzerine olacak.
Dual Intensity farlar tekli olarak satılmaya başladıklarında renklerden birkaç tanesini çok beğenmiştim ancak elim bir türlü tanesine seksen küsür lira ödemeye gitmemişti.Sonrasında Ocak'ta palet satışının başlayacağını duyunca beklemeye koyuldum.
Yaklaşık bir buçuk ay sonra Türkiye satışının başladığı gün  denk gelince düşünmeden aldım.
Farlar ile ilgili yorumlarıma geçmeden önce paletin sınırlı sayıda  olduğunu,alma konusundaki acelemin bir daha bulamama endişemden dolayı olduğunu hatırlatmak isterim.
Nars Dual-Intensity Eyeshadow Palet
Öncelikle ambalaj ve paketlemeyi çok şık buldum.Dışı da ayna olan kapak paleti özelleştiren bir detay olmuş.Nars'ın bu palette görünüme ayrı bir özen göstermiş ve ambalaj konusunda başarılı bir sonuca ulaşmış.
Nars Dual-Intensity Eyeshadow Palet
Gelelim farlara.Görüntüleri çok güzel ve üzerlerindeki kaygan doku insanda hemen dokunma hissi uyandırıyor.Daha önce denediğim Nars farlardan doku olarak farklı bir gruptalar.Kadifemsi yumuşaklıkta değiller ancak incecik yapılarıyla renklerini de iyi veren,ışığı iyi yansıtan farlar.

Paletteki farlardan Ursa Major dışındakiler tekli olarak gördüğümüz renkler.

Nars Dual-Intensity Eyeshadow Palet

Nars Dual-Intensity Eyeshadow Palet
Europa - Pembe Şeftali
Himalia - Pırıltılı Topaz
Ursa Major - Takım yıldızı
Subra - Siyah orkide
Andromeda - Su Mermeri
Lysithea - Köpekbalığı Grisi
Giove - Denizci mavisi
Sycorax - Siyah

Palet içindeki pigmentasyonun en az olduğu renkler Giove ve Sycorax.Mavi günlük makyajda sık tercih ettiğim bir renk olmadığından Siyah rengi ise çok koyu tonlarda kullanmadığımdan bu durumu sorun etmiyorum.Bu renkler dışında farları genel olarak beğendim.

1'er gramlık 8 renk bulunan palette farların kuru ve ıslak olarak iki şekilde kullanılabileceği belirtilmiş.Bu ıslak kullanım olayı pazarlama tekniği mi yoksa gerçekten bir avantaj mı emin değilim.Ben farlarımı ıslak kullanmayı sevmiyorum.Ne kadar özenli olunursa olsun sadece nemli fırçayla kullanılan farlar bile bir süre sonra özelliklerini kaybediyorlar.Üstelik piyasadaki en ucuz farı bile ıslatarak yoğun renk elde edebileceğimizi biliyoruz.

Kuru Swatchlar



Sonuç olarak çok bulunmayacak özel renkler olmamalarına rağmen içlerinde beğendiğiniz dört renk varsa almaya değebilecek bir palet.Ben üst sıradaki renklerin tamamını çok sevdim ve tek başına bile kullanabilirim.
Alt sıradaki farlar ise diğerleri ile kombinlenerek rahatça kullanılabilirler.

Şimdi bu yazıyı yazarken içine renklerini kendimiz seçeceğimiz bir palet olsaydı alttaki renklerden ikisini mutlaka değiştirirdim diye düşünüyorum :)

Dual-Intensity far serisini beğendiyseniz tekli farlar yerine Dual-Intensity Palet daha avantajlı bir seçim olabilir.Tükenmeden göz atmanızı öneririm.

Sizin paleti görme/alma şansınız oldu mu,renkler içinde en çok hangilerini beğendiniz,en sevmedikleriniz hangileri oldu?

14 yorum:

  1. Sana mavi farda yakışır,denemelisin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında mavi kullanırdım bir zamanlar ama sonraları mavi demode muamelesi gördükçe kullanmayı bıraktım.Kimbilir belki bir gün sezon rengi olur da kullanıveririz tekrardan :)

      Sil
  2. bayıldımmm renklere :) güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
  3. Canım güle güle kullan, çok açıklayıcı ve güzel bir yazı olmuş, renkler de gayet kullanışlı dediğin gibi. Ben de seçebilseydim sanırım mavi ve siyah renkleri sallar yerine belki rose gold tonlar eklerdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım beğenmene çok sevindim.Alt sıradaki renkler için Rose Gold hayalini bende kurdum.Öyle olsa daha bir muhteşem olurdu :)

      Sil
  4. Beklediğim yazı gelmiş.:)
    Siyah ve mavinin rengini iyi vermemesine üzüldüm çünkü sağ tarafta yer alan dörtlü koyu renkler için bu paleti almayı düşünüyordum.
    Sanırım Sephora'da mıncıklamadan alıp, almamaya karar veremeyeceğim.
    Güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melal'cim üstteki iki renk çok hoş olsada dediğim gibi alttaki iki renge çok ısınamadım ben .Bir dene bakalım belki sen seversin.
      Çok teşekkürler bu arada :)

      Sil
  5. nefis bir palet iyi ki almışsın güle güle kullan :-)) ben nisanda çıkacak ola ikili paletleri bekleyeceğim bakalım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İrem'cim.Gelsinlerde bakalım.Bende bir ikili kapabilirim onlardan :)

      Sil
  6. iyi günlerde kullan ^^ Çok fazla bu tonda farım olduğu için ben bu ürünü almadan geçeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Darısı başka paletlere o halde :)

      Sil
  7. Renklere bayıldımmm...
    Stokta kalmış mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün akşam baktığım Sephora'da hala vardı canım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma