3 Şub 2015

İsviçre'li güzellik sırrı: Skincode Yüz Temizleme Jeli

''Cildinizin ihtiyaç duyduğu her şey ve duymadığı hiçbir şey''sloganıyla gelen İsviçre güzellik ve bakım markası Skincode ürünleri, bende sloganı doğrular hisler yaratarak kısa sürede benimsediğim bakım ürünleri oldular.

İlk bakışta göze çarpan ambalajlardaki sadelik,ürünlerin yapısal özellikleriyle de eşleşiyor.Kullanırken sade ama bir o kadar özel olduğunu farkettiğim ürünlerden bugün ilk olarak Karma ve Yağlı Ciltler için geliştirilmiş olan Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli'nden bahsetmek istiyorum.
Skincode Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli
 Ambalajındaki görüntüsüyle bile temizlik hissi yaratan jelin amacı cildi temizleyip kir ve makyaj kalıntılarından arındırmak.Bu vaadini küçük bir miktarıyla bol köpük oluşturarak yerine getiriyor.Koku hassasiyeti olanların seveceği türden olan ürün parfüm içermiyor ama eczamsı bir kokuya sahip.Cilt bakım ürünlerinde sık rastladığımız koruyucu, boyar madde ve hayvanlardan elde edilmiş içerikler bu temizleyicide bulunmaması ise diğer bir olumlu özelliği.
Skincode Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli
Evet formülde istemediğimiz içerikler yok.Bunun yanında cilde faydalı olabilecek Isırgan özü,Biberiye yaprağı özü,Papatya yaprağı özü,Kalendula özü ve yüksek oranda güçlü bir aktif madde olan CM-Glucan bulunuyor.

GM-Glucan Skincode ürünlerinin tamamında bulunan kilit bir içerik ve cilt üzerinde Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi,Kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünde azalma, Serbest radikal hasarına karşı koruma,Elastikiyet ve sıkılık artışı,Tahriş olmuş ve alerjik cildin sakinleştirilmesi,Cildin rahatlaması gibi pek çok olumlu etkileri var.

Tüm bu özellikleri tek bir temizleyici ürünle elde etmek zor görünsede devam ürünleriyle birlikte kullanıldığında cildin bu içeriklerden fayda sağlamaması imkansız hale geliyor.
Sonuç olarak yüz temizleme jeli cildimi en iyi şekilde arındırdığını düşünüyorum.Temizlik sonrası tüm temizleyicilerde yaşadığım hafif gerginlik hissini yaşasam da termal su ya da su bazlı nemlendirici ile hemen üstesinden gelemeyeceğim bir durum değildi.

Skincode markasından denediğim bir kaç ürün daha yakında blogta olacak.Siz de markayı meraktaysanız buraya tıklayarak hangi eczanelerde satıldığını öğrenebilirsiniz.

Ben bu ürünü tekrar alabilecek kadar sevdim.Skincode ürünleri hakkında sizin düşünceleriniz neler,daha önce kullandığınız ve sevdiğiniz bir ürünü oldu mu?

8 yorum:

  1. Hiç denemedim ama içeriğinin iyi olması dikkatimi çekti,deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka aklında bulunsun.Seveceğini düşünüyorum :)

      Sil
  2. Canım ben de hiç denemedim bu markayı ama çok güzel anlatmışsın, hemen ilgimi çekti. Diğer ürünleri hakkında da görüşlerini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Canım çok teşekkür ederim.Benimde ilk kez denediğim ancak hafızamda iyi yer eden bir marka oldu.Diğer ürünleri de Konuşuyor oluruz çok yakında :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. bende dün aldım temizleme jelini.beraberinde tonik,nemlendirici ve haftada 2 defa kullanılacak maskesi ile beraber.güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum.sabah cildimi temizledikten sonra nemlendiricisini sürüp makyajımı öyle yaptım.hakikaten pırıl pırıl duruyo makyaj.yanında el kremi ve göz kreminin testerlarını da verdiler.tester dediğima bakmayın gayette büyükler aslında:) sonuç olarak denemenizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel günlerde kullanın sizde.Marka ürünlerinin etkilerinden genel olarak memnun kaldım bende.Bundan böyle sıkça kullanabilirim :)

      Sil
  6. Ben bu markayı 5-6 sene önce eczanemin tavsiyesiyle kullanmaya başladım ve 1 hafta dahi düzenli kullanımda gören herkes sen bi güzelleşmişsin diyor. Ben nemlendirici, temizleme losyonu ve güneş kremini kullanıyorum. Tek sıkıntısı heryerde bulamıyorsun.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma