28 Oca 2015

Uzay Kimya Benim Serisi Bebek Ürünleri

Bugün blog konuğum özellikle bebekli annelerin ve küçük çocuğu olan annelerin dikkatini çekecek olan Uzay Kimya'ya ait olan Benim markası.
Çocuklarınız için kullandığınız temizlik ürünleri sizi sürekli düşündürüyor ve içinizde kuşkulara yol açıyorsa yazımı dikkatle okumanızı öneriyorum.
 İki çocuk sahibi bir anne olarak kızlarımın bebeklik dönemlerinden itibaren beslenme araç gereçlerinin temizliği ve giysilerin yıkanması esnasında kullanılan deterjanlar kafamda sürekli sorulara yol açmıştı.Çoğu zaman zararsız temizlik maddelerine ulaşsamda bazen yüksek ücretler ödemem bazen de istediğim temizliği sağlamam mümkün olmadı.

Annelerin İhtiyaçlarının ve çocuklarına gösterdikleri Özen'in farkında olan Uzay Kimya,Benim markası ile annelerin imdadına yetişip, Hindistan cevizi,hurma,buğday,patates,şeker pancarı gibi tamamen doğal ürünlerden elde edilen ürünlerini bizlere sunuyor ve güvenilir ürün arayışına son veriyor.
 Benim marka deterjanlar soda,fosfat,silikat gibi kimyasallar içermeyip,sıvı hammaddelerden oluştuklarından giysi dokusunda birikme yapıp cilde zarar vermiyorlar.

Benim ürünleri bebeklerin oluşturabileceği tüm lekeler üzerinde test edilmiş ayrıca formüllerine sık yıkamaya bağlı boya transferini engelleyecek özel bir doğal hammadde de eklenmiş.

Yaklaşık üç haftadır kullandığım çamaşır deterjanı,yumuşatıcı ve leke çıkarıcı tüm günlük lekelerde gönül rahatlığıyla kullandığım ürünler arasına girdi.


Sprey temizleyici sadece çocuklara ait lekelerde değil,gömlek yakalarındaki kirlerde ve spor ayakkabılarda biriken kirlerde de güzel sonuç veren bir ürün.Sprey temizleyici çok yönlü kullanım kolaylığıyla elimden düşmeyen bir ürün oldu.

Likit temizleyici ise biberon,mama kabı,emzik,suluk gibi malzemeleri temizliyor.Biberon çağını geçmiş olsakta çocuklara ait bardak,suluk ve tabaklar için bu temizleyiciyi kullanıyorum.Fazla köpürmeyen bu ürün yetişkinlere ait ürünlerde sonuç vermesede çocuklara ait ürünler için gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir ürün.

Benim markalı ürünleri henüz keşfetmediyseniz Migros,Real,Metro ve Tansaş'ın yanı sıra n11 com,morhipo ve hepsiburada.com gibi sanal marketlerde de bulabilirsiniz.

Benim markasıyla tanışmamı sağlayan ve bu yazıyla diğer anneler ve bebekleri içinde bir ışık yakmamızı sağlayan Tarçın Events'e teşekkürler...

1 yorum:

  1. bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. blogkizsalseyler

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma