28 Oca 2015

Selin Kolonya nın enerji veren kokularıyla tanışalım

Sevgili Elif'in #bademlebudukdavet inin sponsorlarından Selin bize denememiz için bir poşet dolusu mis kokulu ürün göndermişti.Daha önce altın ışıltılı vücut spreylerini denemiş ve özellikle Pembe Greyfurt kokulu olanı çok beğenmiştim ki bu sprey Ada Limonu ve Bergamot&Yasemin kokulu spreyle birlikte tekrar dolabımda yer buldu.
Fresh kokuları ve vücuda verdikleri ışıltıyla yaz aylarında kullanılmaya uygun olan spreyler 100 ml ambalajla geliyorlar.Kokular arasında seçim yapmak zor olsada Bergomot&Yasemin birlikteliğinin muhteşem olduğunu söyleyebilirim.Işıltıdan hoşlanmayanlar için sim içermeyen versiyonlarıda olan kokular uzun süre kalıcı olmasalar da günlük kullanımda sık ve iyi hisset diyebileceğim ürünler arasındalar.
Spreylerin kokusunu taşıyan vücut losyonları aynı şekilde hafif ışıltı içeriyorlar ve yağlı his bırakmadan cildi hafifçe nemlendiriyorlar.Sprey ile birlikte kullanıldıklarında kokuların daha uzun süre hissedilmesine yardımcı oluyorlar.
Işıltıların tende duruşları bu şekilde...
Çok kullanışlı bulduğum diğer ürünler bu seyahat boyu minikler oldu.Peeling içeren duş jellerini henüz denemesemde el sabunu ve minik kolonyalar çantamın vazgeçilmezi oldular.Özellikle pembe greyfurtlu kolonyayı mutlaka koklayın derim.
Siteyi incelerken gördüğüme göre seriye yakın zamanda Yeşil Limon&Manolya ile Satsuma&Nane kokuları da eklenmiş ve yeni kokuları da mutlaka denemek istiyorum.Selin ürünleri nerede satılır diye soranlar için daha önce satın almış olduğum Migros'u adres gösterebilirim.

Detaylı bilgi ve görseller için selin.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Siz Selin ürünleri ile tanıştınız mı,favori kokunuz hangisi oldu?

23 yorum:

  1. Selin'in bütün ürünleri harika eczacıbaşı bu işi biliyor.Güle güle kullanın gümüş ışıltılı vücut losyonuna bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Ürünleri tanıdıkça bende sizin gibi düşünmeye başladım.Özellikle koku birliktelikleri çok güzel :)

      Sil
  2. ışıltılı spreylerini ben de kullanıyorum, özellikle yazın çok hoşuma gidiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de yaz kullanımına daha çok uygunlar Nilgün'cüm :)

      Sil
  3. hepsi de simli :) harika görünüyor...

    YanıtlaSil
  4. bende cok memnun kaldım, bendeki set halinde, kremi ve vucut jelide var, ozellikle simli sprey cok hosuma gitti:) iyi gunlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Vücut jelini bilmiyordum canım ama kuşkusuz o da çok güzeldir.Güle güle kullan sende :)

    YanıtlaSil
  6. Selin kolonyalarıbir kaç çeşidini kullandım ama diğer çeşitlerini bilmiyordum. Kokuları kalıcılıkları gerçekten çok hoş.Güle güle kullanın hepsi çok tatlı duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni seri kolonyalar hem kokuları hem de ambalajlarıyla çok başarılılar.Bir iki tanesini mutlaka koklamalısınız.Sevgiler :)

      Sil
    2. Evet buna kani oldum sayenizde, en kısa zamanda denenecek :) Rica etsem izleyicim olurmusunuz henüz yeni bir blogger adayıyımda.Çok teşekkür ederim..

      Sil
    3. Hayırlı olsun blogunuz.İlk fırsatta bakıyorum hemen...

      Sil
    4. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.. :)

      Sil
  7. Selin ürünleri gerçekten çok güzel :) teşekkürler paylaşım için takipteyim bana da beklerim sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı ürün kategorisinde çok iyiler gerçekten :)

      Sil
  8. teşekkürler güzel ürünler

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.Bu kolonya çeşidini ilk defa burada gördüm.Denememizi gerçkten tavsiye edermisiniz ve nereden bulabilirim?

    YanıtlaSil
  10. marka ellinize sağlık psylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Hiçbir Migros'ta bulamıyorumm nerede bulabilirim

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir paylaşım olmuş. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma