7 Oca 2015

Goldmaster'ın pratik yardımcıları ile tanıştık

Geçtiğimiz ay katılmış olduğum #yaseminkokuluevent 'e Goldmaster yetkilisi Cansu hanım katılmış bize marka hakkında bilgiler vermişti.O gün marka hakkındaki farkındalığımız artmış oldu.Önceleri sadece reklamlarından aklımda kalan uydu alıcı markası olan Goldmaster'ın aslında pek çok ürünü çatısı altında barındıran bir marka olduğunu öğrendim.
Bugün Navigasyon,küçük ev aletleri,züccaciye,sağlık ürünleri gibi pek çok ürünü bulunan markanın bir süredir kullanmakta olduğum ütüsünden bahsetmek istiyorum.

GOLDMASTER SEDEF BUHARLI ÜTÜ- 2400W
Ütü yapmak hem zaman hemde emek isteyen bir uğraş.Genellikle hafta sonuna bırakılan ütü işi pratik bir şekilde yapılmazsa zamanımızdan epeyce çalıyor.
Peki ütümüzü yorulmadan pratik bir şekilde yapmamız için gerekli özellikler neler?

 Ütüleme işlemini yapabilmemiz için en az 35gr /dk buhara ihtiyacımız oluyor.
Sedef ütü kumaş üstüne 190 gr/dk şok buhar uyguluyor ve bu buharı özel seramik tabanı sayesinde kumaş üstüne eşit bir biçimde yayıyor.
Giysilerde lekelenmeye engel olan damlama önleme sistemi ve şehir suyunun epeyce kireçli olduğu ülkemiz için iyi bir çözüm sunan kireç önleyen sistem bu ütüde mevcut.Yıllar önce kullandığım ilk ütümde buhar düğmesine bastığımda kumaş üzerinde kireç lekesiyle oluşmuş minik yuvarlaklar olurdu.Kendi kendini temizleme özelliği sayesinde artık bu ütümde de benzer sorunları yaşayacağımı sanmıyorum.

 Ütünün merak ettiğim bir diğer özelliği ise dikey ütüleme özelliği ancak onu henüz denemedim.
 Goldmaster güvencesiyle satılan bir diğer ürün Medisana Ateş ölçer.İki çocuk annesi olarak evin olmazsa olmazları ateş ölçerler.Henüz kullanmadığımız ateş ölçeri umarım uzunca bir süre de kullanmak zorunda kalmayız.

Ütülerimin zamanında bitmesi ve kendime zaman ayırabilmem için Goldmaster ütü beklentimi karşıladı.
Sizde yeni ev aletleri almak niyetindeyseniz buradan http://www.goldmaster.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma