26 Oca 2015

Fırca Seçimi:Real Techniques Stipling ve Powder Brush

Son zamanlarda makyaj rutinimiz içinde kendine sıkı bir yer edinen makyaj fırçalarını hepimiz çok sevdik.Buna rağmen ülkemizde marka bazında çok çeşitli olmadıkları gibi olanlarda ne yazık ki pek ekonomik değiller.

Bugün uzunca bir süredir kullandığım Real Techniques Stipling Brush ve Powder Brush'ı blog arşivime eklerken bu iki fırçayla ilgili deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Real Techniques fiyatlarıyla bütçe zorlamadığı gibi sentetik kıllarıyla ürünü emmeden cildinize uyguluyor.Bu sebeple markanın fırçalarını seviyorum.

Şimdi gelelim fırçaların özelliklerine;

Stippling Brush okuduğum yorumlar üzerine alıp almamaya karar veremediğim bir fırçaydı ancak şimdi iyi ki almışım diyorum.Yapı olarak Mac 187 fırçanın küçük versiyonu gibi ancak diğer fırçadan çok daha pratik şekilde uygulama yapabiliyorum.Boyutlarının çok büyük olmaması nedeniyle ise burun kenarı gibi dar alanlarda çalışmak çok kolay oluyor.

Aldığınız ürün miktarı ile doğru orantılı olarak kapatıcılık elde etmeniz mümkün.187 ile çok hafif bir görüntü elde edip kapatıcılık için uğraşmam gerekirken bu fırçada istediğim sonuca daha hızlı ulaşıyorum.

İndirimde rakiplerinin dörtte biri fiyatına alınabilecek  Stippling ile likit fondöten başta olmak üzere krem ya da toz allıklarınızı başarılı bir şekilde tüy dökme sorunu olmadan uygulayabilirsiniz.

POWDER BRUSH

Oldukça büyük sayılabilecek pudra fırçası, almayı sürekli ertelediğim bir ürünken indirimlerden birinde uygun fiyatla elime geçti.
Fırça kılları oldukça yumuşak.Hacimli görüntüsünün aksine tüyleri elinizle sıktığınızda çok tok olmayan bir yapı ile karşılaşıyorsunuz.
 Ben bu fırçayla sıkıştırılmış pudra uygulaması yapıyorum ve oldukça hafif bir sonuç elde ediyorum.

Daha önce pudra uygulamak için Ecotools'un bronzer fırçasını kullanıyordum.Çok büyük olmayan fırça kesimi ve sık kılları ile beni daha çok memnun eden bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

Anlayacağınız bu fırçayı seçerken beklentileriniz çok önemli.Tüm yüzünüze yapacağınız kusursuz pudra uygulayıcısı bu ürün değil.Tam tersine fondöteninizin parlaklığını hafifçe almak istiyorsanız ve büyüklüğü sizi rahatsız etmeyecekse bu fırçayı tercih edebilirsiniz.

Burada yazmış olduğum Expert Face ve Blush Brush fırçalardan sonra Stippling fırça da elimin sıkça gittiği ürünlerden biri oldu.

Sizin bu fırçalar içinde en sevdiğiniz hangisi oldu?




13 yorum:

  1. Benim gibi fırça konusunda bilgisiz birisini aydınlattığın için teşekkürler Filizciğim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Revlon u Türkiye ye getirmek için düzenlediğim kampanyayı imzalayıp desteklerseniz çok sevinirim :) https://www.change.org/p/gratis-revlon-markas%C4%B1n%C4%B1-t%C3%BCrkiye-ye-getirin

    YanıtlaSil
  3. benim ilk aldığım stippling resmen parçalandı diyebilirim kılları olduğu gibi çıkmıştı ama dayanamadım yine aldım tabi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa evet İrem'cim.Seninki gibi bir kaç stippling vakası görmüştüm.Bakalım benimkinin akıbeti nasıl olacak...

      Sil
  4. cnm ben RT fondöten fırçasını kullanıyorum oldukça güzel bir fırça kılları dökülmüyor.Pudra için RT'i denemedim,şu sıralar pudrada sephoranın kabuki fırçasını kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RT fırçaların en güzel yanlarından biri kıl dökmemeleri bence.Sephora fırçaları hiç denemedim ama çok merak ettiğim bir fırçasını her an alabilirim canım :)

      Sil
  5. Ben RT bronzer fırçasını almıştım.Pudra,toz formundaki ürünleri uygulamak için kabuki tarzı bir fırça.Çok yumuşak bir şekilde ürünü dağıtıyor.Bu arada blogum çok çok yeni http://birsepetdolusu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O fırçayı hatırlayamadım nedense,sonradan çıkan fırçalardan biri sanırım....

      Sil
  6. Bu markadan bir ürünüm dahi yok. ama ne işe yaradığını adım gibi biliyorum :) almak için sabırsızlanıyorum. en yakın indirimde alıp yorumlayacağım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde Expert Face ile başlamanı öneririm.Eminim çok seveceksin :)

      Sil
  7. Bende onunla başlamayı düşünmüştüm :) umarıım :)))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma