27 Ara 2014

The Balm Balmsai Makyaj Paleti

Günün yazısı The Balm'ın son paletlerinden olan Balmsai üzerine olacak.
The Balm paletlerin pek çoğundan memnun olan biri olarak Balmsai de gelir gelmez dikkatimi çekti ve kısa bir süre sonra alarak kullanmaya başladım.
Ambalaj olarak Balm Jovi paletle aynı olan Balmsai farklı renk tonları ve far yapılarıyla oldukça işime yarayan bir palet olmaya başladı.
Far ve kaş paleti olarak adlandırılan Balmsai 18 renkten far içeriyor.Bu farlardan üç tanesi kaş için önerilirken en alttaki üç tanesi ıslak kullanımla liner olarak kullanılabiliyor.
Palet genel olarak doğal tonlardan oluşuyor.Far kalitesi diğer paletlerle aynı.Yumuşak,hoş dokulu ve biraz tozutan farlar ancak ben bu tozutma durumundan rahatsız olmuyorum.Göz altıma dökülen farları temiz bir fırçayla alıyorum ya da gerekirse biraz kapatıcı kullanıyorum.
Diğer blog yazılarında ilk iki sıranın pigmentasyonunun az olduğu yönünde yazılar okuduk.Sence de öyle mi derseniz;elimle dokunduğumda renkleri olduğu gibi görebiliyorum.Ancak tene uygulandığında açık renk olmalarının da etkisiyle biraz zayıf kalabiliyorlar.İkinci katta renkler zaten kendine geldiğinden bu durumu palet kalitesini düşüren bir durum gibi görmüyorum.

İlk altı renk baz renkler olarak isimlendirilmişler ve günlük kullanıma uygun farlar.Üst sıradaki high tide minik ışıltılara sahipken wipe out mat diğerleri sedefli yapıda.Bu renkler içinde benim favorim tubular adlı renk oldu.
Farların iki kat uygulanmış hali.
Gelelim ikinci altı renge.Bu sıradaki tek mat far kawabunga.Diğerleri sedefli ve daha canlı rekler.Özellikle Big Kahuna adlı yeşil bence diğer Balm farlarından ayrılan en önemli renk.Sarı yansımalı rengiyle bahar aylarında sıkça kullanabileceğimi düşünüyorum.dig it ve woodie yine  gece makyajlarında kullanılabilecek pigmentli renkler.

Son iki sıraya bakacak olursak score,ig ıt ve woodie kaş farlarımız.Diğer iki renk benim kaşlarıma koyu geldiğinden genellikle score rengini tek başına ya da dig it ile karıştırarak kullanıyorum.
Islak kullanıldığında liner olabilen son sıradaki farlardan stoked rengi mürdüm ışıltılara sahip güzel bir renk.Bu farları liner olarak denemeyi planlamasam da far olarak gölge amaçlı kullanabilirim.

Palet içinde kedi gözü makyajı ve kaş şekillendirme için iki stencil bulunuyor ancak benim pek işime yaramadılar.Bence gereksiz bir ayrıntı olmuşlar.
Balm'ın pek çok paletine sahip olan biri olarakbu paletin renklerini diğer paletler özellikle de Balm Jovi renkleriyle ile çok benzer bulmuyorum ve severek kullanıyorum.
Balm Jovi paleti merak edenler yazımı buradan okuyabilirler.

Siz de Balmsai paleti merak ediyor ve satın almak istiyorsanız hazır indirim varken fırsatı değerlendirmenizi öneririm.

Sizin alışveriş listenizde bu palet var mı,Balmsai  ile ilgili sizin düşünceleriniz neler ?

12 yorum:

  1. Ahhhh o kadar istediğim bir paletti ki bu, bende de bir çok Balm paleti var ama bunun renkleri çok hoşuma gitmişti, indirimi bekliyordum ve dün indirimden ilk bu paleti aldım, çok yakında ben de paylaşmak için sabırsızlanıyorum, sen de güle güle kullan tatlım :)
    www.lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Çok istediğin bir palete indirimle sahip olmuş olmana sevindim.Sende güzel günlerde kullan o halde :)

      Sil
  2. Teşekkürler cnm aktardığın bilgiler için yılbaşı alışveriş listem oldukça kabardı😊 balmsai paleti çok beğenildi indirimden bende yararlanıcam bakalım renklere bayıldım 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balmsai paleti sevenler de oldu gereksiz görenler de.Ben o seven gruptayım ve seninde aynı grupta olmanı diliyorum :)

      Sil
  3. teşekkürler çok faydalı oldu, ne zamandır The Balm'dan birşeyler almak istiyor karar veremiyordum^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Balm bu ara sık sık yeni paletler çıkarıyor.Bize de almak düşüyor :)

      Sil
  4. Benim cok içime sinen bir palet olmamıstı renkleri acısından.O yuzden almayı dusunmedim ama ilk 2 sırada ki renkler cok hosmus. Güle güle kullan Kelebegimmm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Balböceğim :)))
      Sadece ilk iki sıra için almaya değeceğini düşünmüyorum canım.Zira benzerleri diğer paletlerde mevcut.Almak isteyenler ikinci grubu da sevebilmeli ki kullanışlı olsun...

      Sil
  5. Ben bu palette big kahuna ve pipeline renklerini çok sevdim ama diğer renkler başka paletlerde de kullanılan renkler olduğundan iki renk için almak istemedim cnm.elimdeki far palet lerinde daha biten renk bile olmadığı için artık dur dedim kendime:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Big Kahuna ve Pipeline diğer paletlerden ayıran en önemli renkler bence de.Balm paletlerindeki renkler genellikle benzeşik oluyor ama kaş farları ve doğal tonların etkisiyle yine de almadan duramadım canım :))

      Sil
  6. Renklerine bayıldım, tam istediğim renklerdi postunu gördüğüm gibi dediğim şey hemen gratise gitmeliyim oldu, çok faydalı oldu, teşekkürler :) bu arada yeni blog açtımi desteklerinizi ve yorumarınızı bekliyorum! :)
    bu da benim blogum, beautynotesofillios@blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olmuş olmasına çok sevindim.Hoşgeldiniz,bende ilk fırsatta bakıyorum blogunuza :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma