16 Ara 2014

Garnier Neem Yüz Temizleme Jeli Yorumlarım

Konu makyaj ise herkesin olmazsa olmaz dedikleri ve tabii ki sıralaması birbirinden farklı oluyor; ama söz konusu cilt bakımı ise temizlik ilk ve en önemli adım. Tüm o nemlendiriciler, serumlar ve güneş koruyucu kremler temiz cilde uygulanmalı sonuçta.
Ben  sabah ve akşam olmak üzere günde mutlaka iki kez; evde olduğum günlerde ise üç kez  yüzümü yıkıyorum. Kullanacağım temizleyicinin cilt tipime uygun olması ve özellikle sabun içermemesi  çok önemli. Çünkü yağlı ciltli olsanız bile; sabun cilt yağ dengesini  bozuyor ve bir süre sonra daha da yağlı bir cilt gerçeği ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz.

Bu yazıda bahsedeceğim arındırıcı yüz temizleme jeli her zaman rastladıklarımızdan farklı. Hindistan ‘da kadınların asırlardır güzellik reçetesi olarak kullandığı neem ağacı yaprağı ve çay ağacı özü içeriyor. Mucize bitki denilen bu ağacın yaprakları her yaştan ve her cilt tipinden kadın için hızlı ve etkili bir güzellik formülü olmuş ve hala da kullanılıyor.

Adı içerdiği doğal Neem yapraklarından gelen Garnier Neem Arındırıcı temizleme jeli sabun içermiyor. Cildi derinlemesine temizleyip kir ve yağdan arındırıyor. Aslında bunu yapan pek çok temizleyici var; fakat  neem hem sivilce ve siyah nokta gibi cilt problemleriyle savaşıp hem de cilde nem ve yumuşaklık kazandırararak ayrılıyor benzerlerinden. Bir de sonrasında ferah ve temiz bir his bırakıyor tabii. Yağlı cilde sahip biri olarak yüz yıkadıktan sonra cildimde gerginlik ve hassasiyet hissettiğim zamanlar zaten çok nadirdir; fakat normal ciltli eşim de günde iki kez olmak üzere birkaç günlük kullanımdan sonra onay verdiğine göre her iki cilt tipinin de neem‘i sorunsuz kullanacağını söyleyebilirim.

Bu arada açık yeşil renkte Garnier Neem yüz temizleme jeli  çabuk köpürüyor; çok az bir miktarı yeterli geliyor her seferinde. Kokusuz olsaydı hayır demezdim; ama rahatsız etmeyen hoş ve hafif bir kokusu var. Dokusu yumuşak, akışkan jel bir yapısı var ve varsa yüz temizleme cihazınızla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İçi görünmeyen bir ambalajdan böyle bir temizleyici çıkınca şaşırıyor tabii insan. Ayrıca, Garnier neem için en uygun fiyatlı yüz temizleyici jeli diyebilirim.
Ps: Unutmadan, bir Garnier neem temizleme jeli satın aldığınızda ilk kullanan olacaksınız; çünkü kapağının altında koruyucu bant var.
İçerik: http://www.bakimblog.com/
Bir boomads advertorial içeriğidir.

3 yorum:

  1. guzel bir urunmus bence denemek lazım hic kullanmadım bu urunu:)
    mimledim seni tatlım opuyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Fiyatı da oldukça uygun, çok beğendim ben de. Peki sen de kuruluk yaptı mı?

    http://usturupsuzyazar.blogspot.com.tr/2015/04/kadna-siddete-hayr.html

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma