22 Ara 2014

Farmasi BB+Eye Cream Yorumlarım

Son birkaç aya adar göz altı kapatıcılarından mümkün olduğunca uzak duruyor,hatta bu tip ürünlerin göz altı sorunlarını daha da arttıracağını düşünerek minimum sıklıkta kullanıyordum.Bu yıl  yoğun tempo ve kısalan uyku saatleriyle göz altlarım daha önce olmadığı kadar koyulaşınca elimdeki kapatıcı görevi gören ürünleri daha sık kullanır oldum.
Bugün  Farmasi'nin Hyaluronik asit içeren BB+Eye Cream adlı hem BB krem hemde göz kremi görevi üstlenen ürününden bahsedeceğim.

Otuzlu yaşlardan sonra vücutta yapımı azalan Hyaluronik asidi içeriğinde bulunduran ürünün yaşlanma etkilerini yavaşlatma vaadi bulunuyor.Ben bu etkiyi henüz görmesem de kullanım esnasındaki etkilerinden bahsetmek istiyorum.
Mor renkli sevilesi bir ambalaja sahip BB+ Eye Krem 15 ml ürün içeriyor.Bendeki iki renk alternatifinden açıktan ortaya olan.
Yumuşak sünger aplikatörü ve ince yapısı sayesinde göz altına uygulamak ve dağıtmak oldukça kolay.Uygulama sonrasında göz çevresine verdiği aydınlık görüntüyü çok sevdim.Göz altıma bıraktığım üç nokta makyajın yanında daha sarımsı kalan cilt tonunu eşitleyip taze bir görüntü vererek ürünü beğenmemi sağladı.
Ürün zaten çok kuru olmayan göz çevremde kuruluk ya da çizgilere dolma yapmadı.
Alt resimde göreceğiniz üzere göz pınarıma doğru olan koyu gölgeler hafiflemiş,göz kapağımdaki damarlanmalar azalıp göz çevrem aydınlanmış.Ben benim için bu kadarı yeterli diyerek severek kullanmaya devam ediyorum.

Daha sorunlu göz altlarına sahipseniz ya da daha örtücü bir ürün arayışındaysanız başka bir ürüne şans verebilirsiniz.Ancak göz çevrenize aydınlık katacak,çok yoğun olmayan, uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız Farmasi kataloglarına göz atabilir,BB+Eye Cream'e şans verebilirsiniz.

Siz BB +Eye Cream'i kullandınız mı,sizin bu ürün hakkındaki düşünceleriniz neler?

10 yorum:

  1. Günaydın canım. Ben kullanmadım ama Farmasi'nin hemen hemen her ürününü severek kullanıyorum. Ve ürün hyaluronik asit içerdiği için bir adım önde. Kesinlikle deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşah'çım son dönemde denediğim Farmasi ürünlerinden bende memnun kaldım.Bu BB Eye Cream'leri de epeyce meşhur.Umarım sende seversin canım :)

      Sil
  2. Blogladım cnm...
    Farmasi ve ürünler hakkında her şey için bloğumuza uğramayı unutmayın!

    YanıtlaSil
  3. Ben o kadarsevdim ki kullanıp bitirdim bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü ilk duyduğum kişi sendin İrem'cim.Sanırım yakında bende bitiririm :)

      Sil
    2. Bloğunuzu çok beğendim :) Benimde bir bloğum var artık ziyaret ederseniz çok sevinirim :) http://meraklimelahatindunyasi.blogspot.com.tr/

      Sil
    3. Hoşgeldin.Bende en kısa zamanda bakıyorum bloguna :)

      Sil
  4. Farmasi urunlernin adını cok duyar oldum . Özellikle bu urunu cok merak ediyorum. Güle güle kullan Kelebegimmm :)) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ara ürünleriyle epeyce öne çıktılar.Beklentin hafif kapatıcılık ve aydınlık görünümse bunu seversin canım :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma