29 Ara 2014

Bademlebudukdavet Sponsorları Son Bölüm

6 Aralık günü Taksim Grand Hyatt Otel'de sevgili Elif'in davetiyle harika bir gün geçirmiştik.Etkinlik detaylarına ve sponsorların bir bölümüne daha önce yer vermiştim.
Bugün etkinlikle ilgili yazımın son bölümünü paylaşmak ve etkinliğe katkıda bulunan sponsorlara teşekkür etmek istiyorum.Etkinlik günüyle ilgili detayları anlattığım yazımı buradan okuyabilirsiniz.
JOKER BABY
Çocuk sahibi kadınların vazgeçilmez durağı Joker,miniklerimize birbirinden güzel paketler hazırlamış.Bizim paketimizden çizgi filmiyle yatıp kalktığımız My Little Pony çıkınca mutluluğumuz tavan yaptı.Joker'e kızlar tarafından çok sevilen hediyeleri için çok teşekkürler.

EVMANYA.COM
Bir evi dekore etmek için gerekli plan tüm ürünlerin A'dan Z'ye bulunduğu Evmanya sevimli mi sevimli bir yılbaşı sepeti göndermiş.İçinde bir havlu,çam kolonyası,sabun,mum ve küçük bir kar küresi bulunuyor.Kar kürelerine adeta aşık olan biri olarak bu minik küreye de bayıldım.Hediyeleri için Evmanya'ya teşekkürler.
NAR GOURMET
Anadolu'nun doğal ve yöresel lezzetlerini geleneksel yönteme bağlı kalarak sunan Nar Gourmet soğuk sıkım zeytinyağı göndermiş.Lezzetiyle kahvaltı soframızın ve salatalarımızın vazgeçilmezi olan zeytinyağı bundan böyle bittikçe alacağım ürünler arasına girdi.Ayrıca Nar Gourmet'in evime çok yakın olan İstinye Park'ta satışının olduğunu öğrendiğim iyi oldu.Böylece çok sevdiğim reçellerine de kolayca ulaşabileceğim.
Birbirinden leziz ürünlerin satışının yapıldığı Nar Gourmet sayfalarını buradan inceleyebilirsiniz.
3M-SCOTCH BRITE
Command 3M çeşitli özellikte askılı bantlar ve Scotch Brite ürünleri göndermiş.
Yılbaşı temalı temizlik bezi de bulunduğu yerde stoklanması gereken ürünlerden...
Yılbaşı temalı bezin yanı sıra takılar için kullanılan askı ve kalp şekilli bulaşık süngerlerini çok beğendim.Teşekkürler 3M ve Scotch Brite!

TUPPERWARE TURKİYE
Tupperware ürünleri bir dönem benim için hastalık gibiydi.Aldıkça tekrar almak ister indirimlerini beklerdim.Elif'in etkinliğiyle kapımızı çalan sevimli mi sevimli saklama kutusu ve su şişesi ile gözlerim tekrar kataloglara çevrildi.Bu güzel hediyeler için teşekkürler Tupperware!


KOROPLAST
Koroplast Acil Bakım Kutusu'nun içinde yok yoktu.Pişirme kağıdı,Streç film,fırın torbası,buzdolabı poşetleri,çöp torbaları...
Mutfağın kurtarıcısı olan bu ürünler için Koroplast'a teşekkürler...
EATLY
En kaliteli İtalyan yemeklerini yiyebileceğiniz,satın alabileceğiniz ve yedikleriniz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz her şeyi bir çatı altında sunan Eatly, market ve Restoranları ile İtalyan lezzetlerini deneyimleme fırsatı veriyor.Yerleri nerede derseniz İstanbul için Zorlu Center'ı adres gösterebilirim.İtalyan makarnası ve Salsa Verde Sos için teşekkürler Eatly !
KLİKSA
Kliksa'nın yeni yıl temalı cam kesme panosuna bayıldım.Muhtemelen üzerine mum vb eşyalar yerleştirerek kullaanacağım.Teşekkürler Kliksa!
Denediğim ürünler zamanla blogta yerlerini alacak.Bu güzel organizasyona vermiş olduğu emeklerinden dolayı Elif'e tekrardan teşekkürler :)


1 yorum:

  1. Filizcim memnun kalmana çok sevindim. Fotoğraflar da yazı da harika.
    Güzel kızlarının my little pony oyuncağını beğenmesine çok memnun oldum.
    sevgiler

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma