13 Kas 2014

Rimmel London Pop Art Top Coat İncelemesi

Son bir ayda aldığım oje sayısı bu ara blogta bolca oje yazısı olacağına işaret ediyor olabilir.Oje yazılarımın okunma sayılarına bakılırsa sizinde bu yazılardan memnun olduğunuzu düşünerek Rimmel London'un Pop Art Top Coat'ı ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Rimmel oje serilerinde sık sık yenilik yapan bir marka.Oje kalitelerinden de çok memnunum.Son Watsons alışverişlerimden birinde iki çeşidi bulunan Pop Art ojelerden birinin gelmiş olduğunu gördüm ve denemek için aldım.

Pop Art  Top Coat içinde mat renkli altıgen pullar bulunuyor.Bu pullar üstüne sürüldüğü ojeyi mükemmel bir hale getirebilirdi ancak öyle olmadı.Cila içindeki pul yoğunluğu fazla olmadığından fırçaya gelen pul sayısı çok az oluyor.Bazen tek uygulamada tırnağa maksimum üç pul geliyor ki çoğunlukla pul avına çıkmaya başlıyorsunuz.
Ben dikkatlice üç kat uygulama yaptım buda ojemin biraz kalınlaşmasına yol açtı.
Sonraki günlerde cilasını biraz azaltarak kullanmayı deneyeceğim 5.90'lık bu Top Coat'ı ne yazık ki diğer seriler gibi sevemedim.
Siz yinede beğendim diyorsanız Watsons oje stantlarına göz atabilirsiniz.

♥Rengarenk bir gün geçirmeniz dileklerimle ♥

14 yorum:

  1. Çok şeker görünüyor gerçekten ben de alıp almama konusunda kararsız kalmıştım tırnakta durma açısından:) Böyle değişik ojelere bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değişik ojeleri görünce hemen almak istiyorum bende.Uygulama sonrası fena durmuyor ama sürerken uğraştırıyor ve benim istediğim görüntüyü vermiyor :/

      Sil
  2. ahh o pullar harika ama tırnağa almak o kadar zor ki :-(( bir daha deneyip yazacağım ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki öyle canım.Yorumunu bekliyorum bende :)

      Sil
  3. Ben pek memnun kalmadı cnm ama uygulanmış hali tirnak ta çok şeker duruyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok şeker canım, birde eşit dağılsa tadından yenmezdi :)

      Sil
  4. ben hem sürerken hem çıkartırken çok uğraştım bununla. Önce fırçadaki cilayı kağıt havluya bastırıp kalan pulları ojenin üstüne alarak sürdüm. Yapmak yazmaktan daha kolay :)) üstüne tekrar topcoat geçmek gerekti. Ancak çıkartırken de bayağı zorladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninde yaptığın gibi fazla ciladan mutlaka kurtulmak gerek canım.Çıkarmaya gelince pullu tüm ojeler mutlaka özel yöntem gerektiriyorlar.Folyo yöntemine üşenirsem aseton asetonlu pamuğu ojemin üzerine koyup aseton kapağı ile kapatıyorum.Gerçekten işe yarıyor :))

      Sil
  5. Ojeee... Lise ya da üniversiteye gidiyor olsaydım hemen alıp sürerdim :) O zamanlarda oje ile yaptıklarım yanında bunlar az bile :) Bu arada blogunuza bayıldım. Takipte olucam. Bende beklerim :)
    http://eylullegel.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lise ya da Üniversite'ye gitmesenizde sürebilirsiniz bence.Ben üniversiteyi bitireli yıllar oldu ama ruhum hala küçük bir kız çocuğu :)

      Sil
    2. O kız çocugu benim içimdede var ama bebek olunca pek firsat olmuyor kizim buyusun beraber surucez ins :)

      Sil
    3. Haydi bakalım,inşallah o zaman :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma