4 Kas 2014

Cyrene Papatya ve Yeşil Çay Özlü Yüz Bakım Toniği

T bölgesi aşırı yağlanmaya müsait olan cildimle uzun süredir aramızda adeta gizli bir savaş var.Yağlanmanın tamamen engellenmesinin ancak bir takım tedavilerle sağlanabileceğini biliyor ancak o tedaviye bir türlü başlayamıyorum.Bu esnada cildimdeki fazla yağı kontrol etmek için dışardan bazı ürünler kullanıyorum.
Çoğu zaman tonikleri sadece rutin tamamlansın diye kullanıp çok fazla beklentiye girmedim.Şimdiye kadar pek çok tonik kullanmama rağmen etikette yazan vaatleri yerine getirene ise çok az rastladım.

Bugün uzunca bir zaman kullanarak hakkında iyice fikir sahibi olduğum Cyrene markasının toniğinden bahsetmek istiyorum.
 Cyrene Papatya ve Yeşil Çay Özlü Tonik ;Karma ve yağlı ciltlerin en büyük sorunu olan sebum kontrolünü sağlayarak yağlanmayı azaltmayı vaat ediyor.Bunu yerine getiriyor mu derseniz kesinlikle evet.

Cyrene Tonik benim için diğer toniklerden farklı bir ürün oldu.Bu ürünü formülünün hafifliği sayesinde sadece cilt bakım rutini sonrasında değil,misel sular gibi gün içinde ihtiyaç duydukça kullandım.
Örneğin öğle saatlerinde makyajımı yapmadan önce cildimde parlama başlamış oluyor.Pamuk yardımıyla göz çevreme değdirmeden cildimdeki istenmeyen maddelerden kurtulup üzerine makyaj uygulaması yapabildim.
Hafif kokusu,uygulama sonrasında bıraktığı yumuşaklık ve cildimdeki yağlanmayı bir süre kontrol edebilmesiyle Cyrene Tonik sevdiğim ve sürekli kullanmak istediğim ürünler arasına girdi.
 Cyrene Papatya ve Yeşil Çay Özlü Toniğin içeriğinde paraben ve boya maddesi bulunmuyor.İçeriklerin insan sağlığına zararlı olmadığı ve Ecocert sertifikalı olduğu belirtiliyor.Ürün içinde alkol var ancak içerik listesine bakmasam alkol içerdiğini anlamayabilirdim.Alkol içeren ürünler gibi kokmadığı gibi ciltte de alkol etkisi bırakmıyor.

Son olarak Vegan ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka oluşu ürüne artı kazandırıyor.

Bu yazı sonrasında Cyrene ürünlerini merak ettiyseniz  https://www.cyrene.com.tr/ adresinden Papatya ve Yeşil Çay Özlü Tonik ve çok daha fazlası hakkında bilgi sahibi olabilir,hatta alışveriş yapabilirsiniz.

Cyrene'nin denediğim üçüncü ürünü olan bu tonikten oldukça memnun kaldım.

Siz Cyrene ürünlerini denediniz mi,en çok sevdiğiniz ürün hangisi oldu?

8 yorum:

  1. Hic deneme firsatim olmadi Cyrene urunlerini ama bu tonik guzele benziyor. Gule gule kullan Kelebegim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Denediğim Cyrene ürünlerinden memnun kaldım ben,denk geldiğinde mutlaka denemeni öneririm :)

      Sil
  2. toniğini değil ama makyaj temizleme suyunu kullandım oldukça güzeldi.Toniğide deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toniğini de seveveğini düşünüyorum canım :)

      Sil
  3. ben de AHA içeren toniğini denemek istiyorum, kışı bekledim almak için ama şimdi de sıra gelmiyor :) markayla ilgili böyle güzel yorumlar okuyunca hemen alasım geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O toniği bende merak ediyorum Alice'cim.Tester'dan denedim ama yeterli olmadı.En kısa zamanda alırım umarım.Sevgiler

      Sil
  4. Uff tam cildime layık. Evde 47856456 tane tonik var ve ben bitiremedim. İşime yaramadıkları zaman elim gitmiyor maalesef ama en kısa zamanda elimdekilerden kurtulup bunu denemeyi düşünüyorum. Güzel ve bilgi içerikli bir yazı olmuş ellerine sağlık :>

    fashiongurusu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde canım.Benimde elime çokça tonik var ama hiç birini bunun kadar sevmiyorum.Pahalı marjalarla rahatça yarışır bu marka :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma