5 Kas 2014

Biodent Doğal Diş Macunları

 Temiz içerikli bir diş macunu ile tanışmaya ne dersiniz?
Canan Zerkinli'nin etkinlik sponsorlarından Biodent ,ürünlerle tanışmamız için iki adet diş macunu göndermişti.
  Diş macunlarını bir süre kullanarak deneyimledim.Alman üretimi olan Biodent diş  macunları benzerlerinden farklı olarak NATRUE (Doğal Kozmetik Yönetmeliği) serifikasına sahipler.Sentetik koruyucu madde içermiyorlar ve denetimden geçmiş doğal içeriklerle üretiliyorlar.

Vital ve Basic olarak iki çeşidi bulunan diş macunlarından Biodent Vital; Mürsafi, yeşil çay ve zeytin yaprağı özlerinden oluşup kullanım sonrasında ağızda ferah bir his bırakırken,Biodent Basic ;Zeytin yaprağı özü, papatya ve stevia karışımından oluşuyor ve mentollü his bırakmıyor.Daha çok bitkisel bir tadı var.Diş temizliği sonrasında mentol ferahlığını sevdiğimden ve bu ferahlık bana daha temiz hissi verdiğinden benim tercihim Biodent Vital'e devam etmekten yana oldu.

Doğal diş macunu arayışında olanlar için site bilgilerini eklemek istiyorum.

Diş Macunu Tüpü-Vital 75 ml 
  •  Stevia içerir. Florür ve Floroid içermez. 
  •  Hiçbir yapay tatlandırıcı, Sorbitol ve Aspartam içermez.
  •  Hiçbir sentetik koruyucu madde içermez.
Dişleri temizleyen doğal tanecikler içeren, hafif köpüren bir diş macunudur. Bitki özleri içeriğiyle dişler ve diş eti için etkin bir profilaksi etkisine sahiptir.
Doğanın gücü ile diş ve diş etleri için etkin bir profilaksi. Mürsafi, yeşil çay ve zeytin yaprağı özlerinden oluşan etken madde kombinasyonu ağız florası sağlığının korunmasına destek olur. Tebeşir ve mikro-ince mineralli kilden yapılmış doğal temizleyici içerik hafifçe ve dikkatle dişlerde oluşan tabakayı ve birikintileri dikkatle temizler . Ayrıca diş eti çekilmesi tedavisine yardımcı olur. Doğal tatlandırıcı bir bitki olan ve şeker otu da denen yeşil yapraklı STEVIA karışımından meydana gelen etken madde içeren tamamen doğal bir diş macunudur.
Biodent Vital Etkili bir profilaksi için Bitki özleri ile dişler ve diş etleri için doğal temizlik maddeleri içeren az köpüklü bir diş macunudur.
Uzun süreli taze bir nefes için, doğal yağlar kullanılmıştır.
Hafif naneli bir tad !

Diş macunu tüpü-Basic, 75ml

* Florür ve Floroid içermez. STEVIA İçerir.

* Yapay tatlandırıcı, Sorbitol ve Aspartam içermez.

* Sentetik koruyucu madde içermez.

Zeytin yaprağı özü ve doğal tatlandırıcı bir bitki olan ve şekerotu da denen yeşil yapraklı stevia karışımından meydana gelen etken maddesiyle birlikte sentetik içeriği bulunmayan mikro büyüklükteki mineralli toprak içeren tamamen doğal bir diş macunudur.

Zeytin yaprağı özü, papatya ve stevia karışımından oluşan etken madde kombinasyonu hassas diş etlerine bakım uygular ve ağzın doğal florasını korur. Bazik bir etki yapan yeşil mineralli toprak doğal mineraller ve eser miktardaki elementler bakımından zengindir. Mikro büyüklükteki toprak parçacıkları dişlerde meydana gelen tabakayı ve birikintileri dikkatle temizler.

Mentol içermez: Homeopati tedavisi sırasında da tavsiye edilir!

Taze nane tadındadır !

BIODENT Basic sentetik koruyucu madde içermez. Diş macununun tüpünü açtıktan sonra oda sıcaklığının üzerinde muhafaza etmeyiniz. Tüpü açtıktan sonra 2 ay içinde tüketiniz.

Ağzı açılmamış halde son kullanma tarihi ve parti numarası için Tüpün alt ucuna bakınız.

İçindekiler: Su, mikronize, yeşil mineralli kil, gliserin, bitkisel tensit, ksantan, papatya özü*, zeytin yaprağı özü, mayasılotu özü, kıvırcık nane yağı, stevia, alkol*, *Doğal tarımdan elde edilmiş bitki yağları.

Ingredients (INCI)Aqua, illite , glycerin, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Chamomilla Recitita Extract,  Olea Europaea Leaf Extract, Symphytum Officinale Extract, Mentha Viridis, Stevia Rebaudiana, Limonene*, Alcohol. * from natural esssential oils

BIODENT Basic ve Vital için: dermatolojik ve alerjolojik açıdan kontrol edilmiş (hayvanlar üzerinde yapılmamış), “çok iyi“ dereceyle değerlendirilmiştir.

Ağız Bakımınız için doğal ürün arayışındaysanız http://www.bioorganik.com.tr/ adresinden ürünlere ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Mim sırası bende *.* kelebek hanim

    Kendi uydurduğum basit bişey, beğenirsen yaparmisin???

    Teşekkür şimdiden =))

    YanıtlaSil
  2. Doğal içerikli ürünleri çok seviyorum özellikle dış macunu gibi tutulma riski olan ürünlerde aslında hep doğal yonelmeliyiz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum canım.Kesinlikle doğal olsun diye bir kuralım yok ancak organik ürünleri daha bir severek kullanıyorum :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma