17 Eki 2014

Rival de Loop Sand Effect Oje; Catch me eye

Yepyeni ojeler hangi kozmetik severin dikkatini çekmez ki?
Geçtiğimiz haftalarda Rossmann'da yeni ürünlerle dolu kocaman bir stantla karşılaştım.Çift taraflı ojelerden holografik ojelere,tırnak simlerinden havyar manikürlere pek çok ürün çeşidi vardı.
İtiraf etmem gerekirse Rival de Loop daha önce pek ilgi gösterdiğim bir marka değilken bu ürünlere kayıtsız kalamayarak biri dokulu biri flakey olmak üzere iki oje aldım.
Rival de Loop standını daha önce instagram'da paylaşmıştım.Anlık paylaşımlar için instagram'da beni makyajkelebegi olarak aratabilirsiniz.
''Catch me eye'' isimli Ojeye gelince, öncelikle rengi çok sevdim.Mavi içinde renkli ışıltılar var ve bu ışıltılar güneş ışığında ojenin harika görünmesini sağlıyorlar.Tek katta kullanılamayacak kadar şeffaf olan oje,ikinci katta bambaşka bir görünüm kazanıyor.
Diğer dokulu ojeler gibi hızlı kuruyor.Benim gördüğüm tek kusuru tırnak uçlarında hafif beyazlık bırakması oldu.Bunun dışında görünüm,dayanıklılık,fiyat bakımından yüksek puanı hak eden bir ürün.
Buyrun görseller;



Rossmann'a giderseniz Rival'de Loop oje standına göz atmanızı öneririm.Diğer ojelerin kalitelerini bilmesemde kullandığım bu ojeden memnun kaldım ve oje meraklılarına öneririm.
Bunlarda serinin diğer ojeleri;

Siz Rival de Lopp'un yeni ojelerini gördünüz mü,bu ojeyi nasıl buldunuz?

4 yorum:

  1. sand effect deyince aklım gidiyor zaten en kısa zamanda metrocity'e geleceğim.. :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen valla!Zaten sen Metrocity'e gel diye yazdım bu yazıyı :)))

      Sil
  2. Çok güzel bir renk. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma