22 Eki 2014

Essence Aquatix Oje Alışverişi ve Holografik Manikür

Essence Aquatix koleksiyonu yurt dışında satışa çıkar çıkmaz çok beğenmiş ve ülkemize gelmesini dilemiştim.Özellikle ojelerini öylesine merak ettim ki Bayram tatilinde girdiğim tüm Gratis'lerde gözüm koleksiyonu aradı.
Neyse ki geçtiğimiz hafta koleksiyonu görme şansı buldum ve ojelerden üç tanesini aldım.
Koleksiyonda farklı özellikte altı oje bulunuyor.
Benim tercihim başta Holo efektli Under The Sea,sonrasında  Karayip Kumu olarak tanımlanan Aquatix Bay (ışıltılı oje) ve deniz kızı yeşili olarak tanımlanan Finding Dori'den yana oldu.

Bugün Holo efektli Under The Sea blogta olacak.Önümüzdeki günlerde ise diğer iki ojeyi birlikte yazacağım.

Under The Sea 10 ml'lik büyükçe şişesiyle geliyor.Koleksiyon ürünü olduğundan tekrar bulamayacağımızı ve piyasada bulunan Holografik oje çeşidinin azlığını düşünürsek büyük şişede olmasını sevdim.
Yapısı oldukça başarılı,satenimsi bir şekilde kolayca uygulanıyor.İki kat uygulanmış halini benim için yeterli oldu ve üçüncü katı denemedim.

Gün ışığında holografik yapı çok belli olmuyor ancak yinede derinliği olan özel bir oje hissi veriyor.Güneşe çıkıldığında ise görüntü tamamen değişiyor ve adeta gök kuşağı renklerine bürünüyor.


Kuruma süresi kısa olan oje bir buçuk gün kadar tırnağımda sorunsuz kaldı.Daha sonra başka bir oje deneyimi için silindi.

Aquatix ojeler 4.25'lik fiyatla satılıyorlar.Denediğim bu rengin karşılığını tamamen verdiğini söyleyebilirim.Holografi konusunda bir Color Club değil tabiki ama aradaki fiyat farkının 6 kat olduğunu düşünürsek bu ojede övgüyü hak ediyor.

Koleksiyon Essence standlarında sınırlı bir zaman bulunacağından beğendiğiniz renkleri bekletmeden almanızı,bakarken bu renge de göz atmanızı öneririm.

Koleksiyonu görme şansı olanlar siz hangi renkleri aldınız,Under The Sea hakkındaki düşünceleriniz neler ?

10 yorum:

  1. ben zaten bayılmıştım bu koleksiyon renklerine ama alamamıştım daha :( yalnız diğer alınan renkleri de çok merak ediyorum keşke onların da görselleri olsaydı :)
    çok güzel durmuş güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Koleksiyon ojelerini çok beğenerek aldım bende.Ojeleri kullandıkça fotoğraflıyorum.Yazısı çarçabuk gelecek umarım :)

      Sil
  2. Amanın o nasıl güzel bir renk.. 3 Gratis'e baktım hiçbirinde yok..reyon var ürün yok sinir oluyorum..bulduğumda bütün renkleri alırım gibi görünüyor ..güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nilgün'cüm.Bayram'da burda da öyleydi.Bayram sonrası dağıtım başlamış.Umarım Ankara'nın ojeleri de yola çıkmıştır. :)

      Sil
  3. görür görmez hepsini aldım zaten ama daha çekemedim bir türlü.. harika durmuş bu arada oje :-)) holo efekti beklediğimden iyiymiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sendeki hallerini merakla bekliyorum İrem'cim.Holografisi iyi değil yorumları okuyunca benimde pek ümidim yoktu ama gördüğün gibi hiç fena değil görüntüsü :)

      Sil
  4. Ojenin rengi harika, görünce ben de kaçırmayacağım.

    YanıtlaSil
  5. Oje harika, bende daha önce catrice markasindan aynen bu renkte bir oje almistim, gölgede sönük duruyordu ama günes isiginda harika, seneye yazin kesinlikle yine istiyorum böyle bir oje :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Holografik ojede en başarılı marka Color Club sanırım.Gerçi onu bulup almal nasip olmadığı için gölgedeki halini bilmiyorum ama.Yaz için ona bakabilirsin :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma