9 Eyl 2014

SHISEIDO’DAN CİLT BAKIMINDA ÇIĞIR AÇAN YENİ ÜRÜN: ULTIMUNE…

Cildinizin sağlığı ve güzelliği bağışıklık sisteminiz ile doğrudan ilgili… Bu gerçekten hareket eden Japonya’nın köklü markalarından Shiseido, şimdi cilt bakımında çığır açan bir yeniliğe imza attı. Shiseido, cildin bağışıklık sistemini harekete geçirecek Ultimune Power Infusing Concentrate’i yarattı…

Güzellik, cildinizin bağışıklık sisteminde saklı… Peki, onu aktive edebilseydiniz?

Vücudunuz gibi, cildinizin de bir bağışıklık sistemi varShiseido 20 yıllık araştırma sonucu yeni bir dünya yarattıULTIMUNE. 

İlk kez, cildin bağışıklığını yöneten Langerhans hücrelerine erişerek sağlıklı ve güzel görünen bir cildin arkasındaki bağışıklık gücünü keşfetti. Shiseidobu keşfini yeni ürünü Ultimune Power Infusing Concentrate ile hayata geçirdi. Ultimune Power Infusing Concentratecilt fonksiyonlarının en iyi potansiyeline ulaşmasına, cildinizin tıpkı doğduğunuz andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı oluyor. Her kadının rahatlıkla kullanabileceği ürün, kullanmaya başladığınız günden itibaren, cildinizdeki 3 temel alanda mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlıyor: Cilt yüzeyiniz anında daha pürüzsüz, esnek, doğal ve nemli hale gelirken 1 haftada cilt tonunuz daha parlak, ışıltılı, dengeli ve berrak oluyor. 4 hafta sonunda cilt hatlarınız ise daha az kırışık, daha az ince çizgili, çok daha esnek ve sıkı görünüme kavuşuyor.

Cildinize güç aşılayan aktivasyon…
Ultimune Power Infusing Concentratecildin 4 ana gücünü artırmak için çalışıyor. Yaşlanma belirtilerine karşı direnç gücü, iç ve dış etkenlere karşı koruma gücü, tüm cilt hücrelerinde yenileme gücü ve cildin çok yönlü savunmasında dayanıklılık gücü kazandırarak cildin bağışıklığını aktive ediyor.
www.shiseido.eu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma