30 Eyl 2014

Bayram İndirimi Alışverişim:Gratis,Watsons,Rossmann

Bu yıl beklediğimizden erken başlayan Bayram indirimleri sayesinde sürekli kullandığım ürünleri yedekleme ve merak ettiğim yeni ürünleri deneme şansı buldum.Alışverişimi üç farklı drugstore mağazadan yaptım.Birinde bulamadığımı diğerinde buldum ya da daha fazla indirim uygulanan mağazanın ürününü tercih ettim.
 Gratis'te severek kullandığım standart Benri ıslak mendiller 1.60 TL,bebeklere özel olanı ise 2.30 TL'ye düşmüştü.İndirimsiz de çok pahalı ürünler değiller ancak bir kaç tane alarak elimin altında bulunsun istedim.
Otacı Isırgan özlü şampuanı yaz ortasından beri kullanıyorum.8.50 TL'ye yakalayınca elimde olmasına rağmen tekrar aldım.
Prevex Pepee sıvı sabun tamamen minik kuzunun seçimi oldu.
Jahnsons Baby şampuanı bazen fırçaları bazende kızların banyosu için kullanıyorum.İndirimle iki küsür gibi bir fiyata geldi.
 Asıl Gratis'e girme sebebim The Balm markasına ait yeni ürünlere göz atmaktı.Gittiğim Özdilek Park AVM'de Smokey paletler ile Autobalm paletler mevcuttu.Smokey Paletlerin renklerine pek ısınamayınca tercihimi Autobalm Hawaii Paletten yana kullandım.


Autobalm Hawaii Palette bir allık,iki göz farı,birde far/aydınlatıcı bulunuyor.Aydınlatıcı olarak belirtilen rengi ben far olarak kullanmayı planlıyorum.
Elimde benzer renkler bulunduğunu düşünerek almadığım ancak aklımın bir köşesinde kalan California Paletteki aydınlatıcı ise pekala amacına uygun olarak kullanılabilir.
Palet ile ilgili inceleme yazısı önümüzdeki günlerde blogta olacak.
Nude Dude palet daha önceki Nude Tude paletin ikinci versiyonu.Bu paletin ilk palete göre daha sıcak renkler içerdiğini ve daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.Özellikle ilk baştaki iki renk diğer palete göre daha doğal renklerden oluşuyor.Sondaki renkler ise ilk paletteki kadar koyu değiller.Nude Tude palet incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
Böylesi bir palet için 30 lira olan indirimli fiyat oldukça sevindirici oldu.

Rossmann'da dikkatimi çeken ürün standı Rival de Loop oldu.Markanın yeni seri ojelerinden dokulu ve glitter ojeyi denemek için aldım.Rosmann'a giderseniz oje standına göz atmanızı öneririm.Oldukça heyecan uyandırıcı ojeler var.Fiyatı 3,50 TL.
Geçtiğimiz haftalarda çıkan Neutrogena Pore&Shine temizleme jeli 5.00 TL'ye inmişti.Karma cildimdeki etkilerini merak ederek bu jeli de alışverişime ekledim.
 Son olarak Watsons'tan evde sürekli elimin altında bulundurduğum kutu mendili,minicik paketiyle kızımın okul çantasına attığım cep mendillerini ve cupcake kokulu ıslak mendilleri aldım.
 %50 indirimden faydalanarak bir kutu saç boyasını da dip boyası için yedeklemiş oldum.
Benim için bir indirim dönemi böyle geçti.İndirimin yıldızı sanırım The Balm'ın paletleri oldu.
Siz indirimden neler aldınız,İndirimde yakaladığınıza en sevindiğiniz ürün hangisi oldu?

18 yorum:

  1. Güle güle kullan canım aldıklarını....ben bu sefer indirimleri değerlendirmedim ama NudeDude palette aklım kalmadı değil! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bitanem.Aslında benim de indirimlerle ilgili bir planım yoktu ama tesadüfen denk gelince büyüsüne kapılıverdim :)

      Sil
  2. Neutrogena Pore&Shine temizleme jeli bende aldım , fiyat çok uygundu denemk için . hatta iki kerede kullandım ürün güzel ama kokusu süper bayıldım :)

    aldıklarınızın hepsini iyi günlerde kullanın .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soslu Badem;sende güle güle kullan o halde.Ben temizleyiciyi henüz denemedim ama denemek için sabırsızlanıyorum :)

      Sil
  3. harika alışveriş olmuş california paleti bulsaydım alacaktım ben de içindeki aydınlatıcı cindy lou'ya benziyor allık olarak kullanacağım kendisini.. rossmann'a da bayramdan sonra gideceğim artık.. belki beraber gideriz özdilek AVM içinde rossmann'mı var bu arada??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İrem'cim.California paleti elimde benzer renkler var diye almadım ama sonradan keşke onu da alsaydım dedim ne yazık ki :/
      Rossmann'a birlikte bakarız inşallah,Özdilek'te yok ama Metrocity'de var canım :)

      Sil
    2. aa süper yeni açıldı o zaman evet bayramdan sonra beraber bir gezelim oralarda :-))

      Sil
    3. Evvelini bilmiyorum canım ama dediğin gibidir mutlaka.Bayram sonrası oje standına birlikte göz atarız o halde :)))

      Sil
  4. hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan cnm, Birşey almamak için hiç uğramıyorum Gratis'e ve Rossman'a :) Son günlerin bombası Nude Dude, neyse ki indirimde bulmak imkansız gibi birşey, çünkü görürsem mutlaka dayanamayıp alırım. Enteresan bir şekilde Autobalm'lara da denk gelmedim. Aslında tam istediğim bunlardı. Seyahat çantaları için çok rahat oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taşınma falan derken bende epeyce uğrayamamıştım.Aslında indirim alışverişi planımda yoktu ama The Balm'lara kayıtsız kalamadım.Autobalm'lar bencede kullanışlı olacak.İlk indirimde bulursun inşallah kuzum :)

      Sil
  6. Güle güle kullan canım .çok güzel görünüyorlar

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan tatlım aldıklarını :)

    YanıtlaSil
  8. Gule gule kullan canimguzel bir alisveris olmus ^-^ kurumendilin altindaki ne anlayamadom guzel biseye benziyor, bu arada sende bana ugrarsan cok sevinirim ^^ sanatinsaklisirlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım,teşekkür ederim.Merak ettiğin macaron resimli kutuysa o da kutu mendil :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma