21 Ağu 2014

HC Hair Care Ovex Acil Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi

HC Hair Care Ovex ile ilk tanışmam Gülsen'in 8 Mart etkinliği sayesinde oldu.Ardından firma tarafından iki evente daha gönderilen ürünü uzunca bir süre kullanıp deneyimleme şansı buldum.

Ovex Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi nasıl bir ürün ve nasıl kullanılır?

Özellikle yıpranmış saçların kullanımına uygun olan  Ovex, krem formda bir saç bakım ürünü.Yapısı diğer markaların kavanozda satılan saç maskelerine benziyor.Hafif ve Hindistan cevizini andıran bir kokusu var.
Banyo sonrasında havluyla nemi alınmış saçlara bir miktar uygulandıktan sonra beş dakika bekletilip kısa süre durulanması öneriliyor.Ben havlu ile nem alma ve hafif durulama kısmına hiç uymadım.Saçıma ürünü uyguladıktan sonra duş jeli vb ürünlerimi kullanana dek saçımda bekletip ardından her zamanki gibi duruladım.Sonuç olarak daha durularken yumuşaklığını hissettiğim saçlara sahip oldum.
Her saç bakım ürünü yazımda belirttiğim gibi kalın telli,elektriklenmeye çok müsait ve röfleli saçlara sahibim.Saçlarımda röflenin sebep olduğu bir zor taranma sorunu var ve banyo sonrası saçımı tararken Gliss'in sıvı saç kreminden yardım alıyorum.Şunu rahatça söyleyebilirim ki Ovex kullandığım günler ekstra herhangi bir saç açıcı ürüne ihtiyaç duymuyorum.Saçlarım yumuşayıp rahatça taranıyor.

Ovex ile tek adımda saç güzelliği mümkün mü?
Ovex ile tek adımda saç güzelliği biraz hayal olsada saça verdiği yumuşaklık ve bunun uzun süreli olması büyük avantaj.Var olan kırıklara herhangi bir etkisi olmasada saçtaki taramaya bağlı kırıkları oldukça azalttığını,dolayısıyla saçın sağlıklı ve güzel görünümüne katkıda bulunduğunu düşünüyorum.
HC Hair Care Ovex kolay durulanabilen ve saça ağırlık vermeyen bir ürün.Benim elektriklenme sorunuma çözüm getiremesede verdiği yumuşaklık ve nemi çok sevdim.Şimdiye kadar denediğim saç maskeleri içinde işini en iyi yapan Ovex oldu.

Fiyatına gelince 200 ml ürün yaklaşık 55 TL civarına satılıyor.Ben uzun ve gür saçlarımda bir kavanozu yaklaşık bir buçuk ay kullanabildim.Bunun yanında 15 TL'ye satılan 50 ml tüpleri de çıkmış bulunmakta ve bu tüpler seyahat esnasında daha kolay taşımak için tercih edilebilir.Ancak ben bu tipleri çok hızlı bitirdiğimden normal zamanda kullanmak için tercih etmiyorum.

Sert yapısından ve zor taranmasından şikayetçi olduğunuz saçlarınız varsa Sacbakim.com'da satılan Ovex'e şans verebilirsiniz.

Siz Ovex'i deneme şansı buldunuz mu,sizin saçlarınızdaki etkisi nasıl oldu?

2 yorum:

  1. Kelebegim begenmene cok sevindim. Ben de cok memnun kalmistim Ovex'ten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça sevdim canım.Üstelik daha önce denemeyip dolapta beklettiğime pişman oldum :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma