5 Ağu 2014

Golden Rose Holiday Oje Deneyimi / 82

Golden Rose Holiday ojeleri seviyor,blogta sıkça misafir ediyorum.Tatil için çantamı hazırlarken bir süre önce aldığım Holiday 82 numaralı oje elime geçti.Tatilde hem gündüz hem gece için iyi bir alternatif olacağını düşünerek makyaj çantama attım.Kısa sürede bu düşüncemde yanılmadığımı gördüm.
Bildiğiniz üzere Holiday serisi dokulu oje grubundan.Ben bu ojeleri sık kullandığımdan yapısına iyice alışmış durumdayım ve pütürlü yüzeyinden hiç rahatsız olmuyorum.
Tırnaktaki görünümü,kolay uygulanıp hızlı kuruması ve örtücülüğü ile tercih sebebim olan, Holiday serisinin 82 numaralı ojesi dore tonunda metalik bir renk.Ben hem tek başına uygulanmış halini hemde koyu renkler üzerine puantiye şeklinde uygulanmış halini çok beğendim.Puantiye denemesini çok yakında başka bir oje yazısında paylaşağım.
Işıltı ve buzlu görünümü bir arada sunan bu ojenin yanında mat renklerede sahip olan Holiday ojeler bana kalırsa 7-8 TL'lik uygun fiyatlarıyla popüler markalara taş çıkarıyorlar.Koleksiyonlarına sık sık yeni renkler eklendiğinden her Kiosk ziyaretimde zevkime uygun bir şeyler bulabiliyorum.

Sizin dokulu ojelerle aranız nasıl,Holiday serisinin bu rengini nasıl buldunuz?

6 yorum:

  1. bayılıyorum bunlara elimdekilerin listesini çıkarmam lazım yoksa aynı renkleri alıp duracağım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkiler liste çıkaracak kada çok değiller ama dahada çoğalacaklarına kuşkum yok :)

      Sil
  2. Kesinlikle harika gördüğüm an alacağım sana da çok yakışmış maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Eminim ki sanada çok yakışacak ;)

      Sil
  3. Dokulu oje deneyimim henüz olmasa da özellikle yaz aylarına çok yakışan bir renk :)Tek sorun sorun Golden Rose kiosklarının İzmir'de bulunmayışı ne yazık ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Golden Rose ojelere online olarak ulaşabilirsin.Üstelik kargosu oldukça uygundu.Ben ulaşamadığım dönemde beğendiğim renkleri not edip online alıyorum.Tavsiye ederim :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma