10 Tem 2014

Bir Buket Meyve İftar Organizasyonu

Pazartesi akşamı, almış olduğum çok güzel bir davetle  Bir Buket Meyve'nin Ankaralı Blog yazarlarını bir araya getirdiği iftar organizasyonuna katıldım.
Mekanımız Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsündeki Akademi Restoran'dı.
Diğer blogger arkadaşlarımla kampüs içinde buluştuk.Eğitimini bu kampüste tamamlayan Ebru'nun bize verdiği bilgiler eşiliğinde doğanın ve nilüfer çiçeklerinin güzelliğinin tadını çıkararak Akademi Restoran'a geçtik.

Etkinlik sayesinde keşfettiğim Akademi Restoran, şehrin ortasında yeşilliği ve doğayı hissedebileceğiniz ferah bir mekan.Yemekleri oldukça başarılı.Benim gibi henüz keşfetmediyseniz yaz bitmeden uğramanızı öneririm.


İftar saatinin gelişiyle keyifli bir sohbet eşliğinde yemeklerimizi yedik.Organizasyona ev sahipliği yapan Bir Buket Meyve firmasının kurucusu Tülay Hanım ve Kurumsal Satış Yöneticisi Münir Ağca bizlere kuruluş hikayelerini anlattılar.Ürün çeşitleri ve ürünlerin hazırlanış aşamaları ile ilgili değerli bilgiler verdiler.
Meyve Buketi için en kaliteli meyvelerin özenle seçildiği,en iyi çikolataların kullanıldığı bilgisini aldık.

Firma deneyimlememiz için gelirken harika bir Meyve Buketi getirmişti.Sade veya çikolata kaplı en taze meyvelerden oluşan Meyve Buketleri  yemeğe alacağınız misafirler ya da ziyaret edeceğiniz dostlarınız için harika bir hediye altenatifi bence.Üstelik telefon ya da internetle sipariş edilip kapınıza kadar getiriliyorlar.


Bir Buket Meyve'de meyve buketlerinin yanı sıra el yapımı çikolatalar ve butik kurabiyeler de bulunmakta.Her birinde ayrı bir lezzet saklı olan çikolataların da muhteşem olduğunu söyleyebilirim.

Benim deneyimlediğim meyve,kek ve çikolatalar.Hepsini çok beğendim.


Hoş sohbetler ve lezzetli tatlar eşliğinde çok güzel bir Ramazan akşamı geçirdim.Yemek sonunda hep birlikte objektife poz vererek bu samimi ortamdan ayrıldık.
Bizleri bir araya getiren organizasyon için Bir Buket Meyve'ye teşekkür ederken herkese iyi Ramazanlar dilerim :)

12 yorum:

  1. Bayılıyorum o meyvalara :))

    YanıtlaSil
  2. harika bir akşam oldu gerçekten ellerinle hazırladığın I love Blogger hediyesi için tekrar teşekkürler çok incesin , İstanbula taşınmana üzülüyorum ama neyse ki İstanbula yolum düşüyor zaman zaman görüşürüz yine çok öpüyorum tatlım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gerçekten çok keyif aldım bende.Hediyeni güle güle kullan.Seni mutlu ettiyse ne mutlu!
      İstanbul'da da görüşeceğiz inşallah.Gönüller bir olduktan sonra :)

      Sil
  3. Ellerine sağlık yüreği güzel insan.Sizi tanıdığıma çok sevindim ama kaybedeceğimede çok üzülüyorum doğrusu.Geç tanıştık ama çabuk kaybediyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülten abla'cım.Böyle düşünmene çok sevindim.Bende sizi geç tanıdığım ve kaybedeceğim için üzülüyorum ama en azından gitmeden tanıştık diye de seviniyorum.Tekrar görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  4. Filizcim çok güzeldi gerçekten iftar gecemiz bende birlikte olmaktan mutluluk duydum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortam ve o ortama tat veren insanlar gerçekten harikaydı.Bende birlikte olmaktan mutluluk duydum.Tekrar görüşebilmek dileklerimle :)

      Sil
  5. Benim için de çok güzel bir akşamdı Filizciğim, "I love Blogger" hediyem için çok teşekkür ederim, ellerine sağlık arkadaşım, çok zarifsin...Dünya tatlısı kızına ayrıca bayıllldıım...Öpüyorum onu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel.cim güle güle kullan hediyeni.Sizin gibi sıcacık insanlarla bir arada olmaktan çok keyif aldım.Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.Küçük kuzu'ya öpücüklerin iletildi :)

      Sil
  6. herşey çok güzeldi. tanıştığıma çok memnun oldum. fotoğraflardan yiyecekler çok hoş görünüyor. insanın canı çekiyor. bende en kısa zamanda almayı planlıyorum. sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bende sizinle tanıştığım için çok mutlu oldum.Yiyeceklere söyleyecek söz yok.Osmanlı şerbeti ve çikolata kaplı çileklerin tadı hala aklımda :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma