25 Nis 2014

Flormar Advice Göz Makyajı Temizleyici

Bugün Flormar'ın bir süre önce yenilemiş olduğu göz makyajı temizleyicisinden bahsetmek istiyorum.Cilt makyajımı temizlerken misel suları tercih etsemde ne yazıkki hiçbiri göz makyajını tam anlamıyla çıkaramıyor.Hal böyle olunca bende yoğun göz makyajı yaptığım günler için elimin altında mutlaka çift fazlı temizleyiciler bulunduruyorum.
Bu ürünlerden son zamanlarda denemiş olduğum Flormar Advice Eye Make-up Remover yağlı his bırakmadan suya dayanaklı makyajda dahil olmak üzere göz makyajınızı etkin şekilde çıkarmayı vaat eden bir ürün.
Kullanmadan önce iyice çalkalayıp pamuk yardımıyla bir kaç hareketle göz makyajınızdan kurtulmanız mümkün.Ambalaja eklenen başlık sayesinde akan ürün miktarı ayarlanabiliyor.
Waterproff ürünler kullanmıyorum ama oldukça iyi sabitlenen göz kalemlerini ve eyelinerları çıkarmada zorlanmadım.Gözlerimde yanma ya da tahrişe de yol açmadı.Yağlı hiz bırakmama konusuna gelince ona pek katılamıyorum zira bir miktar yağlı his bırakıyor.Bu yağlı etki aynı sebeple kullanamadığım Neutrogena temizleyiciden çok daha az ve makyajımı temizlediğim pamuğun kuru kısmıyla üzerinden geçtiğimde tamamen yok oluyor.Zaten waterproff ürünleri temizleme deyince bir miktar yağ bazlı içerik kaçınılmaz oluyor.
Soldan sağa Too Faced Eyeliner Pen,Flormar Jumbo Kalem,Avon 24K Gold Göz Kalemi ve Oriflame Sparkle in  Paris Göz kalemini tek harekette nasıl temizlediğini görebilirsiniz.Özellikle Too Faced ve Flormar Jumbo kalemler sabitlenme özelliği yüksek ürünler.

13 TL fiyata sahip olan ürünü Flormar Kiosk ve mağazalarında bulabilirsiniz.

Siz Flormar'ın yeni seri temizleyicilerini denediniz mi,favori göz makyajı temizleyiciniz hangisi ?  

                                                                                                                                        *Basın Ürünüdür

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma