29 Mar 2014

MİM-Sevdiğim Bloglar

Sevgili Bricit'im ve Tatlı Beauty Boop beni mimlemişler.Bu seferki mim konusu hem güzel hem oldukça zor.Mimde sevdiğimiz bloglardan bahsediyoruz.Okuma panelimde 300'den fazla blog var ve bunlara hergün yenileri ekleniyor.Bu yazıda Sevdiğim bloglardan yazılarına çok güvendiğim aklıma ilk gelen bir kaç blogu paylaşacağım.Öncelikle beni mimleyen Bricit ve Beauty Boop'u yazmalıyım.

Yasemin Kokulu Bir Hayat Blogunun yazarı Bricit kalemine,zekasına çok güvendiğim yazarlardan biri.Çok okunan bir sayfası var ve ilişkiler hakkında yazdığı yazılara bayılıyorum.


Beauty Boop yine yazılarını sevdiğim bloglardan biri.Kısa zaman önce kendisini ta çocukluk yıllarımdan tanıdığımı öğrenip çok şaşırdım.O günden beri daha bir ilgiyle okuyorum yazılarını :)


Bricit'in sevdiği bloglardan bahsettiği mimi okumak için buraya
Beautyboop'un sevdiği bloglardan bahsettiği mim içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Gelelim sevdiğim diğer Bloglara...


Miskin Kek Blogumu ilk açtığımdan beri yanımda olduğunu hissettiğim ve objektif yorumlarına çok güvendiğim bir yazardır.Hala takipte değilseniz çok şey kaçırıyorsunuz.Sayfasına gitmek için tık tık.


İnanılmaz derecede farklı ürünler deneyen,yenilikleri çok iyi takip eden yorumlarına çok güvendiğim bir diğer yazar sevgili Audrey.Kendisini tanıyacağım günü iple çekiyorum.Sayfasına gidip paylaşımlarından faydalanmak için tık tık...


Sırada henüz blog açmadan önce yazılarını takip ettiğim iki blog var.İlki Sevgili Makyaj Blogum.Yorumlarına güvendiğim,görsellerini çok kaliteli bulduğum özellikle benim gibi Too Faced hayranı olduğundan marka ile ilgili yazılarını kaçırmadan okuduğum Makyaj Blogumun sayfası için tık tık..


Sevgili Başak'ta eskiden beri yazılarını okuduğum,yorumlarına güvendiğim bir yazar.Geçtimiz ay bir etkinlikte kendisiyle tanışma fırsatı buldum ve yazıların neden bu kadar sıcak bulduğumu anladım.Başak'ın Blogu Larc-en-ciel'e  gitmek için tık tık.


Sevda'nın Dünyası Blogu yazarı sevgili Sevda tanımadan tanıyor gibi hissettiğim yazarlardan birisi.Kendisi bir yaşam blogu.Geziden Kozmetiğe pek çok yayın bulabileceğiniz sayfasına gitmek için tık tık

Bunların dışında gerçekten severek takip ettiğim pek çok blog var ama isimleri buraya yazmakla bitmez.Takip ettiğim bloglar hepiniz çok özelsiniz ve hepinizi seviyorum diyerek yazımı burada bitiriyorum :)

11 yorum:

  1. Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, senin de blogun hem görsel açıdan çok güzel, hem de samimi ve akıcı bir dilin var, ben de seni keyifle takip ediyorum. Çok Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım benim.Bence en iyi yazarlardan birisin.Güzel yazılarını uzun yıllar okuyabilmek dileklerimle :)

      Sil
  2. hepsı cok guzel...

    YanıtlaSil
  3. Canımcım ne kadar tatlı yazmışsın böyle :) Ben de bu hafta hemen bu konuyu ele alıyorum blogda. Zaten seni her zaman zevkle takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pelin'cim çok teşekkür ederim.Severek,güvenerek okuduğum blogların başındasın canım.Blogunda yazarsan keyifle okuruz.Çok çok öpüyorum seni :)

      Sil
  4. Filiz'cim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için!! Ben de senin blogunu mutlaka ve keyifle okuyorum!!! Paylaşımlarımız hep devam etsin!! Kocaman öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım bende aynı duygular içindeyim.Uzun yıllar süren paylaşımlar diliyorum canım benim :))

      Sil
  5. canım cok sevdiğim bloggerlardansın keske İstanbulda olsaydın tanıssaydık insallah bir gün tanısırız yuzyuze :) cok samimi ve icten birisin, yazılarını cok seviyorum senide :) opuyorum canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ediyorum.Bende ilk tanıdığım günden beri büyük keyif alarak okuyorum yazılarını.İstanbul'da olup tanışmayı tüm kalbimle istiyorum.Umarım şans kalbimizden yana olurda tanışırız bir gün.Öpüyorum kocaman :)

      Sil
  6. Çok teşekkür ederimmm :*** Bende senii çooookk severek takip ediyorum :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma